Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Ghilda Meduzelor
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Vajnici forumisti, cetateni, masoni, antimasoni, promonarhhisti, antimonarhisti, securisti, antisecuristi, prosecuristi, astrologi, antiastrologi, formati sau reformati initiez astazi, in premiera absoluta pe planeta noastra iluzorie Ghilda Meduzelor.

Sunteti liberi sa intrati in aceasta mare ghilda fara vreun ritual aparte. Veti intra si veti isi cand avetio chef. O sa fac si un egroup ca sa dam bine la lume. Veniti acolo saui aici cu totii indiferent ce ati fi spioni, agenti, turnatori, capitani si generali, maiori, comandori, calfe, meseriasi, taximetristi sau pesti, sei de tara sau poeti zbuciumati. Si o sa continui enumerarea dar am ceva treburi. No offense.

Ovidiu Bufnila
Inalt Comandor
Ghilda Meduzelor
Ovidiu Bufnila
Gata, am dat drumul si la egroup. Veniti in:
http://finance.groups.yahoo.com/group/Ghilda_Meduzelor/

O sa discutam acolo tot felul de zbenguieli informationale. Le putem discuta si aici. Ghilda e deschisa tuturor strategiilor si secretelor lumii de la razboaiele saurienilor la razboaiele masonice de grad rosu, de la teroiile conspirationiste bolsevistice la nkadeveurile rasuflate, de la bonjurismele pasoptiste la eroticele sinoiste, de la mosadism si ciaism la cele mai nasoale extrageri de VIP-uri prin forta armata si inarmata.

Hai sa-i dam bataie ca avem de treaba de acum intr-o mie de ani.


Ovidiu Bufnila
Inalt Comandor
Ghilda Meduzelor
Olaf
Si ce are asa deosebit "Ghilda Meduzelor"? Care este diferenta dintre ea si... forumul asta, de exemplu?
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.