Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Generatorul De Imagine
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Olaf
1. Prezentare generala

Generatorul de imagine ™ este un dispozitiv ce ajuta la crearea unei interfete individuale cu lumea. Mai exact, a lumii cu individul. Exista doua abordari posibile:
  1. folosirea unor modele preexistente;
  2. crearea unui model propriu, pornind de la zero;
  3. solutii mixte.
Bineinteles, exista avantaje si dezavantaje pentru fiecare abordare. Prima ofera o rezolvare rapida, cu rezultate testate de catre producator. Dezavantajul sau major este faptul ca necesita folosirea unui suport si a unui mediu adecvat, compania producatoare negarantand efectele in cazul folosirii necorespunzatoare. A doua este solutia perfecta pentru utilizatorul care isi doreste un model adaptat nevoilor proprii. Este solutia perfecta din punct de vedere functional, avand insa un dezavantaj urias: cere mult timp pentru dezvoltare si necesita cunostinte avansate de arhitectura imaginilor. In final, a treia varianta este o combinatie a celor doua, folosind modele locale de dimensiuni mici, luate de la producator, sudate intre ele, dupa priceperea si timpul fiecarui utilizator, cu elemente proprii, create artizanal (vezi abordarea 2).

In capitolele urmatoare, vom incerca o prezentare a catorva modele ale producatorului, grupate pe categorii de efecte, si felul in care Generatorul de imagine ™ le integreaza in produsul final. Pentru suport in cazul modelelor artizanale, va rugam sa urmariti sectiunea "arhitecturi". smile.gif
andra_v
Olaf, mi-e neclar cum poti sa creezi un model propriu, pornind de la 0, fara sa folosesti modele preexistente.
Erwin
le desenezi din imaginatie... unsure.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.