Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Carti De Specialitate
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
T-rex
Caut de ceva vreme o serie de carti sau documentatii despre jurnalismul de televiziune (in special cele referitoare la operatori). Evident, ca orice profan, am inceput cu Manual de jurnalism, vol. I si II - autor Mihai Coman. Insa aici prezentarile sunt destul de generale. V-as fi recunoscatoare daca mi-ati da o mana de ajutor. Printre cartile pe care le caut (nu le-am gasit in librarii) se numara si Manual de productie de televiziune - Madalina Balasescu si Jurnalismul de televiziune - Daniela Zeca-Buzura. Nu spun nu nici la documentatii editate in limba engleza de catre cei de la CNN de exemplu.
Tyra
Chiar la aceleasi carti ma gandeam si eu. Mai cauta, cartile se gasesc in librarii, dar mai greu. Daca nu, incearca in facultatile unde sunt profesoare doamnele Balasescu si Buzura, in biblioteci.

Alta carte pe care am rasfoit o si mi s a parut interesanta:

Elemente de gramatica a limbajului audiovizual - Ovidiu Druga - Editura Fundatiei Pro

T-rex
Ma mai straduiesc sa le gasesc, am incercat sa le comand de la editura, insa mi s-a spus ca pentru moment nu sunt disponibile. Si la bibiliotecile facultatilor nu au acces decat studentii acestora, iar cum in Brasov nu avem facultati de jurnalistica, drumul e clar infundat. sad.gif
Merci pentru sugestii
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.