Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Sarbatori Fericite!
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Lumina Invierii sa va aduca tuturor bucurie in suflet, sanatate si fericire! Sa vi se implineasca toate frumoasele dorinte! Sa vi se implineasca gandurile bune si calde! Bucurie alaturi de cei dragi! Pace si inspiratie, bogatie, virtute si impliniri cotidine si metaforice! Inima buna!

Paste Fericit, tuturor!

Ovidiu Bufnila

PS: Cer scuze public forumistilor care au poate alte credinte. Urarile sunt insa si pentru ei. Pentru toata lumea. Ovidiu Bufnila va iubeste indiferent de credinte. Va iubesc pur si simplu. Fericire tuturor!
cactus
yeah.gif user posted imageuser posted image
Kyklos
SARBATORII PASCALE FERICITE LA TOT HANUL ......


user posted image
Titus Herbert
PASTE FERICIT LA TOATA LUMEA

smile.gif wub.gif
mothman
Eu ma pregatesc sa plec la tara, asa ca va urez de pe acum sa aveti parte de niste sarbatori de nota zece alaturi de cei dragi. Asadar, "SARBATORI FERICITE !", Han thumb_yello.gif ohyeah.gif
IoanV


Sarbatori fericite tuturor!

Duhul Sfint trimis prin Iisus Hristos, Duhul pacii, al dreptatii, bunatatii, intelepcunii si mai ales al iubirii sa va fie prezent in suflet, sa va calauzeasca pasii si sa va imbogateasca existenta efemera cu sentimentul nemuririi!
One_Last_Dance
Cu ocazia Sarbatorilor De Paste sa va dea Dumnezeu lumina in suflete si putere de-a ramane in bucuria Īnvierii mereu, un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare.
Noroc si multe bucurii alaturi de cei dragi!

Hristos A Īnviat!
contraste
Paşte fericit !
Lotte
Paste Fericit!
user posted image
gio19ro
Sarbatori Fericite tuturor!
edittha
LUMINA INVIERII SA VA LUMINEZE SUFLETUL IAR INIMA SA PALPITE DE BUCURIE SI FERICIRE IN ACEASTA NOAPTE SFANTA! sARBATORI FERICITE! HRISTOS A INVIAT![user posted image
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.