Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Prison Break - Sezonul 4
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Teatru si Film
rebel
Īn grupul meu de prieteni acesta este cel mai pronunţat nume de la apariţie şi pānă īn prezent. Un serial care se īntinde momentan pe două serii, urmānd să se filmeze a treia. Eu am văzut pe sărite cāte un episod, două, trei şi mi-a lăsat o impresie destul de bună, chiar dacă īn general nu mă omor pentru SF (sclipitoarea minte a lui Michael Scofield şi planurile sale geniale, inventate īntr-o secundă).

Voi ce gānduri aveţi īn privinţa acestui serial?
kristina
Am de gand sa ...reusesc sa-l urmaresc. Am vazut jumatate din primul episod acum cateva luni. As vrea sa gasesc timp sa-l vad pe tot.
Aramis
Colegii mei de birou au vazut toate episoadele aparute pana in momentul de fata si sunt fani declarati. Eu nu am reusit sa vad nimic, dar sper ca vara asta sa ma uit la serial, avand in vedere cata reclama pozitiva i se face smile.gif
andra_v
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul.
kristina
Am vazut prima serie, si acum la sfarsitul celei de-a doua serii. Ce sa spun.... Acum ii inteleg pe cei care si-au luat cateva zile de concediu ca sa urmareasca filmul.
Serenity
Ce ganduri am? ..... Prison, give me a break!! tongue.gif

Nu am vazut decat primul episod, dar deja sunt satula de el sorry.gif Atat de mult se vorbeste despre el, atat de mult il ridica in slavi toata lumea incat, eu, una, am dezvoltat o aversiune.

Sa nu ma intelegeti gresit... e ok serialul, din cate mi-am dat seama in urma vizionarii "pilotului", dar enaugh is enaugh! Ca deja o dam in patologie... Unde ma invart citesc despre el (serial), despre el (tip) sau mi se cere cu disperare episodul 20 din al doilea sezon, de catre persoane la care nu m-as fi asteptat sa aiba apucaturi din astea.... laugh.gif

In clasa a 5-a eram frustrata ca nu aveam cosuri ca toata lumea "buna"... Acum sunt frustrata ca nu m-am molipsit cu virusul Prison Break. Ce sfaturi imi dati? tongue.gif
Afrodita
Eu zic sa mai urmaresti neste episoade, ca filmul ca filmul - e bun - da' actorii principali, fratii, ei bine fraaaatiii drool.gif licklips.gif drool.gif Eu de aia ma uitam la el si acum ma oftic ca nu poci sa vaz, ca seria a doua e data pe un canal special TV care costa bani in plus ca sa-l ai si evident ca nimeni n-are de gand sa plateasca, asa ca astept sa-mi cumpar DVD-urile biggrin.gif (sa balesc in liniste rofl.gif )
Mihai
Pentru cei interesati: filmarile pentru sezonul 4 incep vara asta, primul episod din noul sezon urmand sa fie difuzat la inceputul lui septembrie.

Detalii pe blogul producatorului
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.