QUOTE(Sushi @ 12 Sep 2007, 07:19 AM)
bine mai cla, deci m-ai prins, ca nici n-am avut 100 la mine si si daca aveam imi taiam
Īti taiai o... ( n-am voie)
...paine cu o lingura de sare la kil de faina juma-juma, secara si grāu.
Eine Packung Hefe si o lasi dreak
Pe lānga, tai zarzavatul (ce ai) , īl bagi in bidon, pui 1 lingura de sare la litru de apa, lasi sa fiarba si o arunci peste.
Sa nu uiti sa bagi si hrean. Dupa cate stiu eu, frunzele de visin si de stejar contin Tannin, asa ca sa nu se fleceasca muraturile (la fel ca hreanul).
Chestie de gust: eu bag marar la asa ceva, altii - finchen (e la fel de bun , doar altfel, merita incercat)
Si intre timp e si pāinea gata, data la copiii mici, mai ales coaja cu lapte proaspat
Guten Appetit!