Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Al Doilea Nivel Ican
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
L-am promis mai demult. Iata-l:
Imaginea Campurilor de Imagine Are Nume
Ovidiu Bufnila
Al doilea nivel de joc în ICAN este definit de o decodificare specială. Dacă primul nivel era definit de o triadă, al doilea nivel de joc în ICAN este deschis de: Imaginea Câmpurilor de Imagine are Nume. Acest obiect ficțional este cumva predefinit în primul nivel de joc ICAN de: Imaginea Care Are Nume. Fotoni, Bozoni, Gluoni, Gravitoni iată un exercițiu de Vălurire. Fotoni, Bozoni, Gluoni, Gravitoni sau FBGG. Să încercăm un exercițiu de vălurire codala: încercați să construiți un Cod Ternar din FBGG. Să spunem că acest cod este spre folosința următoare: nașterea unei planete medii. Cum ați face, ținând cont de electromagnetism, de forțele slabe, de forțele nucleare și de gravitație?

Atenție: La prmul nivel, ICAN vorbește despre Imaginea ca punct în vreme ce la al doilea nivel, iesim la larg, spre PROCESE.
Olaf
Ovidiu, daca urmatorul nivel este "Imaginea Surselor Campurilor de Imagine Are Nume", sau ceva in genul asta, eu nu ma mai joc. laugh.gif
Ovidiu Bufnila
Interesanta dezvoltare, Olaf...
rofl.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.