Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Conquiztador
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Jocuri
Achernar
A incercat cineva joculetul asta ?

Blakut
Eu, la inceputurile sale. Dar l-am lasat repede, pentru ca intrebarile erau foarte cretine, de multe ori gresite (si cu greseli de ortografie).
genicon
Si intrebarile sunt in continuare cretine si cu greseli si cu alea alea. Da' e bine sa stii uneori ca nu esti chiar cel mai cretin dintre toti. Adica pe mine ma amuza jocul. Pana pierd si incep sa sparg tastatura.

Pese: Serenity!!!!! Vezi ma ca e joc misto? drool.gif
Serenity
Lasa jocu... sunt socata ca ai postat! rofl.gif Oricum, da... sunt convinsa ca e un joc minunat, superb si baietii aia robot_1 si robot_2 sunt niste scumpi, problema e ca sunt eu inculta (cretina) laugh.gif
V.Vicos
eu ma jucam in draci intr-o vreme drool.gif ..cand nu aveam cum sa omor timpul juggle.gif si uite asa am ajuns la jocul 100 si mi-am dat seama ca-i o pierde de vreme acompaniata din plin de plictiseala yawn.gif yawn.gif
motanul_incaltat
Eu il joc din cand in cand, dar, intr-adevar, unele intrebari sunt incredibile, nu tin de cultura generala, ci, mai degraba, de noroc.
Mihai
Am aflat de aici de el si l-am incercat si eu.
Cred ca ar putea fi dezvoltat, pe ideea pe care s-a pornit.

Tinand cont ca si jucatorii care au atins un anumit numar de victorii pot participa cu intrebari, e de inteles de ce unele sunt deplasate... rolleyes.gif
alysoft2003
L-am incercat si eu. E haios si poate fi chiar instructiv, numai ca unele intrebari sunt de un absurd de nedescris. Mai intervine si norocul.
Tuor
Salut, joc si eu Conquiztador, de ceva vreme. Intr-adevar, trebuie sa ai multa cultura generala, mult noroc, multa rabdare,.......sa te abtii de la comentarii, pe scurt sa stai in banca ta si sa-ti vezi de joc (atunci cand nu te exaspereaza).
Mihai
Bine ai venit la Han, tuor! han.gif

Are cineva idee cam ce volum de intrebari sunt pe Conquiztador (ca numar)? hmm.gif
Energie
Se tot aduna intrebari, dar am impresia ca nu e un filtru pentru ele, se accepta orice intrebare, oricat de stupida ar fi.
Vladimir Pana
Cred ca cel mai enervant la jocul ala este obsesia webmasterului (sau ma rog... cum i-o zice creatorului jocului) pentru intrebari legate de ciuperci si limba rromani.
Intr-un fel ar trebui sa ma bucur de asta, pentru ca intrebarile alea tin de noroc (de care tre sa recunosc ca am din plin) si nu de cultura generala (de care cam duc lipsa sorry.gif )
Energie
Dar nu webmasterul (sau nu doar el) e sursa de intrebari, cele mai multe sunt puse de concurentii care au un anumit numar de jocuri castigate.
Vladimir Pana
Pai, nu el e sursa de intrebari, el e sursa de intrebari legate de ciuperci si limba rromani. Citisem undeva ca ciupercile erau hobbiul lui si ca ca el crede ca daca tot sunt atatia tigani in romania ar tine de cultura generala sa stim cateva cuvinte si expresii.
milimetru
A ajuns pe locul 2 pe trafic.ro !! drool.gif
Mihai
A fost pe locul 1 vreo 3 saptamani. wink.gif
musette
Nu ma mai mira nimic. Mai exista mama nebuna de adolescent care s-a apucat de joc datorita copilului si face intrecere cu el (cand este timp, normal) ??!! rofl.gif
Mihai
Foarte posibil sa mai existe. biggrin.gif

Bine ai venit la Han! flowers.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.