Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Noua Imagologie
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Viteza de reactie. Timp de expunere. Coduri secrete. Curaj. Antropologiile imaginarelor. Gramaticile abisale. Psihologie nonconventionala. Arta Militara. Obiecte Fictionale. Filozofice de toate felurile. Metoda si NonMetoda. MetaComunicare. Arta Discursului. Deprecierea textuala a fiintelor. Razboi si NonRazboi. Era Complexitatii. Magia Imagologica. PROFESIONISTII. Ce e Imagologia? Oooooo, Academiile Auguste vor sari de poponeata-n sus pentru ca e depreciata DISCIPLINA. A murit Canonul. Dar e numai al lor? Asa cum POLITICA TRADITIONALA ISI DA DUHUL, Imagologia este ELIBERATA de sub tirania prafuita si augusta a Academiilor. Augusta Oficiala de pretutindeni incearca disperata sa conserve Institutiile Secolului XX dar ele sunt MOARTE. Sunt niste caricaturi idioate care se chinuie sa mai palpite cand de fapt ele sunt in deplina moarte clinica. Nova Imagologicae rastoarna Intelesul Lumii. Primul este doar o Ipostaza si nu Unicul. Cel Mai Inalt e o Ipostaza si nu Singurul. Da, Academiile, inchise in ele, trufase, prafuite si insipide se prabusesc. Institutiile Secolului XX sunt duse la gunoi dar potentatii, scoliti in ieslea colectivismului idiot nu vor sa se lase batuti mar de Valul Schimbarii, udati pana la piele, meduzati, valuriti. Slugoii si slugile, copii de casa, masluitorii Istoriei de toate felurile tot incearca, hilar, grotesc, funambulesc sa mai salveze cate ceva, furand pe ruptelea, stropind cu florile moarte ale secolului XX cu un soi de evlavie cernita si lesinata. Burlesc. Bombastic. Carnavalesc. Secolul XX moare in sfarsit iar copii lui netrebnici inca iti tocesc degetele pergamentoase prin dosare puturoase neintelegand ce li s-a intamplat, cum de au vietuit in mocirla plina de sudoarea fiintei muncite de ideologii fantomatice, vampiroidale fiind de fapt niste Cadavre De Lux. Vampirismul Ideologic al secolului XX se preschimba incercand sa-si gaseasca un trup nou. Dar nu poate. Chitaie. Suduie. Urla. Racneste. Plange. Se boceste. Glugile secolului XX se furiseaza in catacombe dar lumina, LUMINA, care are de fapt mai multe VITEZE, le arde. PROFESIONISTII construiesc Noua Imagologie pe potriva provocarilor, pericolelor, nebuniilor si zapacelilor dintr-o epoca pe care nimeni n-a gandit si care s-a dat pe sine la iveala cand ne asteptam mai putin. Era Complexitatii. Socialismul? Vai, e in putrefactie. Liberalismul, vai e in putrefactie. Conservatorismul e ridicol. Si totusi Istoria nu s-a sfarsit. DE CE? Iata o intrebare stranie, nebuna, zapacita! DE CE NU SE SFARSESTE ISTORIA odata cu secolul XX?!

rofl.gif
Serenity
A revenit Bufnilaaaa!!!! biggrin.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.