Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Povestirile Vornicului, Vraciul Din Poiana
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Vornicum
- Preavestitule Vornice, spune-ne te rog istoria pe care o stii, il ruga Puternicul Paharnic pe vornicel
- Prea bine fratioare, asa voi face...

Intr-o zi in imparatia de la vest a aparut o preafrumoasa fata, de o frumusete rapitoare. Oamenii o admirau si ii sorbeau cuvintele. Nu trecu mult si vestea maretiei si frumusetii ei ajunse si la urechile matriarhei negre a tinutului, numita de Preaplinul Lord al imparatiei. S-a inegrit la fata , auzind ca o fata e mai frumoasa decat ea si a inceput sa comploteze. S-a folosit de complotul jurnalului, niste inscenari crunte si neadevarate.
Preaplinul Lord in ignoranta lui a ascultat urzirile negrei matriarhe si a chemat-o pe Mafroditossa sa vorbeasca urat de frumoasa Fantasee ( asa o chema pe zana cea vestita ). Preaplinul vedea si radea, ignoranta lui nu avea limite. Neagra Matriarha Nevrotosa traia in orgasme la vederea implinirii planului ei malefic.
Fantasee fuse aruncata in temnita cea neagra si toti supusii din Imparatie plangeau nopti la rand fiindca iubita lor frumoasa a cazut in plasa urei Negrei matriarhe si a Crudei Mafroditossa.

Dar povestea nu se termina aici ...
Vornicum
O noapte intunecata si rece. Vornicul imbracat in hainele vornicesti patrunse in cladirea neagra in care frumoasa Fantasee spasea pedeapsa nemeritata si nedreapta. Vazand umbra Vornicului apropiindu-se, Fanasee ii vorbi:
- Prietene, risti prea mult venind aici, Preaplinul lord Negrahita o sa se razbune, iar Neagra cu joben pe cap o sa intre iar in nevrozitoza cronica
- Nu mi-e frica de ei, frumoasa Fantasee, eu sunt vraciul din Poiana , otrava lor nu ma poate atinge.
Zicand acestea, vornicul se indeparta, nu inainte sa o asigure pe prietena sa : "Ura lor nu poate sa le acopere nedreptatea. Stiu multe si am vazut multe ... E cazul sa afle si trio Negru acest fapt..." spuse vornicelul cu un zambet otravit pe buze "oamenii o sa afle, o sa am eu grija de asta"

dar povestea nu se termina aici...
Mara
Gizas! Vornicelul inca mai e pe Han?! laugh.gif hh.gif
dascalita
Vezi daca tragi atata timp chiulul pe aici?Ai pierdut marea dezbatere pro si contra Vornicului... jamie.gif
Mara
Hmmm, chiar ma miram ca prea nu erau raspunsuri! rolleyes.gif Iar am pierdut distractia?! mad.gif

mwah1.gif Dasca!
Michelle
Dascalita scumpa,cind ai timp,nu ne faci si noua un rezumat pe pm??nici eu n-am prea dat pe-aicea si sunt curioasa sa aflu deznodamintul povestii!
dascalita
Ei, e lung procesul de rezumare...Poate dintre hangii mai priceputi se indura vreunul sa va dea oarece link... sorry.gif
Vornicum
Bai , ce vremuri au fost pe atunci, ooffff viata mea ... ce repede trece timpul!
Mai mult de 80% din cei de atunci nu mai sunt sad.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.