Regulament

ART. 1: Editura Mayon S.R.L., organizator, prin imprimayon.com, în parteneriat cu situl www.contrapunctum.ro, lansează concursul de fotografie „Oraşul meu”.

ART. 2: Concursul este deschis tuturor persoanelor rezidente în România, indiferent de vârstă, statut, sex, naţionalitate, religie etc.

ART. 3: La concurs nu pot participa angajaţii Editura Mayon S.R.L.

ART. 4: Data de începere a concursului este 12 martie 2008, ultima zi a competiţiei fiind 12 aprilie 2008, ora 24.00.

ART. 5: Tema concursului: „Oraşul meu”

ART. 6: Fotografiile trebuie să fie originale, realizate de concurenţi. Concurenţii trebuie să poată face dovada faptului ca lucrările înscrise în concurs le aparţin. Orice fotografie sau imagine însuşită într-un mod ilegal va fi respinsă din concurs şi răspunderea îi va aparţine în totalitate celui care a înregistrat fotografia în competiţie. Organizatorul nu îşi asumă raspunderea pentru astfel de fotografii.

ART. 7: Fotografiile participante nu vor promova violenţa, sexul, discriminarea etnică, socială sau culturală. Fotografiile care vor încălca aceasta condiţie vor fi respinse automat de către organizator.

ART. 8: Drepturile asupra imaginilor le aparţin autorilor. Concurenţii poartă întreaga răspundere asupra fotografiilor trimise la concurs. Aceştia trebuie sa se asigure ca fotografiile respective nu încălca dreptul persoanelor la proprietate fizică sau intelectuală, la propria imagine sau la intimitate. Simpla înscriere la concurs înseamnă asumarea şi acceptarea conştienta a oricăror consecinţe ce pot decurge din publicarea fotografiilor respective. Organizatorul concursului nu poate fi, sub nici o formă, făcut responsabil pentru aceste consecinţe.

ART. 9: Concurenţii se pot înscrie la concurs o singura dată cu un număr maxim de 2 fotografii pe care le vor trimite la adresa concurs@contrapunctum.ro. Fotografiile vor fi în format JPEG şi vor avea latura mare de 640 pixeli şi o dimensiune maximă de 200KB. Titlul fişierului trebuie în mod obligatoriu să aibă forma urmatoare: Nume_Prenume-Titlu_Imagine. În cazul înscrierilor multiple, concurentul va fi descalificat.

ART. 10: La solicitarea organizatorului, concurenţii vor pune la dispoziţia acestuia sursele originale ale fotografiilor pentru a putea face dovada drepturilor asupra acestora.

ART. 11: Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea în cazul efectuării unor încărcări greşite a fotografiilor în momentul transferului.

ART. 12: Fotografiile înscrise la concurs vor fi accesibile vizitatorilor la adresa www.contrapunctum.ro

ART. 13: Fotografiile vor fiecarui participant vor putea fi încărcate pe sit şi vor putea fi comentate individual.

ART. 14: Juriul va desemna fotografiile câştigătoare. Juriul este numit de către S.C. Editura Mayon S.R.L.

ART. 15: Câştigătorii vor fi contactaţi prin e-mail şi/sau telefonic în vederea înmânării premiilor. De asemenea, lista câştigătorilor va fi publicată pe site-ul www.contrapunctum.ro.

ART. 16: Premiile

Podium
Locul 1: 50 RON şi un cupon în valoare de 60 RON pentru serviciile de imprimare* imprimayon.com
Locul 2: 50 RON şi un cupon în valoare de 30 RON pentru serviciile de imprimare imprimayon.com
Locul 3: un cupon în valoare de 50 RON pentru serviciile de imprimare imprimayon.com

Menţiuni
Menţiunea pentru cea mai bună fotografie alb-negru**: un cupon în valoare de 50 RON pentru serviciile de imprimare imprimayon.com
Menţiunea pentru cea mai bună fotografie abstractă**: un cupon în valoare de 50 RON pentru serviciile de imprimare imprimayon.com

* Imprimare alb-negru şi color, cărţi de vizită, broşuri, pliante, rapoarte, îndosariere cu spiră de plastic şi metal etc.

** O fotografie nu poate cumula doua premii.

Premii de consolare
3 cupoane în valoare de 20 RON fiecare pentru locurile 4, 5, 6 pentru serviciile de imprimare imprimayon.com

ART. 17: Participanţii ale căror fotografii vor fi câştigătoare se angajează să cedeze dreptul de folosire a datelor personale (nume, prenume, adresa de domiciliu, număr de telefon mobil, adresa de e-mail) către Editura Mayon S.R.L., cu scopul de a fi folosite în materiale şi acţiuni promoţionale după competiţia foto şi activităţile conexe.

ART. 18: Prin înscrierea la prezentul concurs, participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

ART. 19: Rezultatele concursului vor fi anunţate în data de 20 aprilie 2008.