Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Resurse
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Muzica
axel
Mi-e greu sa denumesc ceva mai specific acel set de site-uri care le folosesc in scopuri muzicale.

Eu folosesc des urmatoarele:
  • www.allmusic.com - informatii (albume, single-uri, compilatii ale unui artist), review-uri, artisti similari, albume similare, genuri muzicale (liste de artisti)
  • iTunes Music Store (prin iTunes) - 30 seconds sample
  • www.radioparadise.com - radio-ul preferat (cu playlist de mii de melodii)
  • www.pandora.com - iti faci propriul tau post de radio. Pe baza unei melodii/formatii (sau mai multor melodii), ti se genereaza automat playlist. Pe baza voturilor tale (pozitive/negative), playlist-ul se ajusteaza dinamic, transformandu-se intr-un post de radio exact pe gustul tau



ausländer
www.ProgArchives.com
Marcus
Acesta este cel mai recent site de download pentru muzica creat de un amic: http://catrem.uv.ro/
Contine muzica romaneasca, straina, manele si o rubrica pentru albume.
Fiind la inceput, deocamdata contine putine melodii dar daca doriti o melodie pe care nu o regasiti prin lista, puteti cere melodia dorita la rubrica "Request".
Kyklos
Deja e isterie în ţara asta ...am o colegă care numai manele ascultă laugh.gif o întreabă profesoara de Limba Română : Fetiţo ce tot asculţi acolo , de la începutul anului numai cu căştile în urechi te văd....iar eu de acolo : Muzica clasica , Ravel , Chopin , Mozart ...ce ştiţi dumneavoastră laugh.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.