Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Mutu "tiganel Si Smecher, Ca Toti Romanii" !
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Fotbal
March
Partidul Romanilor din Italia cere sanctionarea presedintelui clubului Palermo pentru ca l-a numit pe Adrian Mutu "tiganel si smecher, ca toti romanii",


Partidul Romanilor din Italia (PIR) solicita Federatiei Italiene de Fotbal (FICG) sanctionarea presedintelui clubului Palermo, Maurizio Zamparini, pentru ca l-a numit pe Adrian Mutu "tiganel si smecher, ca toti romanii", se arata intr-un comunicat al PIR, remis, marti, agentiei MEDIAFAX

"Partidul Romanilor din Italia cere o sanctiune din partea FICG impotriva presedintelui echipei Palermo. Maurizio Zamparini trebuie de asemenea sa ceara scuze nu numai fotbalistului Mutu, ci si intregii comunitati de romani prezente in Italia", se precizeaza in comunicat.

PIR sustine ca afirmatiile oficialului gruparii Palermo pot incita la violenta, rasism si xenofobie. "Partidul Romanilor din Italia atrage atentia asupra gravitatii afirmatiilor facute de Zamparini, declaratii care au depasit sfera fotbalului, avand implicatii sociale asupra comunitatii romanesti din Penisula. Asemenea declaratii jignitoare la adresa romanilor pot incita la acte de violenta, rasism si xenofobie si pot avea consecinte grave nu numai pe stadioanele din Italia", se arata in comunicatul semnat de purtatorul de cuvant Miruna Cajvaneanu.

Presedintele clubului Palermo, Maurizio Zamparini, l-a criticat pe atacantul Adrian Mutu, dupa golul marcat impotriva formatiei sale, in timp ce un jucator sicilian era cazut la pamant, afirmand despre jucator ca este un "tiganus priceput care a facut o smecherie" si subliniind faptul ca toti romanii "fac smecherii". "Mutu, un tiganus priceput, a facut o smecherie. De fapt, toti romanii fac smecherii. Noi am fost pui, ei sacali", a spus Zamparini, luni, la o zi dupa meciul Palermo - Fiorentina, scor 1-1, din etapa a XXVIII-a a campionatului Italiei.
(Mediafax)
alysoft2003
mellow.gif Numai partidul acesta mai lipsea Partidul Romanilor in Italia
Probabil ca in curand va aparea Partidul Romanilor Tigani din Italia 8 (nu de alta, dar s-a umplut It de tiganci cu fuste multe si inflorate)
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.