Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ofer Catelusa Malinois
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Animale de companie
naicu_cristina
CARLA, o catelusa de 8 luni, de talie mare, metis Malinois, blanita crem cu cruce maro pe piept, a fost gasita cu pielea de pe un picior sfasiata pana la os si atarnand. Acum este in tratament, se reface repede si este in cautare de casuta. Este extrem de nebunatica si jucausa, dar cuminte cand trebuie, este foarte afectuoasa, dar si cu simtul proprietatii. Ar fi ideala pentru curte, dar nu legata. Va pleca la casuta noua cu carnet de sanatate, vaccinata, deparazitata, castrata si imbaiata! Te va iubi la maxima capacitate toata viata ei! Ia-o acasa!
naicu_cristina@yahoo.com
0745.378.333

http://img201.imageshack.us/img201/5500/dsc02128jo4.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/4720/dsc02150th9.jpg
naicu_cristina
thumb_yello.gif
Carla s-a facut din bucuresteanca - vasluianca! Dupa aproape 6 ore de mers cu trenul a ajuns la noua ei familie din Vaslui, acum are in sfarsit un camin al ei, este iubita si rasfatata si o cheama Lala (pentru ca exista deja o fetita numita Carla in familie laugh.gif )
gmml71
Bravo Cristina clapping.gif
contraste
spoton.gif
Tu cu căţeii, eu cu... pisiceii!


Ai găsit cămin pentru Fedor ?
naicu_cristina
Pai pe Fedor il dadusem cuiva si i-a dat drumul pe strada!
Dupa doua saptamani de chin l-am gasit, dar era atat de batut si speriat si trist ca nu l-am mai putut da.
Acum e bine spoton.gif
Kyklos
naicu_cristina mama ranitilor, jos palaria...daca ar fi in tot Bucurestiul 10.000 de persoane ca naicu_cristina cu siguranta patrupedele candide nu vor fi eutanasite de suflete morbide hh.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.