Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Gogosi
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4
Afrodita
Am reusi sa vorbim aiurea fara a putea fi controlati si am putea induce lumea in eroare? hmm.gif
fiica_lunii
Azi am mers la servici in tricou cu maneca scurta, savurand mangaierea razelor calde de soare care biruisera ceata deasa, topind-o de la primele ore ale diminetii.
Energie
Aseara am pregatit o cina excelenta, dupa care m-am retras in camera calduroasa si nici n-am avut nevoie de plapuma/pijama/pulover pe deasupra. ohyeah.gif
Cla
Trebuie reactivat topicul asta, cu vesti "incredibile", "socante", etc. wink.gif

Aflând ca s-ar putea ca Hillary Clinton sa câstige alegerile prezidentiale, fratele mai mic a lui Monica Lewinsky, Mario Lewinsky, s-a înscris pentru unul din cele râvnite posturi de practicant la Casa Alba. Dupa cele auzite de la sora lui, se pare ca e un job frumos si satisfacator. Se poate si fuma în Oval Office.

Cla
Asta e o stire pe bune: Un cutremur de 7,7 grade s-a produs în Insulele Mariane de Nord (USGS), azi.
Ma mir ca nu se aude despre vreun Tsunami dunno.gif
_________________________________________

Dar... Agentia Agerpress, dpa si Radio Erewan au anuntat ca un leader (Halal al Musai a lu Damai Halesht) al Daesh (IS) a declarat prin Darknet si Radio Gaga ca a fost o actiune de-a lor, în speranta ca ar decapita-o prin forta majora pe Hillary Clinton.

Simpatizanti de-ai lor, în privinta asta, din Nürnberg (Bavaria Saudita], sufla în Clarinet din regret ca nu i-a ajutat destul Poseidon.
Dupa cum se raspândesc zvonurile prin Caravanseraiurile de baza, s-a contactat Ministrul de Externe al SUA, John Kerry, cu rugamintea sa nu dea iarasi vina pe rusi, asta ar fi o treaba importanta în razboiul împotriva PigMac si Moca-Cola, si daca nu se recunoaste fapta ideologica prin toata lumea si nu numai, se duc într-un convoi luptatorii IS la Berlin sa se arunce în aer.

Original statement: "O sa vedeti ce-o sa aveti din asta !! harhar.gif "

Cla
Erdogan face serios. A expulzat mii de copii din scoli, fiind banuiti de colaborare cu nu de-ai lui.

Copiilor si parintilor lor li se pare un act de abuz de putere si î-l înjura de mama ( asta-i normal la turci, prin cultura)... turcii enervati zic ca îti fut nevasta, prietena si mama si dup-aia îti baga un sis printre coaste da`nu-i bai, la noi se numeste "te bag în..." tot aia-i... din cauza vacantelor fortate, tocmai vara... ar avea si parintii chef de intimitate violenta la strand fara copii prin preajma... si fara Erdogdrone, care vad de pe sus ce te scarpina pe jos...

O mama, precum agentiei Kurdburloglu Vancat, doamna Keba Fatimlik (*Numele schimbat din Fatma Kebablik) a declarat ca lui Erdogan îi doreste multi copii pe cap si ciuma. Pâna acum n-a fost spânzurata, fericita. Erdogan "are nevoie de" un plebiscit ca sa aiba dreptul sa spânzure cum si pe cine vrea.

N-am putut sa pun poza, ca cica e dinamica si nu merge, aici pagina.. Doar pentru poza. Vedeti copiii fericiti care au sansa sa mearga ca viitori pionieri în excursie în Kurdistan smile.gif
Pentru fete s-au rezervat mâtze de Van si pentru baieti niste Kalashnikov, nu conteaza, sunt Made in China.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.