Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Construieste-ti O Cabana
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Exploratorului > Constructii - sfaturi, realizari, materiale de constructii
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
The Dude
QUOTE
Cam ce suprafata de teren are ? La ce pret banuiesti ca lasi putea cumpara ?


Fara numar...
N-ai cum sa ii cumperi vreodata tot terenul lui Rusu.
Trebuie sa faci dezmembrare si sa iti iei cat te duce portofelul sau nevoile.

Regula locala, atunci cand cumperi o casa e sa ti se dea si "locul casei".
In acceptiunea celor de acolo "locul casei" este un perimetru in valoare de 500mp care inconjoara odaia.
Asa ca atunci cand vorbesti de pretul odaii automat discutia include si pretul locului casei.

Daca doresti sa cumperi teren, atunci "locul casei" se scade din discutie, pretul odaii se ajusteaza corespunzator iar suprafata de teren se negociaza.

Parerea mea e ca acolo poti cumpara teren cu un pret intre 1-3 euro/mp, functie de cat de priceput esti in targuieli.
Un pret de 5 euro poate fi luat in discutie doar daca Rusu accepta sa cuprinda in terenul pe care vrei sa il iei si izvorul de care ti-am vb.

Daca vrei odaia si "locul ei" eu zic ca intre 2000 si 3500 e mai mult decat onorabil.
Si sa iti mai zic ceva: la odaia aia nici nu se merita sa iei mai mult loc din urmatoarele motive:

-nu va veni prea curand vreun manelist sa se aseze langa tine (ei au alte standarde si alte nevoi)
-o suprafata mai mare e inutila pentru ca nu ai ce face cu ea. E greu de intretinut, platesti taxe mai mari si te implica in tot felul de conflicte.
Eu am avut asa ceva: cineva si-a bagat vacile la pascut pe terenul meu. Treaba nu m-a deranjat pe mine cat pe vecinii mei care se socoteau mai indreptatiti sa profite de posibilitatea asta. Au inceput reprosuri si imputari, certuri...eu in centru lor fara sa fi facut nimic.
-daca ii lasi pamantul lui Rusu si tu nu iti opresti decat locul casei atunci Rusu are sa il ingrijeasca, are sa il curete si are sa il coseasca..totul in folosul tau.
kcapone
Multumesc "all" si "the Dude".

@ The Dude (un sistem de panouri fotovoltaice de 124 KWh pe luna costa ~ 1300 euro) - da, de la LPelectric. Am intrat insa acum pe site-ul lor si vad ca au scos preturile de la exemplul lor. N-o fi fost corect? Astept cu interes.

Ca sa confirm vorba aia romaneasca "buna ziua ai dat belea ai capatat", te bombardez si eu cu intrebari/probleme, nu inainte de a-ti multumi pentru efort si de a-ti dori sanatate:
1. ma intereseaza informatii suplimentare, daca ai, despre casutele cu "izvor (relativ) aproape", respectiv cele ale lui Siropel si Pisu, sau hai a dnei de la primarie (daca are acces bun): dimensiune, preturi (macar orientative). Nu am cum sa merg pe-acolo sa caut caci am un pici de 7 luni care a intrat in faza iesirii dintilor si ne solicita atentia amandorura, iar de mers impreuna cu el de prea multe ori...e complicat. Inteleg ca ai si tu copii si deci sti ce inseamna la varsta/perioada asta.

2. intrucat ma agat cu disperare de surse de apa (jumatatea mea zisa: nu mergem unde nu avem apa!!) intreb:
a. pot avea acces la izvoarele acelea? pot capta o parte...?
b. ziceai de o "captura de apa" pentru apa menajera. Cum se face, ce costuri necesita?
c. as mai intreba dar nu stiu ce..caci nu ma pricep neam. Ideea de baza este: VREAU APA!

!! Tin sa mentionez, asa cum am mai spus: poate criza asta ne goneste din oras si atunci trebuie sa am mut la tara. NU-mi fac probleme cu accesul la educatie. Avem exemple destule de oameni plecati desculti pe jos la scoala multi km si ajunsi celebri. Cine vrea sa invete invata! Cea mai importanta parte in evolutia unui copil este cea data de joaca in natura, "educatia curata taraneasca" si hrana sanatoasa, nu jocul pe calculator in lumi virtuale sau accesul facil in mall. Iaca de ce vreau apa. Fara acces la apa traiul e imposibil.

3. Ce inseamna reparatii usoare? Cost estimativ?
4. Ce fac cu apa menajera? Ce as putea face ca sa am "baie" si ce fac cu ce iese de acolo? Unde le-as putea colecta ? Ce varianta de trai civilizat as putea avea? Sa nu ies iarna afara sa merg la WC, ca poate, ca in cazul tau, nu voi putea iesi din casa...
5. recomanzi sindrila bituminoasa inteleg....

6. Ma includ oare in prima faza cu 10.ooo ai mei? Sa zicem ca facem ceva etapizat:
a. trai normal de cabana, si la anul restul pentru ce tine de exterior...
b. izolatie exterioara daca mai e cazul anul urmator
c. ...sau ...habar n-am... tu ai experienta si cunostinte in domeniu.

Ma opresc deocamdata. Multumesc!
The Dude
LPelectric sunt de la Alba Iulia si sunt niste mascarici.
Dl. Fleseriu sau ceva. L-am dus la mine la cabana pentru o turbina eoliana.
Mi-a facut un deviz si cand sa batem palma..canci. Ca a uitat de instalatia de impamantare, ca a uitat de ancore, ca nu mai poate monta cablurile din oferta. Trebuiesc altele mai groase si cireasa de pe tort ca turbina nu mai e buna aia de 12v si trebuie una de 24v. Abia la faza asta mi-am dat seama ca m-au luat de fazan. Le-am cerut CE markul si agrementul turbinei si au dat-o cotita. Apoi cand au vazut ca m-am intepat au inceput sa scada: merge si cablu subtire, merge si de 12v, merge si cu o impamantare mai simpla...Le-am zis PA.

Am ramas in relatie si am comandat un incarcator solar pentru mobil care nu a mers niciodata pe mobil. A mers foarte bine pe acumulatori R6, de aia l-am pastrat...in rest, in afara de kitul ala pentru pompa submersibila cu foraj pe care l-am vazut la treaba, celelalte produse sunt scumpe fata de concurenta.

QUOTE
dimensiune, preturi (macar orientative)


Prietene, nu e ca si cum ai cumpara un televizor. Nu e ceva bine definit, ceva ce iei din raft..
Stabilesti o parcela pe care vrei sa o cumperi si pe ea negociezi un pret.
Daca vrei sa iei casa si locul casei e alta mancare de peste (poti conta aici pe un discount considerabil la pamant).
Daca stabilesti sa iei trei hectare ai alt pret pe mp decat daca vrei sa iei numai 500, dupa cum daca vrei ca in terenul tau sa fie cuprins si izvorul pretul va fi altul.

The Dude
QUOTE
ziceai de o "captura de apa" pentru apa menajera



Mai e foarte eficienta, simpla si usor de realizat.
In amontele cabanei am intins o membrana din plastic (un liner) intr-o groapa naturala.
Era restul unei piscine dezafectate. In partea cea mai joasa am asezat un colector. Apa care se aduna din ploaie pe intreaga suprafata a membranei se scurgea prin colector si de acolo printr-o tevusca unde am amenajat un bazinet cu pietris de diverse garnulatii. In capul lui un burete ce se putea demonta pentru curatire. Mai jos de bazinet nu venea decat apa limpede si curata (dar cam salcie). O adunam intrun rezervor tampon de 220 de litrii in care se si incalzea de la soare. Totul prin cadere libera. Din butoiul tampon apa ajungea intr-o cabina improvizata de dus, dar si in casa la un lavoar la fel de improvizat.

Gradul asta de improvizatie m-a facut sa renunt la sistem, in ideea ca in locul lui voi construi o captare durabila, adevarata si de durata.
Am donat instalatia improvizata unui localnic si am achizitionat componente ale noi captari pe care n-am mai avut timp sa o fac pana azi..

N-am timp, asta e problema mea...
kcapone
QUOTE(The Dude @ 16 Aug 2010, 04:10 PM) *
Prietene, nu e ca si cum ai cumpara un televizor. Nu e ceva bine definit, ceva ce iei din raft..
Stabilesti o parcela pe care vrei sa o cumperi si pe ea negociezi un pret.
Daca vrei sa iei casa si locul casei e alta mancare de peste (poti conta aici pe un discount considerabil la pamant).
Daca stabilesti sa iei trei hectare ai alt pret pe mp decat daca vrei sa iei numai 500, dupa cum daca vrei ca in terenul tau sa fie cuprins si izvorul pretul va fi altul.


Am citit aici in han niste dimensiuni si preturi pe care le dadeai la unele odai. Te-am intrebat crezand ca daca atunci stiai ceva amanunte poate sti si acum. Cat despre teren...cat pot lua eu in afara de "casa" in 10.000 euroi? Nici nu visez la mult. 1000 mp acolo ar fi ideal.
Te intrebam si de reparatiile usoare de care ziceai...eu habar nu am sa evaluez costurile legate de asta nici daca pipai fiecare cm. NU e meseria mea.
Cand te mai duci pe-acolo zi-mi si mie si, daca esti de acord, poate ma insotesti la vizionarea catorva casute pt a ma ajuta cu evaluarea cheltuielilor privind reparatiile.

Nu mi-ai spus nimic de apa...am sansa sa captez de la izvor? Bine, acum nu pot sa ma bag peste all si sa vreau si eu terenul lui Rusu, dar alte informatii la ceea ce ai scris deja? Tu cum faci cu sistemul nou pe care nu ai timp sa-l montezi?. Ce inseamna de fapt?

In alta ordine de idei, spuneai ca ai probleem cu sanatatea. Daca vrei da-mi un pm cu problemele tale si, daca imi sta in putinta, te ajut. Oamenii de calitate sunt rari si merita cu prisosinta ajutor.
The Dude
Kcapone...nu e vorba sa te bagi peste all sau ceva. Ai toate datele acolo. Fa un drum si verifica. Pe Rusu il gasesti mai greu, dar daca nu e el e altul. Ceea ce am postat eu e circa 25% din ce am pozat si am cules date. Tot ce am identificat eu insa reprezinta cca 35% din oportunitatile existente

Din cate inteleg eu, tu doresti o casa de locuit nu una de vacanta. Asta e un picut altceva si iti promit ca am sa mai prezint cateva oferte si pentru nevoile tale, mai ales ca ele merg cumva mai bine.


Cu apa ti-am explicat "captarea" se refera la apa pluviala. Regimul pluvial e foarte bun acolo (ploua la fiecare doua trei zile). Apa din butoiul meu de 22ol era in tranzit si nu stationar, asa ca era mereu limpede. In plus, la fiecare vizita puneam acolo o pastila de clor. Daca ar fi fost sa colectez asa cum trebuie as fi putut sa asigur un necesar de apa cu mult peste nevoile casei (evaluata la 4 locatari permanenti)

Nu poti capta un izvor. Daca el nu este pe pamantul tau, atunci gestul e imoral si generator de conflicte.
Si daca e pe pamantul tau s-ar putea sa provoci nemultumiri.
In zona izvoarele sunt socotite daruri ale naturii pentru toti localnicii.
Poti colecta apa din el printrun sistem care sa nu ii afecteze functionalitatea ancestrala.

Eu voi face asa. Am sa nivelez o groapa la urmatoarele dimensiuni: circulara 3 metrii diametru si adanca de 50 cm. Pentru aceasta groapa am cumparat membrana liner. Este un plastic care se utilizeaza la piscine si pentru amenajat iazuri. Ii dau o panta iar acolo unde panta are cel mai jos nivel ii montez o drena (o teava care se lipeste de liner cu un adeziv special). Foarte important prevad o alta drena pentru golire si un prea plin. In felul asta cand apa e in exces (ploua prea mult) surplusul se duce prin prea plin. Cand apa stationeaza prea mult si risca sa se strice pot goli acumularea. Prin drena colector duc o teava la un rezervor de 1,5 metri cubi, pe care il montez in aval de acumulare. Intre el si acumulare vine elementul filtrant pe care l-am achizitionat deja (e unul utilizat pentru curatarea apelor din piscina.) In acest moment am si linerul, piesele: colector, golire prea plin, adezivul lor. Am si rezervorul tampon dar nu e transportat la cabana. Toate m-au costat circa 1200 lei si cu munca pe care nu vreau sa o evaluez la mai mult de 400 lei, au sa imi asigure toata apa de care am nevoie pe perioada verii. Cu unele modificari la bazinul tampon si la conducte ma pot ajuta si iarna, insa iarna contez mai mult pe zapada topita. Oricum incalzesc casa iar caldura data pe cos (cea care scapa procesului de incalzire) o pot "recupera" astfel. Am si acolo deja construita o "instalatie" care imbraca cosul. tot ce trebuie sa fac este ca din cand in cand sa arunc zapada in cuva. Topirea se realizeaza relativ greu (obtin cam 40 de litrii pe zi, asta daca alimentez cu zapada de trei ori).

Povestea e ca inclusiv cu spalatul, apa din topire obtinuta in felul asta, ar trebui sa faca fata unor nevoi stricte.

Pare complicat dar nu e asa. In plus, dupa cum am spus captarea singura poate duce toata casa si iarna si vara cu unele investitii aditionale.

Multumesc mult pentru sprijinul promis. M-am operat, sunt bine de tot, dar ma recuperez destul de greu pentru ca sunt adeptul teoriei pasilor marunti si nu vreau sa fortez nimic...Nici n-as avea de ce sa fortez ceva...ca nu ma grabesc...
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
The Dude
Mici reparatii...
Mici reparatii inseamna ...mici reparatatii, adica nu interventii majore (structura, inlocuit sarpanta sau invelitoare, inlocuit tamplarie, inlocuit dusumea).
In tineretile mele vizitam o doamna care locuia in ghetto... O doamna care locuia in niste conditii jalnice.
Totul era insa curat si proaspat vopsit si varuit si aerisit...iar in asemenea conditii cocina aia se transformase intr-un mic paradis.
E o adevarata minune ce pot face oamenii atunci cand iubesc...

Daca ai sa iti iubesti casuta ta ai sa o poti transforma intr-un paradis si din cea mai jalnica stare in care s-ar putea afla...fara niciun ban...numai din dragoste..

Mici reparatii inseamna sa mergi in limta unui buget.
Aloci reparatiilor 600 de euro, identifici problemele urgente si importante, faci o selectie si o etapizare care sa tina cont de fondurile alocate si apoi treci la fapte.

Cu 10000 de euro iti poti cumpara ceva deosebit acolo. Asta numai daca ai sa aloci timp investitiei.
In imobiliare reusesti tot ceea ce iti propui daca ti cont de factorul timp.

Ma gandesc ca ai putea cumpara o casa cu 6 000 - 7 000 si in care sa mai bagi 3 000 sa o faci super.
Te voi ajuta, ca stiu o super ocazie in Sirnea care ti s-ar potrivi.
E o gospodarie cu totul. Pozitionata cumva mai nashpa (intr-o vale).
Pana acum trei ani era functionala insa acolo proprietareasa a decedat.
Nu avea niciun succesor, asa ca primaria a trecut la formele legale.
A dat anunturi, a verificat daca exista rude si in final a luat-o in gestiune cu gandul sa o scoata la licitatie.
Cred ca a si scos-o o data fara succes..

...casa are apa, are curent, are tot...ce n-are e un punct de belvedere.
cred ca valoarea ei e la vreo 15 000 - 20 000, insa in situatii din astea dai la primarie o suma (zicem 2 000) si mai dai pe acte in licitatie inca 3 000..
Ce zici ?? Ma interesez ??

...dar apropo, asta e o situatie destul de frecventa in zona.
Primaira tot scoate la vanzare case fara mostenitori in faze mai avansate, sau mai putin avansate de uzura..
kcapone
Da. Multumesc.
Ce inseamna pozitionata mai nashpa? Din cauza ca nu are punct de belvedere sau din cauza accesului? Are apa "comunala" sau captare proprie?
In cazurile astea...cumperi casa si terenul de sub casa? Pentru o palma de loc acolo tot cu primaria tb vorbit? Ma gandesc ca ultimul proprietar a avut si teren care ...nu stiu, ma gandesc logic, o fi intrat in proprietatea primariei ca si casa?; sau are un regim special...?

Ce vreau eu e complicat..caci am bani de sandalute dar daca vine frigul vreau sa tina loc si de bocanci. Pana la urma a vrea e una si a putea e alta.


Ce ciudat...taranii fug spre orase iar orasenii trag spre tara...
The Dude
Mama...acum am vazut ce-am facut. Ultimul post a aparut de zece ori..Sorry...

Mai, e intr-o vale. La adapost de vanturile puternice si de alte vicisitudini..De aia si-au ridicat oamenii case acolo.
E un palc de case (cred ca vreo 6) trei sunt nelocuite. Alta e ocupata de un cuplu tanar, si alte doua de cupuri de batrani. Au un izvor generos acolo.
Apropo, nu am auzit de vreun izvor secat in zona. Nici nu cred ca exista asa ceva.
Seaca izvoarele (puturile sau exploatarile agviferelor de suprafata) de la campie. La munte izvoarele functioneaza altfel.

10 000 de euroi nu sunt bani putini. E adevarat ca nu iti poti cumpara cu ei ghetele cele mai sanatoase, dar nici in sandale n-ai cum sa ramai la bani astia.

Chestia e ca la mine la cabana cand se insereaza, ies pe bancuta din fata casei si meditez la conditia umana, la fiinta..fac asta cu ochi adanciti in Bucegi si in padure ..si nici nu imi dau seama cand s-a facut noapte...sau cand, uneori se crapa de ziua. Tu n-ai sa poti sa privesti Bucegii si nici Piatra, pentru ca de la casa despre care iti zic ei nu se vad. De aia am spus ca e nashpa.

In rest ai de toate si te poti muta de maine...intr-o casa care valoreaza de cinci ori pretul pe care il platesti.
Cat despre munti ?? urci zece minute si poti sa meditezi si tu cu ei in fata...
The Dude
QUOTE(all @ 16 Aug 2010, 08:48 PM) *
M-am lamurit. Ramane sa vin acolo, sa vorbesc direct cu Rusu.


Asa sa faci, dar sa nu uiti un lucru important: daca angajezi lucrarile cu el munca lui e moca. Sigur ca are sa iti ceara un pret, insa el se va recupera pe valoarea scazuta a cherestelei. Daca vrei numai cheresteaua e posibil sa nu vrea, iar daca vrea iti va cere pretul corect. Ti-am explicat cum functioneaza asta. Te rog sa recitesti postul. Omul vinde marfa cenusie (am numit-o gris) daca e sa aiba un risc major atunci cere pretul corect, daca riscul se diminueaza atunci si pretul scade.

QUOTE
Accesul la teren, este un pic cam "tulbure". Trebuie sa primesc acceptul unor sateni, care au teren in zona? ptr. a putea ajunge ( mai usor) la teren ?


Doar ca sa te apropii. Am mai explicat si asta, dar tu intelegi diferit lucrurile. Nu-i ca la oras. Cele mai multe din proprietati nici nu au garduri.
Sunt uriase si sunt strabatute de o sumedenie de poteci pe care trec oameni.
Daca esti cuvincios si civilizat nimeni nu are sa iti reproseze vreodata ca i-ai calcat teritoriu.


QUOTE
"panta pronuntata" are o poteca ceva, pot merge cu ea cu bicicleta, atv, etc


da, poti merge cu bicicleta si cu atv-ul poti, ce-i drept ceva mai repede la coborare
The Dude
Negocierea…
In zona aia, ca si in cea mai mare parte a tarii, ea este mai importanta ca targul in sine.

Pentru prima data in relatia taran/orasean primul simte ca al doilea este vulnerabil si ca ii poate fi inferior, supus si manevrabil. E o dorinta ancestrala a tarnului din munte sa se poata juca cu un orasean dispus de dragul afacerii sa lase mult din orgoliu si din tupeu..

Nu exagerez cu nimic daca va spun ca am intalnit si tarani ce nu aveau nimic de vanzare, dar care inventau proprietati pentru a atrage in capcana negocierii pe potentialii clienti de la oras, just for fun.

SA NU SE INTELEAGA DE AICI CA TARANUL AR FI VREUN DUSMAN, sau ca eu incurajez o atitudine ostila si denigratoare impotriva lui. El este asa cum este si noi suntem asa cum ne-a lasat Dumnezeu. Respectul reciproc este si in aceasta relatie esnetial

Intre sateni tranzactiile sunt simple, concise si sumare. Cu cei din afara ele dureaza perioade lungi de timp, perioade in care cunosc evolutii spectaculoase si dezvoltari greu de anticipat.
The Dude
Primul meu sfat pentru cel ce vrea sa initieze o negociere e ca acea persoana sa se inarmeze cu multa rabdare si cu mult calm. Daca ceva se face repede, acel ceva va fi pagubos, sau va sfarsi prost.

Al doilea sfat: la prima intrevedere nu pronuntati niciodata o suma de bani. E un joc psihologic important si pentru ca el se desfasuara in debutul relatiei are un rol hotarator asupra felului in care lucrurile urmeaza sa evolueze. Taranul va insista sa auda un pret prin toate mijloacele ce ii sunt la indemana. In acelasi timp cu o tenacitate demna de invidiat va refuza la randul lui sa furnizeze o oferta financiara.

Nu va aratati pripit ci replicati cu raspunsuri evazive: "..deh, e criza, cine poate sa ofere azi un pret mare. Pot oferii exact cat face, eventual si ceva pe deasupra pentru ca mi-a placut tare locul. Cum cat inseamna asta ?? E pretul locului...Pai ce mata nu sti cu cat se da ?? ca doar fiecare a vandut cate ceva, macar ca nimeni nu vrea sa spuna pretul adevarat..Mai, eu am ceva bani, dar sunt munciti din greu si trebuie sa bag seama pe ei. Eu nu vreau sa insel pe nimeni, ne vom simti amandoi foarte bine daca o sa facem o afacere curata si profitabila pentru fiecare. Daca ne jegmanim unul pe altul, la urma ne vede Dumnezeu si nu vom avea parte"..etc..

In schimb taranul trebuie permanent provocat sa faca el primul pas si sa numeasca o suma. Asta se poate intampla de la prima intrevedere si va fi excelent daca reusiti asta atunci.

Daca partea asta a demersului este bine realizata atunci taranul va capota si va formula o solicitare de regula cam cu de doua trei ori mai mult decat se asteapta sa primeasca.
Vom numi aceasta suma de bani 3X. Nu va ingrijorati din cale afara. Arati-va surprins si chiar indignat, continuati prin a enumera dezavantajele locului si faptul ca dpdv-ul dvs. in conditiile astea investitia mai poate sa astepte. In niciun caz nu formulati o contraoferta. In niciun caz nu aduceti in discutie alte oferte mai vantajoase din zona. Intotdeauna prima intrevedere trebuie sa se inchida nedecis. E extrem de important.
kcapone
Ai din intamplare o poza? Sti, asa din ochi, cam ce suprafata are? Intreb pt ca nu vreau sa ma lacomesc si apoi sa-mi dau seama ca e prea mare, ca nu o pot intretine. Ar fi pacat si de mine si de casa...poate merita pe unul cu posibilitati mai mari. Dar tu ai inteles cam ce-mi trebuie mie..."nici prea mare nici prea mica, nici prea 'nalta nici prea scunda, nici prea grasa nici prea slaba...nici departe nici aproape..."
Astept cu interes noutati si cand mergi in zona spune-mi ca venim si noi. Cu pici cu tot!
The Dude
Lasati sa treaca minim doua zile (o saptamana, doua, daca nu stati in localitate), dupa care provocati a doua intrevedere. De data asta pe un ton decis si cu un scurt preambul din care sa reiasa cum v-au chinuit gandurile si socotelile anuntati taranul ca puteti face achizitia pe un pret la jumatatea celui la care vati gandit. Vom numi aceasta suma 1/2X.
Sa nu va sperie si nici sa nu va alarmeze reactia taranului. El se va enerva, va tranti si va bufni si va sfarsi prin a va pofti afara, ori sa va vedeti de drum, dupa caz. Daca se intampla asa inseamna ca deja ati castigat prima victorie.
The Dude
Pentru a treia intrevedere trebuie sa il vanati la el acasa. Acolo omul e mult mai dispus concesiilor si solutionarilor amiabile. In plus va fi generos pentru ca stie ca veti fi vazut si asta are sa ii creasca considerbil cotele in sat. El e ala la care vin cei de la oras in vizita…si care ii aduc cadouri. Pentru ca veti avea cu dumneavoastra o sticla pentru taran si fursecuri sau bomboane pentru doamna....ce dracu, acum vreti sa fiti meschin ??
Intrevederea asta se va desfasura cu aerul unei scene familiale. Dupa ce formalitatile s-a ispravit anuntati taranul ca sunteti hotarat sa faceti un effort urias si sa ii oferiti pretul X si nimic mai mult. Sigur ca pentru asta va trebui sa strangeti cureaua, ca familia va suferii o vreme lipsuri si constrangeri, ca e o nebunie fara margini sa va angajati intr-o asemenea cheltuiala in timpuri ca astea..Taranul va compatimi si suferi alaturi de dvs.. Si va veti despartii cu oferta lui ce nu va fi mai mica de 1,5X la care insa nu trebuie sa consimtiti. Bucurati-va si aratati asta, apoi despartiti-va prieten de taran rugandu-l sa se mai gandeasca totusi.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.