Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Localitati Din Romania FARA Benzinarii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Masini si Motociclete
Mihai
In weekendul trecut ne-am gandit sa mergem la Slanic - Prahova. Iesim din Ploiesti, nu prea mai aveam benzina in rezervor, insa mi-am spus ca pun la Slanic. Ajung acolo... deja rezervorul era aproape gol. Cand - surpriza! Singura benzinarie din oras fusese desfiintata. Intreb vreo 3 localnici - toti imi spun ca nu am de unde sa gasesc benzina (fara plumb) pe o raza de vreo 20 de kilometri. Benzina din masina ma mai tinea maxim 10 kilometri. In fine, am iesit pe drumul national ce leaga Valenii de Munte de Ploiesti si am gasit in Faget doua benzinarii: la prima nu aveau fara plumb, la cea de-a doua insa am gasit.

Asadar, motivul pentru care deschid acest topic este pentru a forma o lista cu localitatile din Romania unde nu sunt benzinarii, astfel incat soferii sa faca plinul din timp.

Astfel, prima localitate este: Slanic - jud. Prahova.
Am inteles de la cei din Slanic ca nici in Valenii de Munte nu e benzinarie, insa nu prea cred... Oricum, o trec, cu semnul intrebarii insa: Valenii de Munte - jud. Prahova (?).


Va invit asadar sa trimiteti nume de localitati unde stiti (destul de) sigur ca nu sunt benzinarii.
Voi lansa un topic separat destinat localitatilor unde sigur sunt (cum e Faget - Prahova, spre exemplu). smile.gif


Pe masura ce veti trimite mesaje (in cadrul carora va rog sa mentionati si judetul unde este respectiva localitate), le voi nota si in acest prim mesaj, in ordine alfabetica, pe judete.
Kyklos
Daca iti pui in gand ca prin pasul Tihuta o sa ai in fata benzinarii cunoscute , te inseli amarnic , exista doar o benzinarie in Tiha Bargaului la circa 25 de kilometri de Bistrita si 60 de Vatra Dornei , unde si acolo nu gasesti decat Petrom iar ai mei numai de la OMV alimenteaza cu OMV sprint diesel......e destul de chill faza cand am mers la bunica si OMV era inchis (singurul din oras)pentru defectiuni . rofl.gif si am bagat motorina de proasta calitate de la Tiha, o firma fantoma cu design de pe vremea impuscatului nu tu bon de casa nu tu apa curata nu tu WC rofl.gif
Clopotel
Dragii mei,
Nu stiu ce sa zic de aceste intamplari... Eu, daca am drum de facut in afara orasului, nu ies din oras fara rezervorul plin... Asta imi da o autonomie de maxim 400 km... Dar cand rezervorul se face jumatate, in primul oras, intru la OMV sau Petrom si mi-l umplu la loc, astfel incat nu mi s-a intamplat niciodata sa raman fara benzina in tara...Cred ca e mai eficienta strategia asta decat sa retii lista localitatilor... Nu zic ca nu ar fi buna aceasta lista... Dar principalul e sa fii prevazator...

PS... Mai ales de acum, ca vine iarna... cold.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2018 Invision Power Services, Inc.