Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ghilda Luptatorilor
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Lumea e un loc periculos pentru ca de cele mai multe ori luam decizii dupa aparente. Dar trebuie sa ne razboim. Sa ne luptam cu propriile noastre defecte. Cu plictisul, cu frica, cu lalaiala noastra cotidiana. Poate ca nu putem trai fara compromisuri. Dar poate ca trebuie ea reducem cat putem de mult dependenta noastra de vreun compromis sau altul. Merita sa incercam. Prietenia, camaraderia, solidaritatea sunt inca valori puternice. Nu ar trebui sa renuntam la ele. Leadership-ul care pregateste lideri fara principii e un leadership pervers si ticalos. Cei care devin Lideri intr-o imprejurare sau alta ar trebui sa aiba valori umane puternice iar actiunile lor ar trebui sa fie indreptate spre binele semenilor.
SORIN
QUOTE(Ovidiu Bufnila @ 29 Aug 2007, 10:13 PM) *
Prietenia, camaraderia, solidaritatea sunt inca valori puternice. Nu ar trebui sa renuntam la ele.


Sunt cele mai puternice thumb_yello.gif Intrebarea e, daca noi romanii le avem blink.gif

Sorin.
andra_v
Cum adica sunt "inca" puternice? Valorile nu sunt relative, omul le respecta sau le calca in picioare.
nytroo
QUOTE(Ovidiu Bufnila @ 29 Aug 2007, 10:13 PM) *
Sa ne luptam cu propriile noastre defecte. Cu plictisul, cu frica, cu lalaiala noastra cotidiana. Poate ca nu putem trai fara compromisuri. Dar poate ca trebuie ea reducem cat putem de mult dependenta noastra de vreun compromis sau altul. Merita sa incercam. Prietenia, camaraderia, solidaritatea sunt inca valori puternice.


Si eu zic ca merita sa incercam. Chiar daca este foarte greu sa te lupti cu defectele, sa te schimbi si sa adopti alte obiceiuri care implicit cer sa iesi din starea de dulce leneveala si sa incepi sa faci, sa vezi altcumva. In legatura cu prietenia, camaraderia, solidaritatea, sunt chestii rare.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.