Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:La Multi Ani Hanuancutei!
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
La Multi Ani HanuAncutei! La Multi Ani Mihai! La Multi Ani tuturor forumistilor! Vă urez un an plin de Miracole! Vă doresc multă bucurie alături de cei dragi! Vă doresc clipe de neuitat aici în Han în căutarea unor noi adevăruri frumoase, tainice, pasionante. Vă doresc să fiţi curajoşi, să fiţi la fel de talentaţi ca şi acum şi să uimiţi Europa. Vă mulţumesc pentru felul îngeresc în care daţi viaţă acestui fascinant Arhipelag pe care îmi îngăduiţi cu umor, cu încredere şi mai ales, cu MULTĂ înţelegere să-l văluresc în fel şi chip. Vă mulţumesc pentru frumoasa voastră prietenie. Vă iubesc foarte mult.
La Mulţi Ani!

Ovidiu Bufnilă
smile.gif
Rehael
Si eu pe tine, Ovidiu draga, te mwah1.gif si iti urez ani.gif si spor la valurit, ca acum am si barca si colac si antivomitive... Vezi numai sa nu fie valurile prea inalte ca am rau de inaltime, intru in panica si nu mai raspund de ce mai fac. biggrin.gif

PS Daca este permis si doamnelor sa viziteze Arhipelagul, ele totusi ar prefera niste valurele asa mai mici si un soare stralucitor. rolleyes.gif
Emil Condor
Doresc tuturor un sfârșit de an plăcut iar anul ce bate la ușă, 2007 să vă aducă satisfacții în toate direcțiile, atât pe plan sentimental cât și financiar dar în primul rând multă sănătate. La Mulți Ani!
Fantasee
La mulţi ani, Ovidiu. hug.gif
contraste
La mulţi ani, şi navigaţie spornică ! biggrin.gif
Ovidiu Bufnila
La Multi Ani!

Un mic dar pentru voi toti!

Eruba
de
Ovidiu Bufnila

http://www.sfrevu.com/ISSUES/2002/0205/-%20Cover/index.html

Eruba, Eruba, racnesc osmanhii calarind in draci camilele sangerii sub discul soarelui curb din Guantila. Aparoape m-am valurit spre nord cand dinspre Guantila se aude zgomot de pasi. Sa fie printesa Famala? ea vine cu pas usor, cautandu-ma pe sub pietre, rascolind tufisurile arse de soare, oh, printesa! Toata suflarea din Guantila ar vrea sa ma gaseasca pe seara cand fantinile respira usurate, cand camilele se prefac in stane de piatra, cand astronomii preabunului imparat descopera cometa valuritoare dincolo de orizontul vizibil. Eruba sunt eu, bineinteles. Dar ce fel de EU? Sunt o fiinta fabuloasa valurita de vocile oamenilor sau strivita intre nori de campurile magnetice? Si de ce ma cauta toti in draci? Il aud pe astronomul Ecsvastru strigand ca Eruba este insusi Principiul Locomotor al Universului plin de Universuri. Un razboinic destoinic din Guantila sopteste iubovnicei sale ca Eruba este o iarba facatoare de minuni si ca un singur fir e de ajuns sa poti trece de Portile Valurite ale Timpului. Dar pe mine nu ma intreaba nimeni? Hei, oameni buni! Uite la ei, trec pe langa mine in goana cailor si nici nu se sinchisesc! Ma cauta acolo unde nu sunt! De ce sunt atat de oribi? Ma asez pe nisip! Ei, ma pot aseza pe nisip! Am o forma oarecare, da! Ma simt mai bine. Dar sunt eu oare invizibil? Bobolina din Ehren ar putea sti. Tunelez subspatiul si intru in gandurile ei. Nici Bobolinei nu-i pasa de mine. Eruba, eruba, striga niste copii zbenguitori stropindu-se cu apa din baltile de la periferiile calcinate ale mandrei Guantila. Poate ca asa trebuie sa fiu, un cuvant ars pe buze arse. Si eu care credeam ca sunt un principiu.

smile.gif wub.gif smile.gif mwah1.gif jamie.gif blink.gif smile.gif
calfa
La Multi Ani tuturor ... user posted image ... Navigatorilor ! La Multi Ani, Ovidiu ! user posted image


Multumim pentru ... user posted image ... daruri ! smile.gif Unul si pentru tine ... user posted image




user posted image
IoanV
Dau si eu cu uratu pe aici. Nu stiu daca e locul cel mai potrivit, sper...

Mai intii pt. gazdele hanului, Mihai, Anca & Co (moderatori, Ovidiu B., etc) le multumesc pt. clipele minunate si deosebit de instructive petrecute aici. Asadar multa sanatate si fie ca toate eforturile facute pt. si in acest han sa va fie inzecit rasplatite cu pace, satisfactii, bucurii si iubire curata.

Tuturor colegilor de forum le doresc la fel si le multumesc pt. ce m-au invatat (mai mult sau mai putin constient) sau pt. ce am invatat de la ei. Un an mai bun, mai frumos, mai bogat si o.... integrare cu succes.

La multi ani!

drunk.gif harhar.gif cold.gif ani.gif sbine.gif
Yvonne
A mai trecut un an in care am fost impreuna. Si a fost bine. Asadar, prieteni de pretutindeni, va doresc ca anul care vine sa ne gaseasca tot impreuna la povesti si discutii interesante. Gazdelor noastre le doresc sa fie la fel de primitoare si de prietenoase.
LA MULTI ANI ! sa fim sanatosi si sa ne vedem cu bine in noul an. ani.gif
Data'q
La mulţi ani, frumoşilor!...
Tuturor vă doresc un Soare cald deasupra şi un Pământ numit "acasă" sub picioare, iar în suflet să fiţi cât mai luminaţi de ce vă este vouă mai drag...
user posted image
Mulţumesc, Hanule!...
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.