Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Forta Imaginii Personale
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Forta imaginii personale e calea de taina a propriei tale dezvoltarii si a succesului tau.
Forta imaginii personale e felul in care numim imaginea de sine.
Forta imaginii personale e felul magic in care intelegem noima imaginii de sine.
Forta imaginii personale e felul magic si insurgent in care deslusim numarul imaginilor de sine care trebuie sa fie o constructie a oamenilor de succes.

Forta imaginii personale tine de strategie si de miracol in acelasi timp.
In forta imaginii personale gasim stranse toate strategiile din artele vizuale si din artele comunicarii si nu numai, din marketing, PR, advertising, marketing si management politic, din artele militare si din multe alte domenii pe care ni le putem imagina incepand insurgent de la intelesurile propriei noastre fiinte.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Ovidiu Bufnila
Multa lumea face o confuzie evidenta intre Imaginea Personala si Imaginea Publica. Dupa cativa ani de hoinarit pe Net prin tot felul de forumuri, sondand din Toate Punctele de Vedere potentialul acestor forumuri pentru razboaiele de imagine viitoare (!) trag conlcuzia asta. De ce aoare? e ce credeti ca se face o astfel de confuzie?

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Ovidiu Bufnila
Pana va mai hotarati sa ziceti ceva, va mai zic eu. Daca aveti valoare sau va construiti valoare, sa nu fiti modesti atunci cand nu trebuie pentru ca veti fi calcati in picioare.
coconut
Şi cum ştim cānd trebuie să fim modeşti şi cānd nu trebuie?! unsure.gif
Ovidiu Bufnila
Ha, ha, ha! Mishto intrebare! Ai un raspuns?

Cu toata prietenia,
Ovidiu Bufnila
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.