Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Rss
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Internet - Siteuri Utile, SEO, Promovare, Hosting
milimetru
1. Folositi feed-urile web?
2. Daca da, care ar fi cele peste care va aruncati mai des privirile?
3. Ce feed reader folositi?

ps: de ce Hanu nu are oare aceasta facilitate?
Mihai
Voi activa luna aceasta si RSS-urile la Han. thumb_yello.gif
black ice
Am folosit mult timp FeedReader, dar cum īn ultimul timp am tot fost plecat m-am orientat către un feed reader online. Am īncercat Bloglines şi mi s-a părut sub orice critică. Momentan folosesc Google Reader şi pentru nevoile mele e foarte ok.

Īl folosesc pentru bloguri şi pentru 2-3 situri.
milimetru
Cum se poate face sa "dispara" panoul din stinga (cel care afiseaza subscrierile) in Google Reader? Doresc sa-l elimin pentru a putea citi feed-ul pe tot ecranul. Se poate face cumva manevra asta?

Eu folosesc Bloglines tongue.gif Google Reader mi se pare prea alambicat iar eu vreau ceva simplu si functional, nu-mi tre'be "zurgalai".

Listele celor dea abonati la cutare feed mi-au fost utile. Din aproape in aproape, uitindu-ma in "gradinile" altora am gasit noi site-uri interesante.
Mihai
Nu cred ca poti elimina taskbarul...
Eu nu folosesc prea intens rss-ul (ca soft il folosesc pe cel integrat in Opera).

Am cateva bloguri, un forum, un site de anunturi si alte trei bloguri de-ale mele. biggrin.gif
black ice
Nu cred că se poate elimina meniul din stānga. Cel puţin, nu dintr-o opţiune default. E posibil totuşi să existe vreun script pentru extensia GreaseMonkey pentru Firefox, care să elimine meniul ăla.

Mihai, ce bloguri mai ai? biggrin.gif
milimetru
Am gasit, intr-un tirziu, cum se poate elimina/adauga meniul din stinga din Google Reader: cu tasta "u" dunno.gif smile.gif

later edit: si pt ca vad ca cel putin la mine tasta "u" functioneaza doar cind vrea ea sa mai adaug - ca rezerva de siguranta - si scriptul din greasemonkey corespunzator operatiunii...
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.