Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Trupul Sau Corpul?
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Corpul sau Trupul. Iata o dilema a Sinelui. Ce sa fie Sinele, Corp sau Trup? Cine sa se impopotoneze, cine sa se festeasca, care sa se sulemeneasca, care sa se boiasca, care sa se faca frumos, elegant, cu un vino-ncoace? Care sa fie clubing, Corpul sau Trupul? Care sa fie trendy? Corpul sau Trupul? Care sa fie casual, Corpul sau Trupul?
Sa ne construim imaginea personala. Usor de spus. E greu, e usor? Unii o fac plini de dezinvoltura. Altii nu au habar. Unii isi schimba freza intr-o secunda dar vorbesc nashpa. Cosurile nu sunt sic iar buze senzuale nu are toata lumea. Dar de zambit mishto poti zambi. Numai sa vrei, numai sa ai de ce. Muschii cu tona sunt de luat in seama sau trupul diafan? Forta e a Corpului sau a Trupului? Virilitatea e trupeasca sau semnul corporalitatii zbenguitoare?
Kyklos
Acuma O.V tendintele duc spre un corp de invidita nu mai sunt la mare cautare boilarele din RENASTERE cand Da Vinci picta trei supraponderale si gata era tablou...daca Da Vinci ar fi trait in sec XXI iar trebui vreo 10 pitipoance ca sa faca un tablou .
Erwin
intre corp si trup e o nastrusnica dialectica spoton.gif hihihihi
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.