Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Next Generation
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
A inceput sa se valureasca. Se insinueaza peste tot, pretutindeni. Schimba incadrarile. Schimba personajele, schimba geostrategiile. Marile Sisteme Informationale Prafuite se prabusesc. In valtoarea asta, personajele invechite nici nu mai sunt sunt importante. Nu au ce sa transmita acestei tulburatoare si aproximativ misterioase Next Generation. Importante sunt acum noile valori. Pentru unii, stranii, enigmatice, periculoase. In scena intra Fortele de Crestere. Inca timide, parca. Dar care intra in scena aducand un nou sistem de valori. Care e fundamentul acestui sistem? In ce fel va functiona sau va fiinta? In ce fel va schimba lumea Next Generation? O va schimba? Trebuie s-o schimbe? Trebuie sa fie insurgenta, ambitioasa, inovatoarea, libera si nemanipulabila? Vechile matrice de gandire o vor umbri aruncand-o in anonimat? Va face Next Generation o alta ISTORIE?
abureala
Priveste in jur . E generatie de sclavi si oameni slabi. Ati reusit.
Ovidiu Bufnila
QUOTE (abureala @ 22 Sep 2006, 12:29 PM)
Priveste in jur . E generatie de sclavi si oameni slabi. Ati reusit.

Ma faci sa rad. Cunosc o multime de tineri super. Nu confunda cantitatea cu calitatea. Dar si asta e o idee defuncta.
wasp
Si ce-o sa se mai valureasca dupa 4 noiembrie..... ohyeah.gif
Ovidiu Bufnila
Pai unde sunteti tigrilor?
tongue.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.