Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Asuma-ti Propria Ta Istorie
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Ma uit la vajnicii barbati ai Romaniei cum o mai dau ei kotita. Ba ca au colaborat, ba ca nu au colaborat. Unii au amnezie ridicula, altii o falfaie bestial incurcand borcanele, lalaind-o, incercand sa schimbe incadrarile. O fi cu nuante Istoria Personala a fiecarui om din cele mai vechi timpuri pana astazi dar un Adevarat Barbat al Natiunii, oricare ar fi ea natiunea aceea, care se revendica a fi introbagat adanc in corpul istoriei nationale, trebuie sa-si asume barbateste propria sa istorie. Asa se face revigorare morala nu altfel. Din pacate, o tot scalda baietii, fac cenacluri televizate, ne duc cu zaharelu, o freaca la mishto, pun la cale scenete si telenovele securiste si peceriste sleite si tembele. Acesti barbati de doi lei si-un ban au ratacit Transilvania prin acte si documente penibile si periculoase, au frant istoria reala a Romaniei in scenete scrie de bulevardierul Caragiale gonflat pana la refuz, aiuristic si idiot, de corifeii ridiculi invatamantului romanesc din toate timpurile, s-au pupat pe din dos cu ostasul soviectic, au dat spaga la ostasu otoman end comp, i-au taiat gatu lui Vladimirescu si l-au scurtat de cap pe Decebal si s-au chinuit secole sa ne demonstreze ca idiotul cantecel mioritza ar fi mai mult decat o frumoasa balada de pahar, chiar cheia noastra fundamentala. Nu e. Asadar, barbatii nostri o scalda ca niste bonjuristi sadea, cu pampon si aere puturoase de copii tembeli si zaharisiti.
laugh.gif
Catalin
QUOTE

Din pacate, o tot scalda baietii, fac cenacluri televizate, ne duc cu zaharelu, o freaca la mishto


OBule, daca e ceva care ma amuza la tine este autoironia fina... spoton.gif
Cucu Mucu
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 31 Aug 2006, 07:10 PM)
si s-au chinuit secole sa ne demonstreze ca idiotul cantecel mioritza ar fi mai mult decat o frumoasa balada de pahar, chiar cheia noastra fundamentala. Nu e.
QUOTE
Pro-Miorita: Marea Valurire.
Sa vedem de unde incepem, mioritici fiind pana in varful urechilor.


Asta e cam ca ziua ta de nastere?! rofl.gif
wasp
B, sa-i chemam pe dacii liberi si neatarnati...ca sa ne demonstreze ei ce trebuie sa facem, nu ?
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.