Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Centrul De Profit Valurit
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Centrul de Profit este un concept vital atat filozofic, cat si practic al managementului performant din Era Complexitatii. Daca aveti de gand sa deveniti oameni de afaceri sau manageri de succes, necunoasterea CDP-urilor va va duce la pierzanie fara drept de apel. IMAGINEA unui CDP este extrem de importanta pentru ca ea se schimba rapid in functie de evolutiile Pietei si a Tehnologiilor de Imagine si Comunicare.
Cei care vor sa se instruiasca si sa faca_cariera in directia CDP-urilor au la indemana o biblionetologie impresionanta!

Printre altele, cand va apucati sa invatati si cand va pregatiti sa puneti in practica un adevarat CDP performant fie ganditi-va la Teoria Universului valurit, fie faceti mishto e Bufnila cu teoria lui, fie aplicati rapid tot ceea ce ati deslusit prin munca voastra navigatoare si prin talentul vostru in acest Arhipelag care nu e al nostru ci...numai si numai al nostruuuuu!

Va iubesc viitori oameni de afaceri de succes!

Centrul de Profit este considerat a fi o structura care poate fi si centralizata si descentralizata. De aici la Valurire e doar un pas. Daca il veti face, atunci sunt convins ca veti ajunge buni operatori pe Piata!


ATENTIE: marketingul si managementul s-au schimbat!


Marketingul Valurit si Valuritor ce spune?
Managementul Valurit si Valuritor ce spune?


Este un Centru de Profit Valurit si Valuritor superior celui care a ramas ancorat in ideea fixista de centralizare si descentralizare?

Ce ABILITATE i se adauga unui Centru de Profit prin instructionarea VALURIRII?
Ce abilitati trebuie sa aiba marketerii si managerii si liderii de PIATA?


Raspunsul Arhipelagului Imaginii in COR:

Sa fie Valuriti si Valuritor!


Dincolo de anecdotica INJURATA cu sarg de bizantinii Internetului, impotrivitori pana la abjectie si tacaneala si sictireala fanariota Bufnilului, Valurirea vorbeste cu simt practic de o serie de abilitati pe care Managerul, Marketerul, Specialistul in PR, Omul de Afaceri, Omul Politic, Struturile de putere, Firmele, Companiile, Partidele Poltice trebuie sa le exerseze rapid pentru a nu se supune extinctiei, ridicolului si falimentului de toate felurile.


Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
actionmedia
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 16 Feb 2006, 02:47 PM)
Valurirea vorbeste cu simt practic de o serie de abilitati pe care Managerul, Marketerul, Specialistul in PR, Omul de Afaceri, Omul Politic, Struturile de putere, Firmele, Companiile, Partidele Poltice trebuie sa le exerseze rapid pentru a nu se supune extinctiei, ridicolului si falimentului de toate felurile.

Adica, trebuie sa invete sa faca valuri? unsure.gif
Ovidiu Bufnila
Nu numai asta. trebuie regandite toate strategiileeee!
Ovidiu Bufnila
ICAN founder
http://finance.groups.yahoo.com/group/Codul_ICAN/
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.