Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Asociatia Jurnalistilor Digitali
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Sa inventam o noua asociatie. Asociatia Jurnalistilor Digitali. Poate ca ar trebui sa fie o asociatie libera, noua, digitala, curajoasa care sa echilibreze hegemoniile celorlalte asociatii ale jurnalistilor. Ar fi extrem de periculos pentru o Democratie ca adevarul despre Libertatile si Obligatiile jurnalistilor sa fie acreditate de o singura asociatie. Daca nu am dreptate, atunci acest topic sa fie sters fara drept de apel.


Atentie: Va trebui sa vedem clar realitatea tehnologiilor si sa extindem termenul de JURNALIST. Au aparut o multime de ziare on-line unde scriu o multime de cetateni!
Sa introducem si termenul de Jurnalist OnLine si Spiritul Civic OnLine.


Va iubesc pentru ca sunteti curajosi.
contraste
Ovidiu, este o asociatie reala, sau un joc didactic inventat de tine ?
Ovidiu Bufnila
QUOTE (contraste @ 19 Feb 2006, 03:14 PM)
Ovidiu, este o asociatie reala, sau un joc didactic inventat de tine ?

Ar trebui ca acest joc sa se transforme intr-o asociatie reala. Clubul Roman de Presa nu poate fi singura asociatie a jurnalistilor din Romania. Uitati-va putin la ce se intampla! Acest club ar putea deveni un companion al oricarei puteri! Ideea in democratie e complexitatea asocierilor! Altfel, in mod evident....
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.