Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Amintiri
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Peripetii la Gura Sobei > Povestea Mea
Mihai
Scrieri, ganduri veti putea citi printre aceste... Amintiri. smile.gif

Lectura placuta! smile.gif
amintiri
Un loc in care au curs rauri de pagini nescrise. Pot sa ma asez pentru o clipa si sa las doar cateva impresii. Nu pot scrie decat despre o parte din mine. O imensa parte din mine de care nu m-as putea lipsi fara sa imi pierd identitatea. Genele pe ca mi le-ai transmis (nu acelea de care spuneam ca sunt curbate ca ale unei femei si pe care le-am atins acum cateva zile doar) mi s-au inscris in AND si sunt prinsa in lanturi de cromozomi legati intre ei de vise neimplinite. Daca sangele asta, care nu imi apartine, imi curge prin vene e vina ta si lipsa mea totala de aparare in fata pericolului unei imbratisari fara sfarsit.

Si ce daca stau singura aici. Tu esti o parte din mine si am sa spun asta oricui si pana la capat.

I'll be dreaming my dreams
With you
And there's no other places
That I'd lay down my face
I'll be dreaming my dreams with you


amintiri
Am gasit un text interesant. Chiar daca e scris fara eleganta si zgarie retina celor sensibili la frumos, expunerea mi se pare extrem de realista. Alte comentarii nu mai fac. Fiecare va intelege ce vrea oricum.

"Cānd unui bărbat nu-i pasă de tine"
aprilie 16, 2007 at 13:12 (Răspunsuri fanilor mei)

"Asta caută lumea pe google şi ajunge aici. Păi dacă tot au ajuns, hai să nu plece cu māna goală. Cānd unui bărbat nu-i pasă de tine, poţi să te sinucizi. Viaţa ta nu mai are sens. Īmpuşcă-te cu prima ocazie, īncuie-ţi capul īn cuptor şi dă drumul la gaze, īneacă-te cu phoenul īn cadă, decupează-ţi venele una cāte una. Ai opţiuni. Cānd unui bărbat nu-i pasă de tine e vremea să-ţi iei adio de la lumea asta rea, crudă, meschină. Toţi au ceva cu tine. Eşti urātă, ignorantă şi duhneşti a prost gust. Restul femeilor au cu toate ceva īn plus. Nici nu ştii de ce mai iroseşti aceste minute preţioase īntrebāndu-te ce īţi lipseşte, de ce nu-i placi, de ce "nu eşti genul lui", de ce nu-i pasă de tine. Ar trebui să fii moartă de mult. Femeile ca tine s-au născut din greşeală. Mori!"
amintiri
Cred ca versurile si muzica pot face din cea mai neobisnuita limba o armonie vocala. Sunt satula de "baby, baby, I love you".

"Are are bahare..." suna atat de bine in Farsi. De vina este Helena cu vocea ei placuta si calda.

Melodia:

Arash&Helena
amintiri
Well the heart that hurts
Is a heart that beats
wink.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.