Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Razboiul Din Burma
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
jet li
Burma e o dictatura militara - oponentii regimului sunt ucisi, guvernul de acolo duce un razboi impotriva propriului popor, o campanie de "ethnic cleansing" impotriva locuitorilor din nord.
In ultimii 10 ani 3000 de sate au fost distruse ,si oamenii fortati sa fuga in jungla, cei prinsi omorati pe loc , inclusiv femeile si copii.
Armata guvernamentala pune mine peste tot, si in fata caselor oamenilor. Exista o armata formata din refugiati, si in filmul de mai jos se vede o echipa de medici "Free Burma Rangers" care calatoresc si ajuta refugiatii.

http://www.youtube.com/watch?v=l-YVdpQHdqo

Aici un video despre "the army of the child god" tot in Burma

http://www.insightnewstv.com/c59/

Asta e dovada ca US se implica doar unde are interes. In Burma nu exista nimic atragator si nici urma de petrol. De ce nu se baga US acolo sa inlature regimul acela ? Soldatii US mor doar pentru cauze care pot fi intelese cum ar fi petrolul. Armata US e folosita de corporatii exact pentru asta, daca se intampla sa "elibereze" niste oameni intre timp e doar bine pentru imagine.
In afara de Burma mai exista Sudan, Rwanda, etc, locuri unde au murit milioane. Nimanui nu i pasa. Daca Sudan sau Burma aveau petrol cum are Irak alta era politica US, imediat veneau si "eliberau"
Blakut
QUOTE
De ce nu se baga US acolo sa inlature regimul acela ?


De ce ar trebui? Ce sunt jandarmii lumii? Normal ca actioneaza cand au interes, si asta e si normal, toate statele fac asta.

Nu e de datoria lor sa se implice. Daca ai sa critici pe cineva pentru neimplicare, critica ONU, dar nu statele. Poti sa le critici pt ca s-au implicat in ceva, dar nu pentru neimplicare.
jet li
Nu critic neimplicarea, ma supara ca se numesc "aparatorii libertatii" etc etc, si spun tuturor asta, cei de la varf, indoctrineaza si armata USA tot cu treaba asta si o folosesc pentru interesele lor. Sunt destui care se supara imediat ce aud altceva decat asta
abcd
QUOTE
De ce nu se baga US acolo sa inlature regimul acela ? Soldatii US mor doar pentru cauze care pot fi intelese cum ar fi petrolul


Asa merge politica!
SORIN
QUOTE (jet li @ 2 Mar 2007, 09:26 AM)
Burma e o dictatura militara

Coane jet ...habar nu ai ca nu se mai numeste Burma, dar iar ne "bombardezi" cu al de rasuflate hh.gif hh.gif

Lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sorin.
jet li
Stiu ca se numeste Myanmar. Si nu va las, o sa ma apuc sa va povestesc despre fiecare tara rofl.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.