Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cum Inseala Femeile...
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului
Pagini: 1, 2, 3
ZuZu
Īntotdeauna am crezut că barbaţii īnşeală diferit de femei. Şi nu spun asta doar pentru că n-am cromozomi XX şi vreau să iau apărarea bărbaţilor, ci pentru că aşa este.
De aceea cred că o femeie n-ar trebui să se enerveze aşa mult pe un bărbat dacă o īnşeală.
Un bărbat cānd īnşeală o femeie cu alta nu o face datorită unei seducţii venite din partea amantei, ci pentru că aşa-i vine. Pe scurt, el nu trebuie “aburit” pentru a-şi īnşela iubita.
Pe cānd o femeie īnşeală mai greu. Iar cānd īntālneşte o ispită, dă tot ce poate să se abţină. Şi chiar dacă, calcă strāmb a dat tot ce-a putut.
Un bărbat revine foarte uşor la iubita lui. Pentru că la urma urmei ea rămāne perechea lui pe veci.
Īn ultimul timp n-am avut ocazia să īnşel pe nimeni, aşa că n-am scris tot ce-am scris pentru a mă dezvinovăţi. Chiar şi fetele mi-au confirmat asta: ca femeile pur şi simplu īnşeală diferit de bărbaţi.
Aşa că madmuazelelor, īn caz că aflaţi că am călcat strāmb, (orice bărbat calcă strāmb, e chestia dacă aflaţi sau nu) mai daţi-ne o şansă ce naiba!
Am sau nu dreptate? ohyeah.gif
coconut
Nu! bop.gif
Cla
QUOTE(ZuZu @ 26 Nov 2007, 12:29 PM) *
Īntotdeauna am crezut că barbaţii īnşeală diferit de femei.

Da.

QUOTE
Pe cānd o femeie īnşeală mai greu. Iar cānd īntālneşte o ispită, dă tot ce poate să se abţină.

Nu.

QUOTE
Şi chiar dacă, calcă strāmb a dat tot ce-a putut.

Preciiiis !! rofl.gif
Rehael
QUOTE(ZuZu @ 26 Nov 2007, 01:29 PM) *
mai daţi-ne o şansă ce naiba!
Am sau nu dreptate? ohyeah.gif


Da, sansa de a dormi pe presul din fata usii, dar nu stiu, intotdeauna eu am fost asa, mai fraiera, si ma tem ca fac si acum concesii prea mari... unsure.gif
albina
QUOTE
Īntotdeauna am crezut că barbaţii īnşeală diferit de femei.

Te legeni in iluzii. Si femeile, si barbatii inseala exact la fel: cu neobrazare si nepasare.
QUOTE
De aceea cred că o femeie n-ar trebui să se enerveze aşa mult pe un bărbat dacă o īnşeală.

Nu ar trebui sa se enerveze deloc. Ci sa-i dea papucii si sa-si vada de viata.
Gavrochette
QUOTE
barbaţii īnşeală diferit de femei. De aceea cred că o femeie n-ar trebui să se enerveze aşa mult pe un bărbat dacă o īnşeală.


In acelasi timp, femeile percep inselatul in mod diferit. Daca pentru un barbat, inselatul este doar o aventura de-o seara, daca el vine cu scuza asta la iubita lui, "iarta-ma, celalalta nu inseamna nimic pentru mine", in schimb femeile (sau majoritatea lor) vad asta ca pe o tradare fara scuza. Ai inselat, platesti, nu conteaza ca cea cu care te-ai culcat este o necunoscuta, o prostituata, fosta. Nu e ceva ce se iarta (usor). Uite, de exemplu, cea mai buna prietena a mea era impreuna cu un golan de cartier, un bun de nimic care o insela mereu. Evident, si eu si ea vedem asta ca pe o tradare cumplita, chiar daca dupa aceea (adica odata ce ea afla) el spunea ca ea este femeia vietii lui, ca a fost doar o aventura, s.a.m.d. Noi (si din nou, subliniez ca prin asta inteleg majoritatea, caci evident exista femei care gandesc altfel) consideram ca daca barbatul ne iubeste, nu are nici un motiv sa fie atras de alta femeie. Cand iubesc, eu nu mai vad alti barbati in afara de el. Ceilalti devin cumva de genul neutru, nu ma atrag fizic, nu-i mai percep ca pe barbati. De aceea, cand iubesc, nu pot sa insel.

Deci, barbatule, inainte sa-ti spui "eh, e doar o aventura, iubita o sa inteleaga", gandeste-te si ca iubita ta gandeste cu totul altfel. L-am parasit pe primul meu iubit (cel despre care credeam ca e cel cu care aveam sa-mi petrec restul vietii, cel pentru care as fi facut orice, in fine, povestea e lunga) pentru ca m-a inselat. M-a durut atat de tare, mai ales gandul ca "credeam ca sunt femeia vietii tale, pe cand tu nu ma pretuiesti nici macar cat sa eviti sa te culci cu alta" incat, oricat de mult l-am iubit, l-am parasit pe loc.
abis
QUOTE(Gavrochette @ 26 Nov 2007, 05:08 PM) *
Noi (si din nou, subliniez ca prin asta inteleg majoritatea, caci evident exista femei care gandesc altfel) consideram ca daca barbatul ne iubeste, nu are nici un motiv sa fie atras de alta femeie

Poti fi atras de cineva pe care nu-l iubesti. Motive exista cu duiumul. smile.gif
Gavrochette
Stiu, atractia fizica e independenta de iubire, dar eu si majoritatea prietenelor mele consideram ca daca el ne iubeste, nu trebuie sa ne insele, oricat de atras ar fi de alta, ca trebuie sa se gandeasca la cat de mult ne-ar rani fapta lui, si sa cantareasca ce-i mai important pentru el: sa se culce cu cealalta si sa-si faca iubita sa sufere sau sa-si tina pofta in frau, respectandu-si astfel iubita si evitand s-o raneasca.

(m-am exprimat gresit in propozitia pe care ai citat-o, ar fi trebuit sa zic "nu are motive sa se culce cu alta")
abis
Pai incearca sa nu-si faca iubita sa sufere, si de asta face tot posibilul ca ea sa nu afle ca o inseala. smile.gif

Unii considera (era sa zic "eu si majoritatea prietenilor mei consideram") ca barbatii sunt niste fiinte extrem de lenese si comode, care nu ar cauta niciodata in alta parte ceea ce au deja acasa. Faptul ca unii inseala nu inseamna, in unele cazuri, ca nu gasesc acasa ceea ce le lipseste? Asta se aplica si la barbati, si la femei.
albina
QUOTE
Poti fi atras de cineva pe care nu-l iubesti. Motive exista cu duiumul. smile.gif

Astea-s blabla-uri care nu scuza cu nimic tradarea si minciuna.
In schimb denota o crasa lipsa de fantezie smile.gif
LINICA
Doamne ajuta sa reziste iubirile impartasite la inselaciuni! Ca daca sunt lovite de infidelitati putin probabil sa mai fie vorba despre iubire impartasita... Omul inseala la fel cum se poate insela. Sau poate uneori inseala tocmai pentru ca se inseala...
Diferit sau nu, habar n-am! Nu sunt barbat dry.gif
Gavrochette
QUOTE
Faptul ca unii inseala nu inseamna, in unele cazuri, ca nu gasesc acasa ceea ce le lipseste?


Aici intra in discutie o alta chestie: cum inseala persoana respectiva? Daca e doar o aventura, gen o data si gata, nu cred ca e vb de ce ii lipseste acasa. Daca in schimb e vorba de o relatie... da, aici se schimba treaba. Ca sa incepi o a doua relatie, iti trebuie motive serioase, dintre care cel mai des este chiar faptul ca amantul/ amanta chiar suplineste ceva ce iubitul/ iubita n-are.
Anca_M.
Adevarat barbatii inseala altfel decat femeile, dar nu intodeauna o fac altfel............
Barbatii au fost, sunt si vor fi intodeauna vanatori, pur si simplu nu se pot abtine sa nu calce stramb, mai ales daca si vanatul o cam cere......Femeile in schimb sunt mai sufletiste si, in general, atunci cand inseala o fac pentru ca in bratele amantului gasesc afectiunea,atentia si pasiunea pe care partenerul de viata nu le-o mai ofera, si se implica, ele isi iubesc amantii.(repet in general) si binenteles e doar o parere mwah1.gif
Gavrochette
Sunt de acord cu tine smile.gif
abis
QUOTE(Anca_M. @ 26 Nov 2007, 05:40 PM) *
Femeile in schimb sunt mai sufletiste si, in general, atunci cand inseala o fac pentru ca in bratele amantului gasesc afectiunea,atentia si pasiunea pe care partenerul de viata nu le-o mai ofera

Pai asta ziceam si eu. smile.gif
Fiecare cauta in alta parte ceea ce nu gaseste acasa. Deci in mare parte din cazuri atunci cand unul inseala, celalalt este adevaratul vinovat. De asta si cei inselati sufera atat de tare, pentru ca actul respectiv le arata propriul lor esec.
Gavrochette
Lasa ca unii sufera mai mult din orgoliu ranit, ca unii barbati pe care-i stiu eu... rolleyes.gif gandind in genul "cum a putut sa ma insele, pe mine, cel mai ... si mai ...." si sufera chiar mai tare.
albina
QUOTE
Deci in mare parte din cazuri atunci cand unul inseala, celalalt este adevaratul vinovat.


Eu sunt complet de acord smile.gif
Cand barbatul e un fustangiu incurabil, femeia inselata e de vina ca sta cu el in aceste conditii smile.gif
Abis, inteleg ca te distrezi incercand sa ne enervezi, dar nu exagera chiar asa smile.gif
abis
Gavrochette,
Pai de-asta sufera, ca nu sunt cei mai nu stiu cum si altcineva i-a intrecut. smile.gif

Albina,
Ti se pare ca tin partea masculilor? smile.gif
Gavrochette
Dar femeile nu de asta sufera, sau nu numai de asta... eu m-as gandi si la ce nu i-am dat de a simtit nevoia sa ma insele.
Rehael
QUOTE(abis @ 26 Nov 2007, 06:37 PM) *
Pai de-asta sufera, ca nu sunt cei mai nu stiu cum si altcineva i-a intrecut. smile.gif


Eu nu as zice ca poate fi vorba de o competitie in toata puterea cuvantului, ci o nevoie a momentului, ca celalalt sa fie... altcineva; este posibil sa fie un moment de ghinion pentru cel inselat si unul de prostie pentru cel care inseala ( increderea pierduta se castiga destul greu inapoi). Bineinteles ca este o greseala ca cineva sa se creada cel mai nu stiu cum, locurile de pe "podium" se pot schimba oricand...
Gavrochette
Ex-ul prietenei mele de care ziceam mai sus se credea "cel mai", desi e un ratat fara nimic de capul lui, si nici acum n-o lasa sa fie fericita, o suna mereu si-i zice lucruri urate, are un comportament de genul "daca nu-i cu mine, sa fie singura si nefericita" dry.gif Dar asta e o alta poveste
Rehael
QUOTE(Gavrochette @ 26 Nov 2007, 07:37 PM) *
Ex-ul prietenei mele de care ziceam mai sus se credea "cel mai", desi e un ratat fara nimic de capul lui, si nici acum n-o lasa sa fie fericita, o suna mereu si-i zice lucruri urate, are un comportament de genul "daca nu-i cu mine, sa fie singura si nefericita" dry.gif Dar asta e o alta poveste


Mda, poate ca acum se poarta cu totul dezagreabil, dar poate ca pur si simplu au avut amandoi ghinion sa se intalneasca...
Gavrochette
Ma tem ca nu inteleg ce vrei sa zici huh.gif
Rehael
Ma gandeam ca nu s-ar fi ajuns la situatia asta daca prietena ta nu i-ar fi acceptat avansurile de la bun inceput. Daca le-a acceptat inseamna ca atunci l-a placut; intr-un anume fel poate chiar ea l-a facut sa se creada "cel mai".
Gavrochette
Baiatul respectiv se poarta foarte frumos la inceput, daca face un efort are ceva sarm, iar cand isi da seama ca il iubesti, isi da arama pe fata, cu gandul ca "acuma ca nu mai poate fara mine, o sa-mi ierte orice"
Leonardo
QUOTE(Anca_M. @ 26 Nov 2007, 04:40 PM) *
Adevarat barbatii inseala altfel decat femeile, dar nu intodeauna o fac altfel............
Barbatii au fost, sunt si vor fi intodeauna vanatori, pur si simplu nu se pot abtine sa nu calce stramb, mai ales daca si vanatul o cam cere......Femeile in schimb sunt mai sufletiste si, in general, atunci cand inseala o fac pentru ca in bratele amantului gasesc afectiunea,atentia si pasiunea pe care partenerul de viata nu le-o mai ofera, si se implica, ele isi iubesc amantii.(repet in general) si binenteles e doar o parere mwah1.gif


astea sunt urban legend. biggrin.gif
fa ochii roata pe strada si o sa vezi ca e plina de pradatoare, foarte probabil cam in acelasi numar cu vanatorii.
eu cred ca barbatii si femeile inseala identic, doar ca sunt mai multe tipuri de inselatorie si exemplele date difera functie de cazurile cunoscute de fiecare.
Gavrochette
E drept ca exista multe "vanatoare" care se amuza facand barbatii sa-si insele iubitele/ sotiile, probabil ca asta le ajuta cu increderea in sine, nu stiu. Totusi, cineva care-si iubeste si respecta partenerul/a n-ar trebui sa-l/o insele. Parerea mea.
Afrodita
Eu nu stiu cat de diferit inseala - ca raspunsul ar fi da, daca ne gandim ca pentru masculi e treaba pur fizica, iar pentru femei e vorba de sentimente - insa...

Am fost inselata si am inselat la randul meu. Nu e bine de nici o parte a baricadei. Prea multa bataie de cap. Insa sunt de acord cu Gavrochette la ceva: cand iubesc - nu mai vad alti masculi ca fiind interesanti. Daca incep sa vad pe altii in jurul meu si sa-mi doresc sa ma tina in brate si sa ma sarute - atunci e clar ca nu mai simt mare branza pentru partener...

Scuze se gasesc cu duiumul. Dar, bottom line, a insela e lipsa de respect si bun simt. Si cand nu mai ai nici macar chestiile astea doua de baza... E de jale...
abis
Mie mi se pare ca este o rezolvare mult prea facila sa arunci totul in carca "nesimtirii" celui care inseala...

Fidelitatea nu inseamna neaparat respect pentru partenerul de cuplu. Uneori partenerul este fidel nu atat sotiei sau prietenei, cat mai ales propriilor sale convingeri. El in fapt nu vrea sa se "tradeze" pe el insusi, incalcand o norma importanta lui, personala, etica sau religioasa. Partenera sa in acest caz se situeaza intr-un plan secund sau chiar nu intra la socoteala.

Infidelitatea in mare parte din cazuri efectul neintelegerilor din cuplu, nu cauza lor. In general, cei infideli cauta in exterior, in afara cuplului ceva ce lipseste in interior. De multe ori lucruri banale: pentru barbati, intelegere, sentimentul ca este valorizat, ascultat, apreciat; la femei, nevoia de a se simti dorite, curtate, importante, nevoia de a trezi pasiune sau de a gasi pasiune... Sunt nevoi care se cer satisfacute. Lipsa de receptivitate dintre parteneri, lipsa unui limbaj comun prin care aceste nevoi sa fie intelese, ignorarea sunt motive ce predispun la infidelitate.

Un exemplu ar fi satisfacerea fanteziilor sexuale. Astfel este suficient ca unul dintre parteneri sa rada sau sa condamne o incercare de punere in practica a unei fantezii sau simpla incercare de comunicare a acesteia, ca celalalt sa se simta refuzat, pervers si sa refuze alta data sa mai comunice ceva important lui in intimitatea cuplului. De fapt, el nici nu mai simte ca aceasta intimitate exista odata ce nu se mai simte confortabil cu partenerul de cuplu si chiar daca nu va cauta imediat in alta parte ceea ce nu gaseste "acasa", atunci cand se va ivi "ocazia" disponibilitatea sa de a insela va fi cu mult mai mare.

Leonardo
QUOTE(Afrodita @ 27 Nov 2007, 03:16 AM) *
Eu nu stiu cat de diferit inseala - ca raspunsul ar fi da, daca ne gandim ca pentru masculi e treaba pur fizica, iar pentru femei e vorba de sentimente - insa...


asta e o simplificare extrema si judecata unilateral. Acelasi lucru l-as putea spune si eu despre unele femei. Sa nu-mi spui ca toate femeile trateaza sentimental o relatie ca nu te cred. Ai exemple cu duiumul la teveu, 'lumea buna', celebritatile zilei...Monica Gabor-Columbeanu de ex. ca sa citez cazul 'fericit', casatorita cu visul vietii. biggrin.gif


QUOTE(Afrodita @ 27 Nov 2007, 03:16 AM) *
Insa sunt de acord cu Gavrochette la ceva: cand iubesc - nu mai vad alti masculi ca fiind interesanti. Daca incep sa vad pe altii in jurul meu si sa-mi doresc sa ma tina in brate si sa ma sarute - atunci e clar ca nu mai simt mare branza pentru partener...

Scuze se gasesc cu duiumul. Dar, bottom line, a insela e lipsa de respect si bun simt. Si cand nu mai ai nici macar chestiile astea doua de baza... E de jale...


exact ce spuneam, nu e nicio diferenta. exact acelasi fenomen se intampla si la barbati: cand iubesc nu mai exista altcineva mai atractiv in jur. Daca nu e asa se cheama ca nu iubesc. smile.gif

Abordarea stiintifica o gasesti in postarea de mai sus a lui Abis, subscriu si eu la cele spuse de el. smile.gif
Gavrochette
Si eu. Dar totusi, daca pentru cineva partenera e pe planul doi sau nu intra la socoteala (?!), ce naiba mai cauta cu persoana aia? Nu mai e vorba de o relatie, doar de egoism crancen. Pai o relatie se duce in doi, daca vrei sa nu-ti schimbi cu un dram principiile si ideile, pai ramai singur! (vorbesc, cu un "tu" general, sa nu se inteleaga gresit).
Leonardo
o relatie stabila da un anume confort sufletesc si psihic si de aceea marea majoritate prefara sa o mentina chiar daca nu mai exista prea multe sentimente impartasite si inseala partenerul. E un mod de manifestare egoista a spiritului de posesiune in relatiile interumane, momentul in care este luat in calcul doar sentimentul de confort personal si nu mai exista sentimente puternice fata de partener, nu-ti mai pasa de fapt de el. E ca si cum ai spune ca te simti bine in orasul tau dar te fascineaza sa calatoresti si in alte zone de pe mapamond; e bine sa te intorci acasa, in locurile cunoscute. Poate chiar ai ramane la Paris sa-ti continui viata daca ai avea cum, ai renunta la Bucuresti daca ai avea ceva mai bun in schimb. Unii sunt nascuti a fi calatori si a se stabili acolo unde este mai bine. Asa si in dragoste. smile.gif
albina
QUOTE
Un exemplu ar fi satisfacerea fanteziilor sexuale. Astfel este suficient ca unul dintre parteneri sa rada sau sa condamne o incercare de punere in practica a unei fantezii sau simpla incercare de comunicare a acesteia, ca celalalt sa se simta refuzat


QUOTE
cand se va ivi "ocazia" disponibilitatea sa de a insela va fi cu mult mai mare


Daca sa zicem barbatul X ii povesteste fanteziile sale partenerei sale Y, si acesteia i se par de exemplu scarboase sau umilitoare, ea ce ar trebui sa faca? Sa se execute suferind in tacere? Sau daca nu face asa, asta ii da lui X un motiv indreptatit de a o insela cand se va ivi ocazia? Unde raman chestiile alea demodate, cum ar fi dragostea si respectul, care teoretic ar trebui sa fie la baza cuplului?

abis
QUOTE(albina @ 27 Nov 2007, 02:40 PM) *
Daca sa zicem barbatul X ii povesteste fanteziile sale partenerei sale Y, si acesteia i se par de exemplu scarboase sau umilitoare, ea ce ar trebui sa faca?

Sa constate ca intre cei doi nu este o compatibilitate suficient de mare pentru a fi fericiti impreuna. Este o posibilitate.
Anca_M.
QUOTE(abis @ 27 Nov 2007, 02:57 PM) *
Sa constate ca intre cei doi nu este o compatibilitate suficient de mare pentru a fi fericiti impreuna. Este o posibilitate.



Deci daca partenera isi doreste un Mercedez si el nu il poate oferii are libertatea si dreptul sa il insele in speranta ca poate de la altul v-a primi unul? evil.gif :h rofl.gif mm: ohno.gif
albina
QUOTE
Sa constate ca intre cei doi nu este o compatibilitate suficient de mare pentru a fi fericiti impreuna. Este o posibilitate.


Da, daca e vorba de o relatie nu foarte serioasa, atunci e usor de renuntat la ea din acest motiv. Dar daca e vorba de dragoste, sau de casnicie (eventual si de copii), cred ca e mult mai complicat.
Nu vad cum poti parasi sau insela din acest motiv dat de tine un om caruia i-ai zis macar odata "te iubesc".
Parerea mea personala e ca problemele acestea de cuplu au fost ridicate la rang de probleme capitale (din cauza carora ar merita sa desfaci cuplul) de catre "psihologii" si "terapeutii" moderni in cautare de noi surse de venit. Ca sa nu mai spunem de filme si telenovele...
Depinde ce scara valorica si ce valori morale are fiecare om. Pentru unii fanteziile sexuale nu constituie o valoare, dar dragostea si respectul - da.
Tu ce parere ai, care e importanta problemelor sexuale versus dragoste si respect?
abis
QUOTE(albina @ 27 Nov 2007, 03:18 PM) *
daca e vorba de o relatie nu foarte serioasa, atunci e usor de renuntat la ea

Defineste te rog "relatie serioasa".
QUOTE
Nu vad cum poti parasi sau insela din acest motiv dat de tine un om caruia i-ai zis macar odata "te iubesc".

La care anume motiv te referi? Am scris mai sus mai multe motive. In general, cei infideli cauta in exterior, in afara cuplului ceva ce lipseste in interior. De multe ori lucruri banale: pentru barbati, intelegere, sentimentul ca este valorizat, ascultat, apreciat; la femei, nevoia de a se simti dorite, curtate, importante, nevoia de a trezi pasiune sau de a gasi pasiune... Sunt nevoi care se cer satisfacute. Lipsa de receptivitate dintre parteneri, lipsa unui limbaj comun prin care aceste nevoi sa fie intelese, ignorarea sunt motive ce predispun la infidelitate
Asadar, in general pe primul plan ar fi lipsa de comunicare si de intelegere intre parteneri.
QUOTE
Tu ce parere ai, care e importanta problemelor sexuale versus dragoste si respect?

Depinde de la caz la caz. De ce "versus"?
Gavrochette
Pentru mine si dragostea si respectul si increderea si compatibilitatea sexuala sunt importante. Dar primele 3 conteaza mai mult, pentru ca in pat se pot face compromisuri astfel incat ambii parteneri sa se simta bine, sau macar in mare parte din cazuri. Unii spun nu la noutati fara sa incerce - poate daca ar incerca o data, le-ar place, si asa s-ar rezolva frustrarea. Solutii exista pentru multe.
Serenity
Eu stau foarte prost la capitolul rabdare, in general, asa ca nu am citit decat cateva posturi de la inceput.... Dar va spun parerea mea.

Eu nu m-am cramponat niciodata atat de mult in legatura cu inselatul barbatilor. Dupa mine barbatul e construit genetic sa fie bigam si oricat de minunata ar fi femeia de acasa, tot va fi tentat sa-si "imprastie samanta" (laugh.gif ce oribil suna) si prin alte gradini.... Nu sunt de acord ca atunci cand inseala o face pentru ca ar fi neaparat ceva in neregula in cadrul relatiei pe care o are. Poate problema e doar a lui, una cat se poate de personala. Oricum, eu una, daca as avea o relatie frumoasa cu un barbat langa care as stii ca pot trai fericita 30 de ani de-atunci inainte, care sa ma respecte si sa ma iubeasca... nu as da cu piciorul acestei relatii doar pentru ca el a calcat stramb o data. Sunt convinsa ca barbatul poate sa faca sex fara sentimente. Ca poate sa insele si sa isi iubeasca foarte mult femeia de acasa. Normal, nu inseamna ca e si cazul, dar se poate.
Gavrochette
N-a zis nimeni ca nu poate face sex fara sentimente... dar daca al meu m-ar insela, nu stiu ce-as face. Asta presupunand ca si-ar cere iertare.
albina
QUOTE
Defineste te rog "relatie serioasa".


Pentru mine, "relatie serioasa" inseamna o relatie in care cei doi se iubesc.

QUOTE
La care anume motiv te referi? Am scris mai sus mai multe motive


Voiam sa spun ca nu inteleg cum poti renunta la un om pe care-l iubesti din cauza ca nu iti poate accepta o fantezie sexuala.

QUOTE
Depinde de la caz la caz. De ce "versus"?


Versus - pentru ca dragostea si satisfactia sexuala pot exista independent una de alta (cum s-a subliniat si mai sus smile.gif).
Adica repet nelamurirea: renunti la un om pe care-l iubesti din cauza ca exista probleme sexuale in cuplu?

abis
QUOTE(Serenity @ 27 Nov 2007, 05:04 PM) *
Nu sunt de acord ca atunci cand inseala o face pentru ca ar fi neaparat ceva in neregula in cadrul relatiei pe care o are.

De multe ori este un factor favorizant, dar evident ca nu toti barbatii isi inseala partenera atunci cand ceva in cadrul cuplului nu merge bine.
QUOTE
nu as da cu piciorul acestei relatii doar pentru ca el a calcat stramb o data

Sa nu-i spui asta si prietenului tau. smile.gif

QUOTE(albina)
Pentru mine, "relatie serioasa" inseamna o relatie in care cei doi se iubesc

Daca cei doi se iubesc, crezi ca fanteziile unuia pot parea "scarboase si umilitoare" celuilalt?
QUOTE
Voiam sa spun ca nu inteleg cum poti renunta la un om pe care-l iubesti din cauza ca nu iti poate accepta o fantezie sexuala

Poate ca nici altii nu inteleg cum de un om care te iubeste nu iti poate accepta o fantezie. smile.gif
QUOTE
dragostea si satisfactia sexuala pot exista independent una de alta

Adica iubesti o persoana si alta te satisface sexual?
QUOTE
repet nelamurirea: renunti la un om pe care-l iubesti din cauza ca exista probleme sexuale in cuplu?

In unele cazuri se intampla, depinde de cuplu, de natura si de amploarea problemei... Dar a insela cu inseamna neaparat a renunta. Dimpotriva. smile.gif
Blakut
QUOTE
dragostea si satisfactia sexuala pot exista independent una de alta


Fara sex nu poate exista o relatie calumea (adica fara sex multumitor pentru amandoi).
Serenity
Mie si asta cu "nu poate exista o relatie ca lumnea fara sex" mi se pare o idee preconceputa. Dragostea si relatiile dintre oameni sunt chestii care transcend latura asta instinctiva a omului, adica sexul. Intr-o relatie normala, obisnuita, unde atractia fizica e un factor important, determinat pentru acea relatie.... da, de acord. Dar exista atatea ciudatenii pe lumea asta, de ce nu ar putea exista o relatie frumoasa fara sex? (asta asa, ca imi place sa fac pe avocatul diavolului laugh.gif )

@abis, sigur ca nu ii voi spune asta in veci laugh.gif

Dar acum va intreb eu.... Daca ai stii ca femeia pe care o iubesti, care iti e cea mai buna prietena, care te intelege, inseamna totul pentru tine, etc., ar suferi mult dar NU ti-ar da viteza daca ar afla (de la tine) ca ai calcat stramb, te-ai bucura si ai incepe sa faci mai des chestia asta? tongue.gif Intreb si eu in prostia mea.... dunno.gif laugh.gif
Gavrochette
Daca sta cu el pentru Mercedes nu cred ca se considera ca relatie serioasa... iar daca isi doreste asa tare un mercedes, sa puna manuta sa munceasca si sa stranga bani wink.gif


edit: cineva zisese mai sus ceva de inselatul pt un mercedes, dar nu mai gasesc postul. Eh, am editat ca sa stiti despre ce vorbesc biggrin.gif
Anca_M.
QUOTE(Gavrochette @ 27 Nov 2007, 09:05 PM) *
Daca sta cu el pentru Mercedes nu cred ca se considera ca relatie serioasa... iar daca isi doreste asa tare un mercedes, sa puna manuta sa munceasca si sa stranga bani wink.gif
edit: cineva zisese mai sus ceva de inselatul pt un mercedes, dar nu mai gasesc postul. Eh, am editat ca sa stiti despre ce vorbesc biggrin.gif



Eu zisesem mwah1.gif , pai daca o fantezie sexuala este asa importanta pentru el si ea pur si simplu nu o poate accepta, poate si ea are anumite dorinte( nu neaparat o masina,asta era un exemplu) pe care el nu i le poate satisface, asta inseamna ca si ea ar avea dreptul sa-l insele?
mutulica
cica ... femeia inseala doar pe cel pe care il iubeste, pe ceilalti ii paraseste pur si simplu
se pare ca barbatii ... nu o inseala doar pe cea pe care o iubesc
Anca_M.
QUOTE(mutulica @ 28 Nov 2007, 08:36 AM) *
cica ... femeia inseala doar pe cel pe care il iubeste, pe ceilalti ii paraseste pur si simplu
se pare ca barbatii ... nu o inseala doar pe cea pe care o iubesc



roflmao.gif ohyeah.gif corect,corect, barbatii isi inseala si nevestele si amantele rofl.gif
coconut
Cam aşa ceva... cu ei īnşişi! laugh.gif biggrin.gif ohyeah.gif
Anca_M.
ohyeah.gif rofl.gif rofl.gif si se inseala si pe ei insisi. rofl.gif

ufff, nu stiu ce-i cu mine,in dimineata asta sunt cam rautacioasa devil.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.