Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Muriti De Frica! Asta E Adevarul Gol Golut!
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Muriti de Frica! Asta e Adevarul Gol Golut! Va este frica sa intrati in Razboi. Va este frica sa va asumati o cauza, oricare ar fi ea. Va este frica sa nu mai baltiti digital si sa actionati. Stati cu mufa-n televizor ca sa va toace Dinescu cu tampeniile lui sau ceilalti zaharisiti de la televizie care iau comisionae grase ca sa faca caca in capu poporului roman, saracul de el. Cum de mai stati linistiti in fotoliu, tigrilor? E caldut pe Net, nu? Asa din taste e simplu sa faci pe filozofu, pe consilierul de imagine, pe smecheru de la Organe, pe scriitoru Sefeu, pe Omul bun la politica, pe baiatul subtire care le are cu lecturile, pe cucoana fandosita care se rasteste la usari cerand, cucoana sa se faca liniste dupa atata Istorie Nasoala Romaneasca. Va este frica sa iesiti in piata si sa strigati ca sunteti liberi cu adevarat. Isi fac toti mendrele cu voi in Romania. Miliarde si miliarde de euroi se scurg in buzunarele banditilor din Romania si voi o ardeti la mishto pe Net. Dar cine sunteti voi? Poate ca sunteti romani, nu? Dar ce fel de romani?
Ovidiu Bufnila
Sunt curios ce aveti de gand sa faceti cu voi insiva/inseva in urmatorii ani! Ce veti face? Veti sta cu mufa-n monitor pe Net sau veti ridica ochii? Ce veti face in lume aceea oare? Care vor fi valorile voastre? Veti ramane caldut pe Net sau veti lupta? Va veti multumi cu o viata banala sau veti deveni oameni de actiune?
Ovidiu Bufnila
OK, clicaiala, mishto, haiosa, in doi peri, aroganta sau savanta, tembela si ridicola sau, dimpotriva, entuziasta si insurgenta, plictisul, caldura, dragostea...Ei si? Ce veti face in viata reala in 2010? Sau care va fi viata voastra reala? Cu avataruri si nicuri din astea haioase? Va dedublati deja. Multi o faceti din frica, din plictis, din amuzament. NUMAI CA SUNTETI in PERICOL. Dedublarea este un pericol. Desecreteziarea excesiva este un pericol. OK, va veti mai cafti intre voi sa va veti mai impartasi una, alta. Ei si? Ceea ce veti face cu ADEVARAT e important. ISTORIA voastra coincide oare si se valureste cu Istoria Romaniei? Sunteti Actori sau Martori? Sau Intamplatori? Ce se va alege de voi, candva? Veti fi mandri de voi insiva sau nu?

Da-le-n ma-sa de jocuri. Voi sunteti importanti.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.