Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:[caut] Retea De Internet In Timisoara, Soarelui
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Recomand Serviciu, Caut Serviciu [Prestari Servicii]
Serenity
Ei bine, cu garsoniera am rezolvat pana la urma si intr-un final. Acum problema e internetul, pentru ca la RDS dureaza 2 luni (zic ei, eu am auzit de 4 de la clienti) si mi-e ca pana atunci ma mut de aici, iar la UPC esti conditionat sa ai si cablu Tv, ceea ce mie chiar nu-mi trebuie (unde mai pui ca te ajunge la 1 milion toata distractia). Asa ca as fi mai mult decat recunoscatoare daca mi-ati spune ce alte retele de internet exista in Timisoara (in special in zona Soarelui). Multumesc anticipat! mwah1.gif
Erwin
hiya.gif
dacă ai telefon fix poţi īncerca la Romtelecom, pe clicknet express.
alte reţele s-ar putea să fie, dar nu ştiu cāt de serioase... tongue.gif
Mihai
http://www.retele.net/ => sunt 24 provideri listati pentru Timisoara, dintre care am vazut ca Pi Net si Media Link acopera tot orasul, iar Crismis Media Net si XPrime zona Soarelui.

Succes! thumb_yello.gif
Ovidius
Si rapid si ieftin si care sa si mearga, nu cred ca gasesti. Incearca RDS-ul, si pana cand te conecteaza, te dai pe clicknet express,-ul de care zice Erwin. Ai grija cu restul providerilor ca sunt mari sanse sa te tzepuiasca (in sensul ca sunt ieftini si internetul iti vine ca pe dial-up, sau pica non stop).
Erwin
aşa e, dar nici cu ăia marii nu mi-e ruşine! sunt probleme īn diferite zone ale oraşului,ba cu RT, ba cu UPC-ul, ba cu RDS-ul... iar cei mici iau fir de la cei mari (Dominet e copil RDS 100%) smile.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.