Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Angajatul Perfect
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Psihologie - Teorii si Aplicatii. Dezvoltare personala
Kristin
Desigur ca ati trecut prin multe interviuri si poate, unii din voi, va cautati un job. S-ar putea sa primiti intrebarea "Cum vedeti angajatul perfect?" sau s-ar putea sa va puneti voi problema asta, din postura de angajat. Deci ?

(parerea mea v-o copy-paste mai tarziu, ca sa nu va influentez) laugh.gif
Marcus
angajatul perfect... pentru cine? rolleyes.gif

din perspectiva unui sef, angajatul perfect spune DA la toate si executa rapid si no comment. daca se poate pe bani cat mai putini...
din perspectiva pietei de munca/resurse umane, un angajat perfect indeplineste toate cerintele unui loc de munca vizat, punct cu punct, nici mai mult (supracalificarea nu e vazuta cu ochi buni) si nici mai putin.
din perspectiva mea, un angajat bun este foarte bine pregatit profesional dar inainte de toate are un caracter frumos (prin asta intelegand: sociabil, sa stie cand si cum sa destinda atmosfera, sa ajute colegii, sa isi ia in serios jobul si sa te poti baza pe el)
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.