Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Noutati La Tv
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Pagini: 1, 2
Mihai
Sorin, ex-Ro-Mania, revine in televiziune, la National TV

Dupa ce a participat la realizarea emisiunii "Madam", de la "Antena 1", alaturi de o alta cantareata, Monica Anghel, Sorin Mitrea, fost component al trupei "Ro-Mania", si-a indreptat atentia catre o noua oferta de acest gen. In loc sa se grabeasca sa isi caute o trupa in care sa cante, blondul nostru a sarit direct in gradina celor de la "National TV". Se pare ca oferta, destul de avantajoasa, venita din partea respectivului post l-a determinat pe Sorin sa se scoale cu noaptea in cap.

Astfel, el va fi unul dintre moderatorii matinalului "Trimineata", alaturi de mai cunoscutii Adriana Titieni si Bogdan Selesi. Rubrica pe care el o va pregati in cadrul emisiunii cu pricina ii are in prim- plan pe tinerii artisti mai putin bagati in seama de realizatorii de televiziune.

Sursa: Gardianul.ro
Mihai
Jean de la Craiova, prezentator TV brow.gif

Vedetele de televiziune de pe la noi au un nou coleg de breasla: e vorba de rasfatatul petrecaretilor, Jean de la Craiova. Cantaretul care a scos primul album de muzica de petrecere in Romania (in 1990, la Electrecord) va realiza la Tele 7 abc o emisiune despre viata si istoria lautarilor, despre cat de banoasa este munca lor si eforturile pe care le fac pentru a ajunge primii in domeniul lor. Emisiunea, al carei titlu nu a fost decis inca, va debuta la inceputul lunii iunie, va dura 45 de minute si va fi difuzata miercurea, fiind reluata vinerea.

Sursa: Libertatea.ro
Mihai
Canal tv pentru muzicienii amatori

Un nou canal de televiziune dedicat muzicienilor aspiranti si profesionisti a fost lansat ieri. Musicians Channel va difuza lectii de muzica gratuite pentru toti cei care vor sa invete sa cinte la un instrument muzical sau sa isi perfectioneze abilitatile interpretative. Printre vedetele care vor da sfaturi in emisiuni s-ar putea afla si Brian May, fostul chitarist al formatiei Queen. (Ev. Zilei)
March
Birfe cu parfum de credibilitate ( pescuite din "Academia Catavencu, 25-31 mai 2004)

* Vesti bune pentru reporterii din PRO TV care s-au saturat de PSD, Adrian Sarbu, Adrian Nastase si Andreea Esca : se fac angajari pentru Antena 2 si 3 . In curind va incepe munca "in orb" , cum se zice, urmind ca lansarea celor doua posturi sa coincida cumva cu lansarea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare si presidentie. Cum va spuneam Antena 3 va fi un post de stiri ( anti-pesediste) , concurent cu Realitatea TV, iar despre Antena 2 putem spune de pe acum ca are de gind sa fie un post vesel , pentru tineretul umanist ( un fel de TVR 2 comercial , cu filme, seriale, muzica, emisiuni profil,etc) . Angajarile continua.
Mihai
Iunie aduce mai multe noutati la Prima TV. Astfel:

> Badea si Oreste revin cu o emisiune concurs - In trecere la mare

> Vino, mama, sa ma vezi - este un reality show in care vedete de la noi sunt puse sa traiasca si sa munceasca, timp de 48 de ore, la tara.

> Anotimpul Mireselor - povesti de dragoste si pregatiri de nunta ale unui cuplu de oameni obisnuiti, cat si ale unui cuplu de vedete.

> Tentatia este o noua emisiune, ce urmeaza a fi prezentata de Andreea, de la BB2. Emisiune in care doi concurenti, dintre care unul implicat intr-o relatie, vor reprezenta tentatia pentru o persoana de sex opus.

> Si Ernest se pregatesc cu noua emisiune pe care o va prezenta, Fa-ti bagajele!.
Mihai
"Poveste fara sfarsit", la Discovery Campus
Proaspat laureata APTR cu Premiul pentru documentar etnografic, vedeta TVR Irina Pacurariu va reprezenta scoala est-europeana de televiziune la reuniunea Discovery Campus, argumentand cu propria emisiune, "Poveste fara sfarsit", in dezbaterea temei acestei intalniri.
Reuniunea anuala va avea loc la mijlocul lunii iunie, la Marsilia, iar tema va fi "Sfarsitul erei documentarului, in favoarea reality- show-ului?". Vor participa 100 de experti in domeniu de la cele mai prestigioase televiziuni din lume (BBC, ZDF, ARTE, National Geographic etc.).
Astazi va fi prezentata ultima editie din acest sezon a emisiunii, unde vor participa Marius Tuca si Ducu Darie. (Gardianul.ro)

Iulia Fratila, tentata sa renunte la show-ul "Fotbal din Prima"
Simpatica Iulia Fratila se pare ca s-a saturat sa le tina saptamanal piept barbatilor, ca moderatoare a show-ului "Fotbal din Prima". Blonda s-a plictisit de emisiuni sportive si intentioneaza ca, de la vara, sa se intoarca la show-uri de divertisment. Surse din cadrul postului "Prima TV" ne-au spus ca in obiectivul domnisoarei Fratila se afla o emisiune estivala care se va filma, se pare, la bordul unui vapor adevarat, care sa navigheze de-a lungul litoralului romanesc. Si cum fata, se stie, este constanteanca get-beget, probabil ca ea se va simti la mare ca "pestele in apa"! Si inca un amanunt: ideea este suta la suta a Iuliei! Pana in iulie, cand s-ar putea sa debuteze acest show inedit, prezentatoarea va trebui sa isi inregistreze show-ul la OSIM. Nu de alta, dar sa nu ii fure careva ideea! (Gardianul.ro)

Andreea, ex-Big Brother, vedeta unei emisiuni estivale la "Prima TV"
Dupa ce i-a socat pe telespectatorii romani, expunandu-si nurii pe sticla si facand sex in casa "Big Brother", Andreea a primit o oferta tentanta din partea sefilor de la "Prima TV". Ea va modera la acest post de televiziune, incepand cu data de 20 iunie, in fiecare duminica, de la ora 20.30, show-ul "Tentatia". Emisiunea propune o formula cu totul inedita. In fiecare editie, o tanara sau un tanar va trebui sa-si aleaga "jumatatea" in urma unei... duble intalniri. Ea sau el va trebui sa petreaca o zi intreaga alaturi de doi posibili parteneri, intr-o atmosfera romantica, amuzanta, presarata cu numeroase tentatii. Ceea ce protagonistul nu stie insa este faptul ca unul dintre cei doi pretendenti are deja un/o partener(a) stabil(a). Va afla adevarul abia la sfarsit, cand va fi nevoit sa se decida in favoarea cui va inclina balanta si care dintre ei va fi alesul/aleasa inimii sale. La sfarsitul zilei, cand jocul de-a seductia va inceta, acesta va trebui sa isi faca publica hotararea. Si asta cat mai repede, pentru ca o luxoasa limuzina ii asteapta pentru a-i purta pe "drumul spre fericire". In cazul in care va avea fericita inspiratie de a-l alege pe cel care nu este inca implicat intr-o relatie serioasa, vor avea placerea si norocul sa petreaca impreuna un weekend romantic. Daca insa va avea nesansa sa-l aleaga pe cel care nu este liber, va pierde totul: partenerul, limuzina si mai ales weekend-ul romantic, de care se va bucura cuplul deja existent. (Gardianul.ro)

Noi schimbari in grila Acasa
Luni, 14 iunie, vara se instaleaza confortabil Acasa, cu noutati: mai putine emisiuni ("De 3 x femeie" intra in vacanta dupa editia de maine, iar "Un barbat adevarat" se termina vineri, 11 iunie), dar cu mai multe ore de telenovele. "Suflete pereche" deschide luni sirul schimbarilor estivale, urmand sa fie difuzata de la ora 16.30 in fiecare zi a saptamanii. De la 18.10, dupa "Reteta de Acasa, urmeaza patru ore de telenovele, o data cu cele doua episoade consecutive ale productiei "Sa iubesti din nou" (de luni pana vineri), dupa care urmeaza "Prizoniera" (care se muta mai devreme, la 20.00, de luni pana vineri), iar la ora 21.00, Acasa introduce in grila sa de programe un nou tronson dedicat productiilor sud-americane. Din 14 iunie, acesta va fi inaugurat cu o superproductie braziliana, "Femei indragostite", serial transmis in exclusivitate Acasa, (de luni pana vineri). Una din protagoniste e Carolina Dieckmann (foto). Tot luni, 14 iunie, de la orele 00.00, o alta productie nou-nouta incepe Acasa. E vorba despre "Capsune cu zahar", un serial cu tineri si pentru tineri, facut in Portugalia. Acesta va fi transmis de luni pana sambata de la ora 00.00, iar duminica dupa serialul "Totul despre sex". Marti, 15 iunie, de la ora 14.15, "Perla, cararile iubirii" se intoarce Acasa. De sambata, 19 iunie, la ora 18.00 intra in reluare "Un barbat adevarat", in timp ce duminica, 20 iunie, vine randul show-ului "De 3 x femeie" sa fie redifuzat, de la 11.30. Serialul "Casatorie de proba" va intra in reluare, de luni pana vineri, ora 12.30, incepand cu 14 iunie. (Libertatea.ro)
Mihai
Un nou post TV pentru Capitala

Presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA) a anuntat ieri, in cadrul unei intalniri cu conducatorii principalelor posturi de televiziune din Romania, ca din toamna va fi scoasa la concurs o noua frecventa TV, care va transmite programe destinate bucurestenilor.
"In toamna, vom scoate la concurs o frecventa pentru Bucuresti cu program local 24 de ore din 24. Bucurestiul este poate singura Capitala care nu are un program propriu", a declarat Ralu Filip, presedintele CNA, citat de Mediafax. Postul ar urma sa emita atat terestru, cat si pe cablu. Ralu Filip a precizat ca toate marile orase ale tarii au unul sau mai multe posturi de televiziune locale. "Bucurestiul e cel mai important oras al tarii, cu institutii importante, cu o mare pondere in PIB, dar nu are un post al lui", a mai spus Filip, amintind ca Bruxelles - spre exemplu - are sase posturi locale.

Sursa: Gardianul.ro
Mihai
Din 14 Iunie la Prima TV va fi redifuzata, incepand cu ora 23:30, de luni pana vineri, emisiunea 'Banc-Show'.
Mihai
"Hi-Q" a plecat de la "Antena 1"

Relansata de curand, intr-o noua formula, cu Nicoleta care a inlocuit-o pe blonda Dana, trupa "Hi-Q" vrea sa se apuce din nou de televiziune. Daca anii trecuti formatia era cotata bine pe piata muzicala, astfel incat a primit oferte de colaborare de la cateva posturi TV, se pare ca, in 2004, situatia nu mai este la fel. Astfel, pusi pe liber de Antena 1, membrii trupei au fost solicitati pentru emisiunea estivala difuzata de MTV Romania, transmisa de la malul marii, "Grind". Cum a venit propunerea? Prezenti la emisiunea lui Mircea Zara de la MTV, cei doi baieti din trupa, Mihai si Florin, au primit oferta de a colabora la respectivul post tv, urmand ca, in aceste zile, sa se aseze la masa tratativelor.

Sursa: Gardianul.ro
Mihai
Grupul Voua si-a luat in trupa o super blonda

Capitalul de imagine al grupului umoristic Voua condus de Adrian Fetecau a crescut simtitor o data cu venirea in trupa a blondei ce lasa suspine in randul barbatilor cu fiecare aparitie a sa la National TV. De o sexozitate debordanta, tanara actrita de 21 de ani, pe numele ei Andreea Ionita (foto), a devenit brusc, nu doar "oponenta" fostei actrite a grupului, Marilena Chelaru, ci si preferata celor ce savureaza pastilele umoristice ale grupului amintit. Andreea detine primul loc in randul popularitatii membrilor grupului Voua, lucru probat de multimea celor ce-i lasa mesaje pe pagina sa de net, gazduita de site-ul "www.voua.ro". Pe langa elucidarea misterului identitatii blondei, pe site poate fi vizionata cea mai reusita pastila umoristica, dar si parodiile muzicale ale trupei. (Libertatea.ro)

Alexandra Dinu va juca in "Vivere"

Serialul italian "Vivere", care a facut furori in Italia si mai nou in Romania, are si mai multe atuuri sa fie urmarit. Dupa Dorelia Vasilescu a venit randul unei alte romance frumoase sa joace in acest serial de succes. Cea de a doua romanca este nimeni alta decat Alexandra Dinu. De cand a divortat de Adrian Mutu se pare ca Alexandrei Dinu ii merge mult mai bine. Frumoasa romanca se afla in Italia, unde are tot felul de proiecte, atat in domeniul televiziunii, cat si in cel al cinematografiei. Printre propunerile pe care le-a primit in acest an s-a numarat si rolul in serialul italian "Vivere", ce poate fi urmarit si in Romania, la Antena 1, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17.45. Cum producatorii celebrului serial "Vivere" si-au dorit enorm prezenta Alexandrei Dinu in acest film, acestia au comandat un rol special pentru romanca. Accentul cu care Alexandra vorbeste limba italiana nu ii permitea sa joace rolul unei italience get-beget. in aceste conditii, fosta sotie a lui Adrian Mutu va juca rolul unei femei straine. Activitatea incarcata a frumoasei blonde, Alexandra fiind "prinsa" cu filmarile la alte productii italiene, nu i-a permis deocamdata sa inceapa filmarile pentru acest serial. Daca in aceasta primavara n-a avut timp pentru serialul amintit, Alexandra a amanat filmarile pentru aceasta vara. in acelasi serial mai joaca o romanca la fel de frumoasa, Dorelia Vasilescu, fosta iubita a fotbalistului italian Bernardo Coradi. Succesul obtinut de aceasta i-a determinat pe producatori sa insiste ca in serial sa apara si cealalta romanca. in paralel, Alexandra Dinu face tot posibilul sa-i fie o mama devotata lui Mario, fiului ei si al lui Adrian Mutu. Cu toate acestea, Alexandra nu ar putea sa-si vada de cariera fara sprijinul parintilor sai. Acesta e posibil pentru ca tatal Alexandrei e consul la Milano. Astfel parintii ei sunt alaturi de ea si de Mario. (Libertatea.ro)
Mihai
Dupa esecul politic, Mona Nicolici se intoarce in televiziune

Mona Nicolici este un nume cunoscut in Romania. Dupa ce a fost prezentatoarea postului "Antena 1" multi ani, ea a parasit televiziunea care o consacrase pentru "B1 TV", un post aflat atunci la inceput de drum. Povestea Monei la "B1 TV" a durat o vreme, apoi, stirista a inceput sa primeasca iar telefoane din partea boss-ilor din "Antena". Si nu doar pentru a reveni in randurile prezentatorilor din Baneasa, ci, in special, pentru o cariera politica, stiut fiind faptul ca Dan Voiculescu, patronul "Antenei 1", este presedintele PUR. Intr-un final, ea a acceptat, dar numai pentru a candida la Primaria sectorului 1. Din nefericire, doamna Nicolici nu a reusit sa dea lovitura in plan politic si, din acel moment, a revenit la prima dragoste, televiziunea. Mona nu se va intoarce, insa, la postul "B1 Tv", ci va reveni, se pare, in trustul de presa al lui Voiculescu. Surse din televiziune sustin ca, in luna august, se va lansa "Antena 3", un post cu format de stiri, iar Monei Nicolici i s-a propus sa prezinte principalul jurnal informativ. (Gardianul.ro)
Mihai
Din toamna, stiri subtitrate pentru surzi, la TVR

Postul public de televiziune TVR va transmite, incepand cu grila de toamna, principalul buletin de stiri insotit de titrare in limba romana, special pentru persoanele cu probleme de auz, conform unui comunicat remis Mediafax. Directorul de marketing al SRTv a precizat ca televiziunea publica ia in considerare sa subtitreze si emisiunile pentru copii. Membrii CNA au anuntat acum doua saptamani ca vor lua masuri pentru ca "macar cateva dintre principalele posturi de televiziune din Romania sa prezinte stirile dublate in limbajul semnelor, special pentru persoanele cu probleme de auz". Cateva televiziuni private au anuntat la randul lor ca vor lua in calcul posibilitatea de a difuza emisiuni subtitrate sau dublate in limbajul semnelor.

Sursa: Gardianul.ro
March
Din ciclul " Barfe, smenuri, susanele " :

Atomic, un post mic, pentru marele Bobic

Umbla vorba ca misteriosul domn ( cu bani la fel de misteriosi) Costel Bobic vrea sa cumpere Atomic TV. Deocamdata , vorba nu depaseste gabaritul unui zvon de backstage, dar tot e ceva, stiindu-l pe Bobic cit de hotarit e cand i se pune ( oricat de vaga) o pata. Tocmai de aceea, de-abia astept s-o vad pe nevasta bastanului, Cristiana Raduta, manager-director-presedinte general la Atomic, pe Hiena de la Animal X - director de marketing si playback, pe Sopirla - portar, editor -sef si boduguard la departamentul de imagine, iar pe Vierme, normal, dansator-sef de break dance si director de resurse umane la bucatarie ( "A.C., nr.15/iunie,2004)
March
Cum a fost salvat Show-ul marelui Tuca de la un mic dezastru...( sau, ma rog, invers) biggrin.gif

Chelul si tichia de margaritare

Invitatii editiei speciale a lui Tuca Show din 7 iulie a.c., urmau sa comenteze demisia lui Nastase din fruntea PSD. La orele 19, premierul trebuia sa apara pe posturile de televiziune si sa anunte , cu vocea lui usor parfumata de indignare, ca isi asuma esecul din alegerile locale, ca asa nu se mai poate si ca se da singur de pamint , administrindu-si un brinci in ceafa. Rasturnarea de situatie l-a bagat pe Tuca, gata pregatit sa dea lovitura mediatica, in ceata. In atari imprejurari, Hurezeanu, zis Hary, si C.T.Popescu, zis Chelul, si-au dat drumul la imaginatie, pentru a umple haul emisiunii, ramasa fara subiect.
S-au facut fel si fel de speculatii, s-a aberat cat s-a putut, s-a marsaluit prin aratura, s-a dat cu nuca in gard, s-a vandut pielea ursului din padure, s-au inmultit si impartit cateva herghelii de cai verzi pe pereti, pina ce salvarea a venit odata cu naveta spatiala din Slovenia. Cand Tuca a dat legatura, in direct, la Otopeni. Unde Iliescu a gafat atat de strident, cand le-a zis ziaristilor ca nu-i priveste cand se va intalni cu Nastase, incat Chelul s-a napustit ca pitbull-ul la gatii lui Iliescu si nu l-a mai slabit pina la inchiderea emisiunii. Si stringea Chelul atat de virtos la beregatile Bunicutei, incat, practic, chestia asta a salvat editia speciala a lui Tuca


Cucuvae victis


( "Academia Catavencu", nr.28/2004,pagina 10)
Mihai
Camelia Voiculescu - Noul Director General al Antenei 1

Din 5 iulie postul de televiziune Antena 1 are in persoana Cameliei Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, un nou director si presedinte al Consiliului de Administratie al postului.
Camelia Voiculescu il inlocuieste in aceasta functie pe Sorin Oancea, care a fost numit in functia de vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Antena 1 si responsabil cu stirile si actualitatile. De asemenea, Sorin Oancea a preluat postul de director general al programului de televiziune de stiri Antena 3, care va fi lansat in luna septembrie a anului 2004.
Laurentiu Ionete este al doilea vicepresedinte al Consiliului de Administratie al Antena 1 si responsabil cu productia si achizitiile de programe, iar Ion Darasteanu este membru al Consiliului de Administratie si responsabil cu managementul financiar.
De asemenea, incepind cu 5 iulie, fostul director de programe al Antena 1, Florin Nicoara, a fost numit director general al programului de teleshopping Antena 4, iar Sorin Enache director general al Antena 2, care va fi specializata pe emisiuni de tineret si divertisment.
Conform cotidianului Evenimentul Zilei, cifra vehiculata in legatura cu investitia pe care o presupun cele trei noi posturi de televiziune se ridica la aproximativ 4 milioane de dolari.
Surse din industrie au comentat aceasta schimbare in mod depreciativ, considerind ca in urma mutatiilor din structura Antena 1, Sorin Oancea va deveni o simpla marioneta in politica decizionala a postului, care va fi de acum inainte controlat de oamenii din spatele conducerii.

Sursa: Imagoo.ro
Antont
Incepand de sambata 31.07.2004 ora 20.30 TVR 2 va difuza emisiunea "2 ROTI" (cu reluare duminica ora 6.00). 30 de minute dedicate celor care iubesc motoarele, o emisiune dedicata spiritului liber si pasiunii fara limita.
Sursa

supersurfer
Din 2 august, pe B1 Tv
"Azi despre maine", un talk-show cu Liana Stanciu

In fiecare seara, de luni pana joi, la ora 22.30, Liana Stanciu invita telespectatorii B1 Tv sa-si impartaseasca parerea despre "capriciile vremii si vremurilor", in talkshow-ul "Azi despre maine". Devoratorii de stiri vor avea ocazia sa-si spuna parerea despre subiecte pe cat de diverse, pe atat de incitante. Stirile zilei vor fi explicate, dezbatute, combatute, scrise si rescrise impreuna cu invitatii emisiunii si chiar cu autorii acestora. "Azi despre maine" este o sueta cu oameni care spera ca maine va fi mai bun ca azi si mai putin bun decat poimaine.

Sursa: http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?pag...rticle_id=91477

Mihai
S-a lansat grila de toamna la TVR 1

"Rebranduirea TVR nu este facuta numai la nivel grafic, ci si la nivel de continut, de productii", a declarat Irina Radu, noul director al canalului TVR 1, intr-o conferinta de presa. Pe langa pastrarea unor emisiuni deja consacrate ca: Nocturne, Taverna, Clubul de comedie, care insa au "suferit" mici schimbari la nivel de ora sau zi de difuzare, noua grila propune o serie de productii inedite: matinalul intitulat "Agentia 2 fara un sfert", "Agenda politica", prezentata de Monica Ghiurco in comentariul politic al lui Iosif Boda, emisiunea de divertisment "Malaele de 5*****", realizata de Eugen Dumitru si prezentata de Horatiu Malaele, "Vorbe despre fapte", moderata de Marian Voicu, "Inima de roman", prezentata de Irina Pacurariu. Aria culturala va fi reprezentata de noua productie "Travelling circular", realizata si prezentata de Iuliana Ciugulea si regizata de Ducu Darie (foto). Emisiunea, care se va difuza de duminica, de la ora 17.00, va aduce in fata telespectatorilor figuri celebre ale culturii romanesti si intamplari de viata. "Nu va fi o emisiune despre cariera artistilor, ci despre viata lor. Cand am pus pe lista o serie de 50, 60 de nume, am constatat ca avem de-a face cu un mic tezaur. Emisiunea doreste ca in 50 de minute, saptamanal, sa inapoieze o privire calda unor oameni care si-au dedicat intreaga viata publicului", a declarat regizorul Ducu Darie.

Sursa: Gardianul.ro, Ramona Draghici
milimetru
Am văzut aseară un Horaţiu Mălăele de zile mari. S-o ţină tot aşa, ba chiar şi la mai mare! rofl.gif spoton.gif
Mihai
Gina Pistol si-a gasit loc intr-o emisiune tv

Cu doar cateva saptamani in urma, atragatoarea Gina Pistol ne declara ca are o serie intreaga de cereri si de promisiuni de la diverse posturi de televiziune care o curtau in dorinta de a o coopta ca prezentatoare la diferite emisiuni de divertisment. La momentul discutiei, Gina era dezamagita si satula. Astazi are motive de bucurie. Visul ei a devenit realitate si, de luni, va prezenta, alaturi de Catrinel Sandu si Uni-K, productia "Nu suntem blonde", la National TV. Cele trei gratii vor incerca sa demonteze mitul despre blonde, intr-un show complex, o combinatie intre divertisment, reality show si beauty show. Mai mult decat atat, fetele indraznesc sa spere ca emisiunea va avea si un puternic caracter formator pentru femeile din Romania.

In sprijinul lor vor veni ca invitate celebritati din show-bizz care vor dezvalui momente din viata personala.

Sursa: Gardianul.ro
yronick
O noua emisiune la Antena1.
«9595 – te invata ce sa faci» este titlul noului show care va putea fi urmarit in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.45. Noua productie nu este doar extrem de interesanta, ci va fi de un real folos telespectatorilor aflati in impas si nu au avut cum, din diferite motive, sa ceara ajutor de specialitate. Cum prezentatorul emisiunii este cunoscutul neuropsihiatru Cristian Andrei, persoanele cu probleme de comunicare, care au necazuri in dragoste, in viata sexuala sau cu afectiuni mai grave pot gasi o rezolvare sunand la numarul de telefon « 9595 »! Mai departe, cele mai interesante cazuri vor fi prezentate la Antena1, unde cei care au nevoie de un sfat de specialitate vor beneficia de consultatia doctorului Andrei dar si de alte sfaturi, venite din partea preotilor, chiromantilor sau clarvazatorilor, care isi vor spune punctul de vedere. Telespectatorii vor avea astfel solutii concrete pentru problemele in care au intrat. «Spre deosebire de alte emisiuni de acest gen care doar prezinta diferite cazuri, noi oferim solutii profesionale concrete. Emisiunea «9595 - te invata ce sa faci» imi da mie posibilitatea ca medic de a practica medicina preventiva », spune doctorul Cristian Andrei.

Alaturi de oameni obisnuiti, telefonul «9595» va sta si la dispozitia vedetelor, care au avut si ele momentele lor de cumpana.

Orice telespectator poate considera numarul de telefon «9595» ca fiind numarul de urgente pentru suflet.

9595 - Te invata ce sa faci - este o emisiune pe care o puteti urmari de luni pana vineri la Antena1.

sursa:antena1.ro
Mihai
Sanda Nicola se pune in slujba Realitatii

Sanda Nicola a hotarat sa incheie colaborarea cu postul TV Antena1. La mijloc nu a existat nici o samanta de scandal, dupa cum ne-a marturisit chiar Sanda ieri. Jurnalista se gandea de ceva timp la aceasta decizie si a confirmat pentru prima oara ziarului nostru ca o va lua in directia postului Realitatea TV. Ea a tinut sa dezminta zvonurile care se vehiculau in jurul plecarii ei. "Nu a existat nici un scandal intre mine si producatorul meu, dimpotriva, suntem buni prieteni si chiar ne sarbatorim impreuna ziua de nastere." Sanda a fost atat stirista de dimineata, cat si reporter la Antena.

«Vreau sa fac jurnalism!»

In prezent Sanda se afla inca in concediu, de la Antena. Dupa aceasta perioada, aflata mereu intr-o nevoie de schimbare, mai trebuie doar sa rezolve cateva detalii si se pune pe treaba in slujba Realitatii. Ea se bucura ca cei de acolo i-au facut aceasta oferta, greu de refuzat din moment ce visul ei este sa fie in mijlocul evenimentelor, sa transmita informatii fierbinti chiar de la fata locului. "Vorbim de o adevarata masinarie care trebuie sa functioneze 24 de ore cu 24, la acelasi randament, si asta inseamna cu adevarat o performanta. Vreau sa fac jurnalism!", ne-a spus Sanda ieri cat se poate de sincer.

Sursa: Gardianul.ro
March
Pe 25 martie reteaua de tv americana US Network va relua faimosul serial al anilor '70 " KOJAK" intr-un nou format , cu urmatorii actori : Ving Rhames , actor de culoare in rolul chelbosului Lt. Theo Kojak ( jucat cu mare succes in anii '70 de actorul greco-american Telly Savalas thumb_yello.gif ) ; rolulul sefului sau ,Capt. Capt. Frank McNeil, va fi interpretat de italo-americanul Chazz Palminteri thumb_yello.gif Mai multe aici
actionmedia
Cosmin Prelipceanu prezinta stirile la TVR 1 si o face foarte bine. Stirea e mai veche, dar eu am aflat-o abia ieri. Iata ce spune Cosmin intr-un interviu din EVZ.

Am vazut stirile de luni de la TVR. Foarte bine prezentate. Conceptul este unul foarte interesant. Mult mai dinamic si mai profesionist facut decat cele de la statiile particulare.
Poate trebuie sa mai lucreze un pic la decor, in rest mi se pare o emisiune foarte reusita.

Si alte formate de stiri de la TVR 1 si 2 s-au schimbat, au devenit mult mai digerabile si mai moderne acum.
Ce sa zic, imi place din ce in ce mai mult TVR-ul

Cucu Mucu
Jurnalele de stiri ale antenistilor au pornit o campanie de denigrare extrem de dura la adresa turismului romanesc de pe litoral. O fi vrand tatucu Voiculescu sa mai cumpere ceva hoteluri pe acolo, si, ca sa le ia ieftin, le face antireclama la oamenii aia? rolleyes.gif
Michelle
Stati pe faza ca sapt viitoare fac eu o vizita de lucru la fata locului si va zic cum stau lucrurile tongue.gif wink.gif
Cucu Mucu
Vizita de lucru, zici! Ihim. harhar.gif tongue.gif
laugh.gif
Michelle
Ti-e ciuda,hmmm? jamie.gif Las ca maninc si pentru tine o saramura de barbuni si bag doo beri in loc de una! ohyeah.gif
Cucu Mucu
Mie mi-e pofta de o portie de "smecheri morti"... cu bere, mama,mama. Imi ploo in gura. sad.gif
wasp
Nu stiu daca era nevoie de o campanie de denigrare, dar intr-adevar litoralul romanesc arata jalnic !!!! Plus ca e sinistru seara.... nici macar constantenii nu mai umplu Mamaia ca pe vremuri. Iar de Neptun-Olimp, ce sa mai spun. In consecinta, de ce sa dai 1.000 de euro pentru un sejur pe litoralul nostru, cand poti sa dai la Albena aceeasi suma, dar pentru niste conditii incomparabile. La romani, pentru 1.000 de euro primesti camera si mesele, dar piscina, sezlongul de pe plaja, uneori chiar si parcarea, trebuie platite separat. La Albena, pentru aceeasi suma, ai all-inclusive. Ca sa nu mai spun de calitatea serviciilor. Romanii sunt acri si plictisiti, in timp ce bulgarii nu mai stiu ce sa faca pentru a te simti bine. Am dat exemplu numai Bulgaria, pentru ca Grecia sau Italia au deja o lunga traditie in ale turismului.
alysoft2003
De Italia sa nu vorbim, intrucat au preturi prohibitive chiar si pt italieni, care prefera sa isi petreaca vacantele in alte locatii. Dar daca vrei cultura si arhitectura, Roma, Venezia, Firenze sunt no. 1 in top. Grecia, Bulgaria,Egiptul si Marocul, acestea sunt noile tendinte in turism. Si iti fac niste oferte de sta matza in coada si se invarte ca un titirez. Am vazut recent publicitate pt Sharm-el Sheik sejur de 3 ( sau 5 zile, nu mai imi aduc aminte cu exactitate), cazare la hotel minim 3 stele, masa asigurata+transport cu avionul plecand de la 250€( au scazut preturile in halul acesta in urma atentatului). Cred ca am inteles de ce nu mai vin strainii pe litoralul romanesc. Si nici romanii, usor, usor se vor retrage si ei catre astfel de locatii.
Cucu Mucu
QUOTE (alysoft2003 @ 26 Jun 2006, 12:22 AM)
Am vazut recent publicitate pt Sharm-el Sheik sejur de 3 ( sau 5 zile, nu mai imi aduc aminte cu exactitate), cazare la hotel minim 3 stele, masa asigurata+transport cu avionul plecand de la 250€( au scazut preturile in halul acesta in urma atentatului).

Ihim. Hotelul ala, de fapt nu are 3 stele, ci 2 stelute, iar avionul ala nu e tocmai un charter, ci e cea mai zburatoare achizitie a unei companii low-cost, masa asigurata insemnand ca in fiecare camera de hotal exista o masa pe care sa mananci, etc... Hai, ba, nene, ca nici autocarl nu il platesti cu banii aia, d-apai avion, cazare, masa...
Dea
pai da.. am inteles ca in Bulgaria, la Albena, 10 zile cu 3 mese/zi ajung la vreo 20 milioane, in timp ce in Romania doar cazarea este vreo 20 milioane.. ca sa nu mai vorbim de calitatea serviciilor etc..
alysoft2003
Pornind de la 250€.
Mihai
Retragere la varf in MediaPro - Mihnea Vasiliu, directorul grupului MediaPro, a decis sa se retraga din aceasta pozitie incepand de la 1 septembrie

Din calitatea de director MediaPro, Mihnea Vasiliu avea in subordine diviziile Publimedia si Mediafax, care includ agentia de stiri si tot ce inseamna presa scrisa in trustul lui Adrian Sarbu: "Ziarul financiar", "Gandul", "Business Magazin", "Apropo TV", "Playboy", "Maxim", "The One", "Target", "Pro TV Magazin" etc.

Intr-un mesaj pentru angajatii MediaPro, Mihnea Vasiliu spune ca a renuntat la pozitie pentru a se concentra pe cursurile care le urmeaza in prezent. El face un MBA la London Business School. In acelasi mesaj, Vasiliu spune ca va fi consultant exclusiv al MediaPro pentru cel putin doi ani de acum inainte. Cu alte cuvinte, el va putea lucra drept consultant numai cu grupul pe care il mai conduce ca director pana la 1 septembrie.

Deocamdata nu exista un nou director. Fiecare dintre cele doua divizii vor fi conduse de actualii directori-generali, respectiv Dragos Stanca (Publimedia) si Cristina Vulpe (Mediafax). Mihnea Vasiliu a intrat in trustul lui Sarbu in 1991 si a lucrat la inceput ca reporter al agentiei de stiri Mediafax.

@Evenimentul Zilei
wasp
Misule, situatie trebuie privita in ansamblu. Uite care e noul job al lui Sarbu si intuieste ce se va intampla cu Mihnea, care e super-creier.
Mihai
Ansamblu, ansamblu, dar tot pleaca si nu dau semn ca vor ramane alaturi de Sarbu:

QUOTE
Sirbu mai pierde un om
MediaPro mai pierde un om important din zona managementului. Dan Radu, publisher ziare locale (doua cotidiene si cinci saptaminale) ale Publimedia, divizie a trustului MediaPro, a anuntat ieri ca a renuntat atit la functia detinuta, cit si la calitatea de angajat al lui Adrian Sirbu. „Proiectul meu de dezvoltare a retelei de publicatii locale nu mai coincide cu intentiile actuale ale patronatului. In urma unei discutii cu conducerea societatii am decis de comun acord sa intrerupem colaborarea, raminind posibilitatea de a lucra, prin firma proprie, pe proiecte punctuale”, ne-a declarat ieri Dan Radu. Din trustul lui Sirbu au mai plecat recent Mihnea Vasiliu, directorul general al MediaPro, si Sorel Radu, directorul de marketing.
Mihai
Pleaca Cazan, vine Zaharia:

Radu Cazan paraseste Realitatea TV
QUOTE
Realizatorul emisiunii "Ziarul Realitatii", jurnalistul Radu Cazan , si-a incetat colaborarea cu Realitatea Tv, dupa trei ani in care a prezentat revista presei in cadrul postului amintit. "In noua grila de programe revista presei pe care o realizez a fost impinsa spre ore aproape de nevazut pentru marele public, caruia i se adreseaza de fapt aceasta emisiune. Conditii in care am decis ca este mai bine sa plec", ne-a declarat Radu Cazan.
QUOTE
Letiţia Zaharia, fosta prezentatoare a Observatorului de noapte al Antenei 1, este, începând de ieri, angajată a postului Realitatea TV. Transferul a avut loc la doar câteva zile după ce Letiţia, revenită dintr-un concediu de două săptămâni, s-a prezentat la serviciu ca să intre pe post, dar a aflat că, în locul său, vor prezenta de acum înainte Andrei Zaharescu şi Andreea Berecleanu, cei care se află la pupitrul ştirilor şi la Observatorul de la ora 16.00. Letiţia Zaharia va prezenta jurnalele la Realitatea TV după jumătatea lunii septembrie, odată cu noua grilă a postului.
ilie
a vazut cineva cosmostv?
cum e?
laura k
.am rezistat o juma de ora....personajele care se plimba la DDTV si OTV apar si pe aici, gasesc toate bolile de care suferi(e un tip cu un laptop si un soft ultra-super -mega ,dar caruia ii trebuie niscaiva apeluri telefonice,ca sa iti inregistreze si decodifice vocea..) in rest,Vadim Vadim ,Vadim si o crainica lipsit de experienta....eu atata am vazut smile.gif
TheK
l-ai uitat pe vadim laugh.gif
laura k
cine???? a, vadim ??? tongue.gif
March
Radu Moraru ( slugoiul ) va pleca de la B1 TV la noul post RCS&RDS .

Iar Sorin Oancea, fostul director general al Antena 3 şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al aceleiaşi televiziuni urmează să fie noul partener al lui Bobby Păunescu la B1 TV acolo unde el va deveni şi acţionar. Se oare ca Oancea va ajunge să deţină, în viitor, jumătate din postul de televiziune B1TV.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.