Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Retragerea Din Irak
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
abcd
QUOTE
In martie 2006, SUA si Marea Britanie ar putea sa inceapa retragerea trupelor din Irak. Afirmatia a facut-o ziarul englez "The Times" care, intr-o corespondenta din Bagdad, arata ca, pana atunci, se va instala un nou guvern ce va reflecta rezultatele alegerilor de maine.
presedintele Bush opina, luni, ca o impartire a Irakului in trei tari distincte pentru cele trei comunitati - sunnita, siita si kurda - ar fi un "dezastru", iar el n-a avut niciodata in vedere asa ceva. In context, el a declarat ca 30.000 de irakieni au murit dupa interventia SUA, din martie 2003, ceea ce inseamna totusi un "pret mare

http://www.adevarulonline.ro/arhiva/2005/D...ie/1285/167449/

Irakul impartit in trei??? ohmy.gif Divide et impera! Nu e o idee rea! Totusi, ce-i impiedica pe americani sa nu foloseasca cateva bombe nucleare mai mari decat armamentul folosit in mod curent si sa termine cu ei pe veci?
Americanii se vor retrage dupa ce au facut harcea parcea toata zona! Si cine va administra oilul?
Cla
Odata o zis un american: "Ce dracu cautam sub uleiu' vostru...?"
Bush the Big Boss merge acasa dupa ce a aparut intr-un F 18 ca PR - Gag.
Ce mai vor de fapt? Sa piarda oameni in fiecare zi?
Vietnam reloaded.
abis
Discutia poate continua aici.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.