Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Moare Dar Nu Se Preda
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Software, Hardware si Programare > Hardware
Arlequine
deci sa va esplic circumstantele. posed un minunat amd athlon 1400 cu 128 de ram, care de 5 ani decand ma slujeste n-a avut mari brobleme. pana recent, cand a inceput sa se opreasca brusc. i mean merge vreo 15-20 min si se stinge singur, fara vr`un mesaj de eroare, fara vr`un bip, poc, ping, ding, etc. si dupa treaba asta cateva minute nu mai vrea sa porneasca.
acum va-ntrebi, onorati spetzialisti, ce sa fie? vr-un virusache? sau vr`o broblema de hard? nu e treaba cu temperatura pe proc, am verificat, sta bine. i-am dat aseara un repair la wingoz si`a mers bine cateva ore. si`acum dimineata din nou.
pliz help smile.gif
Cucu Mucu
Fa un backup la datele importante si rade-i un format. Instaleaza so si vezi daca iti mai face probleme. Daca nu, restaureaza datele salvate. Daca da, nu stiu, atat ma duce mintea acum.
ypsilonalpha
Ai adăugat recent vreo componentă în calculator?

Sau ai trecut de la alimentarea separată a monitorului la alimentarea din sursa calculatorului?
Arlequine
prima data a facut chestia asta acum vreo luna. atunci l-am luat, l-am desfacut bucatele, l-am curatat bine, am formatat, am reinstalat. a mers fara probleme pana acum recent. ce ma intriga e faza ca nu mai porneste dupa ce se stinge. m-am gandit ca poate fi de la sursa, dar cred ca in final o sa-l duc la un service. oricum multumesc pt sugestii:)

edit: nu, n-am schimbat nimic la el
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.