Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Singularitatea - Izolare Intentionata Sau Lipsa
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Ce este de fapt Singularitatea? O Imagine Fundamentala? O Imagine Ultima? Chiar nu se intampla nmimic in singularitate?

Ovidiu Bufnila scrutand Inaltimile Cosmice pentru voi cu dragoste, prietenie si ghidusenie!
Kyklos
In singuratate se cladeste un univers , in singuratate se cauta noi orizonturi , in singuratate esti liber ca pasarea celurui .
Olaf
Eu as merge pe ideea de fundamental. Nu stim ce se intampla in ea, dar cu existaenta ei ne spune cate ceva despre ce se intampla in jurul ei. smile.gif

Edit:
QUOTE
In singuratate...

Sunt echivalente? unsure.gif
Ovidiu Bufnila
Of, Of, Olaf! Nu poate si obraznicul bufnil sa puna la cale o ghidusie ca hop, cu felinaru pe el. Multumesc frumos. Am vrut intr-adevar sa construim un paralelism cu topicul respectiv.
rofl.gif
Olaf
Pai nu-i vina mea, intreaba-l pe Plutarh. laugh.gif Lui ii place sa fie singularitate rofl.gif
Olaf
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 4 May 2006, 03:18 PM)
Am vrut intr-adevar sa construim un paralelism

Paralelele sunt euclidiene! tongue.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (Olaf @ 4 May 2006, 05:13 PM)
Eu as merge pe ideea de fundamental. Nu stim ce se intampla in ea, dar cu existaenta ei ne spune cate ceva despre ce se intampla in jurul ei. smile.gif

Edit:
QUOTE
In singuratate...

Sunt echivalente? unsure.gif

Fundamentalul e acvatic nu pastoral.


Ov
Olaf
Pai am spus eu ca ar fi? Oricum, singularitatea nu nici acvatica.
wasp
QUOTE
In ce fel oare este fragmentat si valurit Noul Discurs Politic? Oare mai putem vorbi despre o anume Singularitate Discursiva? Si, apoi, mai putem vorbi despre un Discurs-in-masse?
Ce s-a schimbat oare?

Ovidiu Bufnila
_________________
Timpul Imaginilor e valurit.


OB-1, primavara lui 2005

QUOTE
Draga Administrator,

Te rog frumos sa nu inchizi acest topic. Imi asum raspunderea. Voi fi fie sac de box, fie obiect de batjocura, fie arhanghel, fie doar un biet muritor pornit in cautarea unor adevaruri imposibile. Sunt doar un biet nevigator prin lumile virtuale. In forumul de la Jurnalul National am primit statutul de invitat special, in forumul din www.hanuancutei.com administratorii mi-au construit un Arhipelag al Imaginii care are deja mai multe mii de vizite, am fost invitat sa fiu moderator la www.itbox.ro, am fost invitat sa construiesc un forum de SF la www.pcworld.ro si asa mai departe. Nu Ovidiu Bufnila e important in toata povestea ci sutele de navigatori aflati ca si mine, ca si tine in cautarea unui sens in aceasta existenta. Nu cautam glorie dar incercam sa fim originali. Prin aceasta incercam sa ne construim o identitate, sa fim poate exemplaritate sau singularitate. Ne punem intrebari, dialogam, ne razboim. Inchiderea topicului ar fi, cred, o eroare. Cele trei posturi care deschid topicul sunt trei directii de mars. Sunt trei cai de sens asupra imaginii.

Multumeasc, Administratorule Drag.


Cu toata consideratia,

Ovidiu Bufnila
scriitor
consilier de imagine
premiul III, Concursul International De Decriptare, Moon Radio, Marea Britanie, 2003


OB-1, forumul desprecopii.ro ( rofl.gif ), iunie 2004

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.