Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Atentat Sangeros La Ierusalim
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Stirile zilei
Mihai
La bordul unui autobuz din Ierusalim a explodat o bombă, soldată, potrivit ultimilor relatări, cu cel puțin 13 morți și peste șaptezeci de răniți. Oficialii israelieni spun că atentatorul sinucigaș a amorsat bomba în momentul în care atobuzul se deplasa pe strada comercială Jaffa, plină de oamenii care-și făceau cumpărăturile sau se întorceau de la lucru. Atentatul survine la mai puțin de 24 de ore după ce Israelul a încercat să-l asasineze pe unul din lideri mișcării palestiniene Hamas. Abdelaziz al Rantisi a scăpat cu viață, însă a promis că se va răzbuna.

La scurt timp după atentatul de astăzi, elicopterele israeliene au lansat un atac cu rachete asupra unei mașini care se deplasa în Gaza City, ucigând un palestinian.

Sursa: BBC.ro

Fara comentarii... sad.gif
SORIN

Din pacate, nimic nou Mihai.

Cel 16 morti si peste 110 raniti.

Nu are nici o legatura cu Rantisi... un asemea atentat nu poate fi scos la cale in mai putin de 24 de ore. A fost pe teava de mai mult timp si doar acum si-a gasit directia ....

In riposta israeliana in Gaza au fost ucise peste 6 persoane... asa ca nimic nou sub soare.

Sorin.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.