Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Sadoveanu- Mare Maestru Al Imaginii Sau...
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Cucu Mucu
Ce credeti? Sadoveanu a ascuns imagini in cuvinte sau doar a zugravit niste imagini cu ajutorul cuvintelor? A fost Sadoveanu un valuritor, Ovidiu?
contraste
Sadoveanu a fost printre altele cu grad 33 in masonrie.
Ovidiu Bufnila
Ovidiu Bufnila e un Om Liber.
Sadoveanu? Treaba lui. Vreti niste adevaruri nasoale despre Sadoveanuuuu?
Looool!
rofl.gif rofl.gif rofl.gif
Cucu Mucu
Te referi la pupin...dosismul ( laugh.gif ) manifestat fata de lichelele comuniste?
milimetru
Sadoveanu e unul dintre consilierii de imagine de elită ai literaturii noastre. Meşteşugul său artistic nu poate fi anihilat de nici o vălurire īnvăluitoare tigrată de iubiri declarative, fie ele şi ale unui Om deosebit de Liber...

Adevăruri nasoale pot fi spuse oricīnd despre Sadoveanu (ca despre oricare dintre noi, de altfel...). Ele nu ating īnsă cu nimic valoarea artistică a creaţiei sadoveniene.

Eu nu cred nici că a ascuns imagini īn cuvinte şi nici că a fost zugrav peisagist. Eu cred că a fost capabil să povestească... ăăă... ceva... astfel īncīt poveştile lui să impresioneze profund sufletele unor cititori apţi să primească şi să asimileze valoarea actului artistic.

Pentru că Sadoveanu nu a fost īn primul rīnd mason sau lichea comunistă. A fost un Artist.
Ovidiu Bufnila
Acest post bufnilian este de fapt o perna de aer care valureste topicul spre suprafata Arhipelagului.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.