Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Liga Somnoroșilor
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Data'q
Deschid oficial Liga Somnoroșilor... ohyeah.gif yawn.gif ohyeah.gif
Sunt invitați toți ce nu-și pot ține ochii deschiși fără folosirea cafelei, pișcăturilor, scobitorilor, bandei adezive (vedeți Tom & Jerry)...

Vă rog să scrieți aici visele care le-ați avut (și credeți că merită scrise), visele care ați vrea să le aveți, cum scăpați de somn (mare taină la primele ore ale dimineții dry.gif) și de ce nu puteți dormi, deși ați vrea.

Topic somnoros, ce mai... biggrin.gif


PS: Somn ușor, frumoșilor... yawn.gif
N.V.
Si eu vreau sa intru woot_jump.gif ... ba chiar as putea deveni lider. tongue.gif.
Strategia mea de trezit dimineata consta in a-mi imprastia vreo 3 desteptatoare prin camera, setate la ore diferite, cu diferite sonerii. Le opresc rand pe rand, dar revin de fiecare data cu ochii tot mai grei in patutul cald si moale. Cand am noroc, reusesc sa reactionez la ultima sonerie. Cand nu am noroc, am in schimb absente la seminarii.
Si cand am noroc si cand nu am noroc, la un moment dat ma ridic si eu din pat cu ochii usor intredeschisi, barbia in piept si mainile balanganind pe langa mine ma deplasez pana in bucatarie. Cafeau in ceasca (cum o gasesc... calda, rece ca oricum nu am ce-i face in starea in care ma aflu). Ma trantesc pe un scaun, cotul tolanit pe masa, fruntea in palma, aplecata astfel incat sa nu trebuiasca sa ridic prea mult ceasca de pe masa ca sa pot sorbi din ea. Cam asa stau juma' de ora si in peste 50% din cazuri imi reumplu "cescuta".
Data'q
rofl.gif Lider să fii atunci, că eu nu te-ntrec.
Blakut
Azi pe la pranz, pentru ca mi-era prea somn si lene sa merg la facultate, m-am asezat sa citesc o carte. Dupa cateva pagini am adormit.

Am visat, dar azi noapte, ca m-au trimis unii in China comunista sa pun bombe (eram un fel de terorist). Si chinezii aveau la posta de vanzare trei tipuri de vederi: cu chinezoaice cu esarfe rosii la gat, cu japoneze arse de bomba atomica (asta pentru propaganda anti-americana m-am gandit eu) si cu Mao... Mai mult nu mai stiu.

Adorm si pe la facultate, de aia stau prin ultima banca, daca stau intr-o sala prost luminata si stau jos, adorm. Chiar daca sunt odihnit.
tikky
QUOTE (N.V. @ 12 Apr 2007, 02:10 PM)

Strategia mea de trezit dimineata consta in a-mi imprastia vreo 3 desteptatoare prin camera, setate la ore diferite, cu diferite sonerii.

Pe asta am incercat sa o aplic si eu, dar tot n-a mers. In schimb, daca aud pe cineva forfotind prin bucatarie ma trezesc imediat.
Serenity
O,da! In sfarsit un topic care imi merge la suflet! yawn.gif

Deviza mea in viata: "Odihneste-te ca sa poti dormi la noapte" iar cine ma cunoaste stie ca exista putini oameni pe lumea asta care sa fie mai somnorosi ca mine. Prietenii ma urasc pentru ca dorm prea mult si cu prea multa satisfactie, ca anulez intalniri, vizite, programari la doctor sau la baute doar ca sa mai dorm 5 minute.

Maica-mea ma ura in timpul liceului pentru ca, cel putin o data pe saptamana, ma milogeam de ea sa-mi minta profesorii ca mi-e rau, doar ca sa nu ma trezesc si sa merg la scoala.

Uneori imi era atat de somn incat nu mai aveam putere sa o astept pregatita de milogeala, ii criam pur si simplu un bilet si il lasam pe masa.

De cand sunt la facultate nu cred ca am intrat in nici un examen la materiile la care aveam seminarii de la 8.

Cafeaua nu mai are nici un efect la mine, din pacate... Am trecut la energizante, si probabil in curand voi fi imuna si la ele....

Ma duc sa ma culc... yawn.gif
N.V.
QUOTE (Serenity @ 13 Apr 2007, 10:41 AM)
cine ma cunoaste stie ca exista putini oameni pe lumea asta care sa fie mai somnorosi ca mine

Ramane de vazut daca ma numar printre cei putini. laugh.gif Serenicoaso, eu zic sa ne luam la intrecere. Alege-ti armele tongue.gif
Serenity
laugh.gif You're on sista'!

Ce alte arme as putea alege decat cursurile la Metodologia Cercetarii, o baie fierbinte si o bere rece? tongue.gif
Serenity
sad.gif oficial si subliniat!

In sfarsit un topic misto pe han (unul din putinele din ultimul timp) si (aproape) nimeni nu-l baga in seama... Ma dezamageste din ce in ce mai mult hanul.... sad.gif

P.S. Shoot me now! tongue.gif
Blakut
Eu tocmai m-am trezit din somn, nimic mai bine pentru ca asta inseamna ca noaptea e a mea, plec in oras.

Pentru mine e destul sa fiu intr-un loc comod cu putina lumina ca sa adorm. Mi-e tare greu la orice film, spectacol sau concert tocmai din cauza asta. Oricat de odihnit as fi, oricat de interesat as fi, la un moment dat tot ma lupt cu somnul.
Erwin
sleep.gif zzzz
eheeei, copii frumoși... învățați de la Papa Bear, că la cursurile de TCM dormea cel mai bine! Oricum dormeam la cursurile între 16-18, indiferent că stăteam în primul rând sau în ultimul, din când în când îmi trăgea colegul un cot în coaste să mă trezesc, că îmi cădea capul din mână pe bancă! rofl.gif În 6 ani doar de câteva ori m-au luat profii la întrebări, în rest n-am avut nici o treabă... Unul dintre ei m-a numit "dormitor profesionist" rofl.gif Chiar și acum pot să dorm la orice oră din zi sau din noapte dacă sunt obosit, nu mi-am pierdut antrenamentul, doar că acum îmi ajung 5-6 ore pe zi. smile.gif
sleep.gif zzzz
noapte bună!
jude
Vezi, sista'? Suni adunarea si se umple pagina...tot mai esti suparata pe Han? unsure.gif
Asa, somn. Eu una ma trezesc obosita. Dupa ce beau cafea, mi se face somn si treaba asta tine, de multe ori, toata ziua, cu scurte momente de inviorare la masa si in pauze. rolleyes.gif Daca stau acasa, cel tarziu dupa a treia serie de cafea ma culc. biggrin.gif La filme nu adorm, dar pentru ele nu am rabdare...asta e alta idee.
Cel mai mult imi place cand imi propun sa ma trezesc foarte devreme : imi activez cele 5 alarme din telefon, la intervale de 10 minute si pun telefonul la 2 m de pat, in ideea ca ma trezesc pe drum. E, cand suna alarma no.1, din doi pasi sunt la el, daca am putere, dezactivez toate alarmele, daca nu, ma trezesc din 10 in 10 minute sa fac asta. Cand motivul e serios, le pun sa mai sune o data ceva mai tarziu, dupa care ma conving ca e inutil si dorm mai mult decat de obicei. spoton.gif Inainte, povestea se intampla rar, puteam sa dorm si 3 ore pe noapte. Acum, se intampla cam de fiecare data cand am de scris un eseu mai lung, de exemplu acum. rolleyes.gif
N.V.
Mnneaaaaaaaaah yawn.gif
Desi m-am trezit abia acu' 6 ore jumate, de cinci minute casc si ma gandesc cat de moale si comod ar fi patul. Dar tre' sa termin ce am de facut, ca altfel ma voi uri toata saptamana. Pe scurt, mi-e lene sleep.gif.
fiica_lunii
Bun subiect! Bine ales!
Ce pot zice.... nu beau NICIODATA cafea (nu mi-a placut niciodata, nu sufar gustul cafelei) dar cola sau pepsi e la ordinea zilei.
Ma trezesc dimineata cu o singura alarma dar merg prin casa de parca as fi teleghidata.... ceva gen zombi ... si la servici cand ajung sunt la fel in primele doua ore..... Apoi dupa pauza de masa de la servici ma apuca un somn si o toropeala de numa'. Parca stiam ca asta se numeste "boala porcului" adica imediat dupa ce mananci ti se face somn smile.gif)
In fine .... ideea e ca de multe ori cand ajung acasa de la munca nu ma pot abtine sa nu fur o ora de somn si seara ma culc cel tarziu pe la 10-11....
Concluzia: mi-e ciuda pe mine! O viata am si pe aia o dorm!
Afrodita
Genial topic rofl.gif

Hai sa va povestesc cum doarme Afro biggrin.gif
Eram intr-o sala de teatru imensa, cu vreo 4000 de persoane cel putin, muzica tare, de simteam basul in stomac - desi n-am vazut picior de boxa rofl.gif - oamenii in picioare, aplaudand si strigand diferse chestii , tzipand, etc. La un moment dat mi se incetzoseaza privirea si ma gandesc: bag picioarele, inchid ochii putin. Si dusa am fost rofl.gif Toate firmele si persoanele - din Olanda, din Australia, din Germania, etc - erau acolo, colegii m-au tras doua intre coaste sa ma ridic si i-am bagat in mamele lor pe romaneste si ce sooomn buuun am traaaaaaaas rofl.gif Si mai eram si mandra de mine dupa aia, ca deh! toti se mirau cum naiba am putut dormi in galagia aia rofl.gif Daca mi-era somn, ce sa fac?

Acuma, eu nu-s chiar asa indragostita de somn, din contra! Urasc sa dorm, pe ideea de mai sus: "O viata am si pe aia o dorm??" dar cand e sa dorm, apai nimic nu ma impiedica biggrin.gif
Si de unde n-aveam nevoie de alarme ca sa ma trezesc, acum folosesc doua. Una are un buton pe care apas si suna singura peste 10 minute, ailalta are o melodie atat de stresanta incat de obicei reuseste sa ma trezeasca. Si apoi fac cafeaua, ceaiul, iau tigarica, intru pe net sa verific Han, email, forum si - indiferent ca ma trezesc la 8 sau la 10, indiferent ca dorm 5 sau 8 ore - la ora 12, 1 pm mi-e somn si la 2 ma culc iara rofl.gif Ma trezesc la 6 seara, iara ceai, tigara si abia la 8 seara imi incep ziua de obicei biggrin.gif Vezi ce face UK din om? rofl.gif Azi e exceptie rofl.gif
Erwin


cam aşa mă pisicesc când mi-e somn... rolleyes.gif sorry.gif
Afrodita
Ahh, nici n-ai idee ce bine descrie pisoiul ala starea mea de-acum rofl.gif Vorba ceea: mi-e o lene de ma doare roflmao.gif (adica mi-e lene sa ma bag la somn rofl.gif )
Serenity
O, doamne, Afro... da' eu cand dorm simt ca traiesc!! biggrin.gif

La mine calitatea somnului lasa de dorit, dar la cantitate ma iau cu oricine la intrecere laugh.gif Apropo de ce-ai povestit tu, eu am adormit la Matrix II si la X-Men in cinema, desi in mod normal mi-e foarte greu sa adorm si in propriul pat, iar o prietena de-a mea a adormit in Tineretului, in Costinesti, la un concert Parazitii, cu capul pe o boxa de-aia de 2 metri rofl.gif Pe cuvantul meu ca nu exagerez laugh.gif

Oricum, dupa cum ii spuneam si lui Afro pe mess, pentru mine la ora 18:00 e dimineata, la 1-2 AM e pranzul si io-te acu'... la 5 dimineata incepe sa ma ia si pe mine somnul semn ca s-a cam inserat laugh.gif Si abia astept sa bag un somn de 12-13 ore, cum numai eu stiu rolleyes.gif pana maine dimineata pe la vreo 17:30 biggrin.gif
bobo66
Pe mine,unde ma pui,acolo dorm. Conditia este sa nu ma bruieze prea multe zgomote din mediu. De aceea, chiar si vara inchid geamul cand ma culc dupa-amiaza. drool.gif
Afrodita
La Parazitii cu capul pe boxe? Cand s-o trezit mai avea fata creieri sau se imprastiara de mult? rofl.gif Damn! Chiar asa nu cred ca as fi, nu de alta, da' vorbim de Parazitii mwah1.gif biggrin.gif

Mda, te cred ca ai adormit la filme si mie mi se intampla rofl.gif

Somn usor lume, eu m-am culcat pe la 3 am, m-am trezit pe la 12 jumate, dupa care am ajuns acasa si iara mi-i somn rofl.gif poate imi bag picioarele si ma culc, nu de alta, da' e soarele pe cer, deci clar e noapte si timp de dormit rofl.gif

Si nope, n-am nici o treaba cu zgomote si altele de genul, cand mi-i somn, apoi dorm! rofl.gif
Serenity
Mda, cre'ca de-aia nu m-am alaturat si eu... ca erau totusi Parazitii, si dadusem o gramada de bani pe intrare rofl.gif

P.S. Acum m-am trezit rofl.gif
Erwin
Iată un somnoros profesionist în exerciţiul funcţiunii:



luaţi exemplu! E luni! rofl.gif
Serenity
Aaaah, ce frumos e gardul ala wub.gif

Ma duc sa ma culc yawn.gif
Afrodita
rofl.gif

Nu mai! Io am declarat razboi somnului biggrin.gif Desi cearcanele de sub ochi imi spun sa bag armistitiu rofl.gif Mai vad eu biggrin.gif Da' pana una alta, nu mai dorm, ma apuc de teme biggrin.gif

Desi mi-e sooooomn yawn.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.