Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Drepturi Administrator
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Software, Hardware si Programare
alysoft2003
Stie cineva cum pot capata drepturi de administrator printr-un account user limitat? (adica fara drepturi de admin). M-ar interesa sa pot instala programe si sa reusesc sa sterg ceva file ( in momentul de fata imposibil cu accountul restrictionat).
axel
E calculatorul tau?
Ce sistem de operare are?
Ce poti sa faci cu el? (poti reboota, poti boota de pe alt device, etc)
alysoft2003
QUOTE (axel @ 16 May 2007, 01:16 AM)
Ce sistem de operare are?

Win XP Professional SP2 2002
Pai daca era computerul meu, crezi ca imi mai puneam problema asta? Reinstalam OS si gata laugh.gif . E PC de la munca si de putin timp au creat fiecarui user cate un account, numai ca e limitat.
Pot reboota. Nu am avut ocazia sa vad daca pot boota de pe alt device. Oricum, nu prea pot sa fac prostii ( de genul sa umblu prea in profunzime in fisierele de sistem, etc) ca oricat de cretin o fi IT-ul institutiei, tot se prinde el la un moment dat tongue.gif
Erwin
eu zic că cel mai simplu (și cinstit) e să-i convingi că ai nevoie de programele respective și să-ți dea voie să le instalezi, oricum se prind la următoarea verificare. Am mai întâlnit și admini de treabă. spoton.gif
alysoft2003
Nu stiu care admin, cat de "de treaba " ar fi el, ar accepta sa te lasa sa instalezi programele fara licente. Oricum, computerul de la munca era terenul meu de proba pt. tot felul de soft-uri laugh.gif
axel
Se poate sa te faci admin, cu o conditie: sa poti sa bootezi de pe un nustiuce recovery thing, ca sa poti sa modifici fisiere prin folderul cu Windows.
rebel
Sau îţi scrii disc cu un alt sistem de operare care nu necesita instalare şi bootezi de pe el. Sigur, o modalitate deloc discretă.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.