Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Bacau Metropolitan Express
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Vreau si tin mortis sa avem un Bacau Metropolitan in mod Express!


Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Ovidiu Bufnila
Unii rataciti au spus despre orasul meu ca ar fi capitala Moldovei. Nu e. Noi, bacauanii ar trebui sa aspiram sa fim insa ceva in istorie, sa intreprindem ceva nemaivazut, nemaiauzit. Si buzoienii o pot face, si timisorenii, si bucurestenii si prietenii nostri din Alba Iulia. Orasele romanesti ar trebui sa aspirre la modernitate si revolutie in adevaratul sens al cuvantului. Ce putem face pentru asta?


Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Ovidiu Bufnila
In ce fel va influenteaza imaginea personala viata politica din orasul vostru? daca e cumva Bacau, cum va influenteaza noile cafteli politice din Bacau? Va simtiti solidari cu un anumit partid? Va simtiti alaturi de cineva anume? In ce fel va este alimentat patriostismul local? Intrebarile sunt valabile pentru orice alt oras din Romania!


Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Ovidiu Bufnila
Ce poate fi Omul Metropolitan? E omul unei capitale, fie ea si capitala de judet? Ce caracteristici, ce abilitati, ce valori poate avea Omul Metropolitan? Are un alt fel de a gandi? Ce fel de figura este? E atroce, e ingamfat, e nebuna la cap, e sfatos, e mandru? Cum e sa fii Om Metropolitan?


Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
project manager
Bacau Metropolitan Express
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.