Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Romania - Norvegia 1-1
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Fotbal
Mihai
50.gif La Oslo, pe o ploaie torentiala, Romānia n-a obtinut decīt un punct cu Norvegia (1-1), īntr-o partida decisiva pentru accesul la Campionatul European din Portugalia 2004. Dupa ce a ratat o imensa ocazie din trei metri īn prima repriza, Ionel Ganea s-a revansat īn minutul 63, trecīnd de doi adversari si plasīnd mingea pe langa portar. Dupa un sfert de ora īnsa, Solskjaer a egalat dintr-un penalty usor acordat de arbitrul Lubos Michel. 24.gif

Devine din ce in ce mai indepartat CE 2004 pentru Romania sad.gif
genicon
EI... care credeti ca sunt sansele acum? Mergem sau nu mai departe? Azi meci, probabil foarte usor cu Luxemburgul... Miercuri ceva mai greu cu Norvegia, la ei acasa... biggrin.gif Oricum, un lucru e clar - miercuri o sa fie mare zi de betie. Totusi... ce credeti - va fi betie de bucurie sau de suparare?
ypsilonalpha
Booon, cu Luxemburgul ne-am lamurit. Am avut bafta si cu Bosnia (1-0 cu Norvegia, tot aseara), de-acum calificarea sta din nou in miinile noastre, nu mai depindem de altii ... decit in parte tongue.gif Daca batem miercuri in Danemarca, avem asigurat macar locul 2 care ne trimite la baraj (unde asteptam cu drag Slovenia wink.gif ). Daca facem egal, asteptam cu interes ca acelasi Luxemburg sa faca egal in Norvegia (ceea ce nu se poate). Daca pierdem, adios Portugal 2004.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.