Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Siliconul Anunta Infantilizarea Masculului Primar
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Odăi in Dialog - Dezbaterile Hanului > Arhipelagul Imaginii
Ovidiu Bufnila
Siliconul anunta infantilizarea Masculului Primar? Ce poate fi altceva aceasta uriasa protuberanta feminina care striveste Mascululu Primordial?
spoton.gif

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Sushi
ce e aia "protuberanta"?
axel
Topicul anunta infantilizarea autorului sau.
Ovidiu Bufnila
QUOTE (Carmelita @ 23 Nov 2005, 10:05 AM)
ce e aia "protuberanta"?

Poti gasi aici sau oriunde in alta parte pe Net:
http://astroclubul.tripod.com/romanian/fotografie3.html
Sushi
Nor de gaz incandescent care apare pe fondul coroanei solare în forma unor limbi de foc. – Din fr. protubérance.
Da ce are asta cu infantilizarea si cu Masculul Primar? Ce sa inteleg prin Masculul Primar? Barbatul neatins de influentele societatii? Taranul de la coasa? Muncitorul de pe santier? De cine te simti strivit? ohmy.gif
bdl

De titele nevestei poate? ohyeah.gif
Ovidiu Bufnila
QUOTE (Carmelita @ 23 Nov 2005, 11:05 AM)
ce e aia "protuberanta"?

Haios. Porţia de liniaritate luată fiind prin sufocantul şi ilarul educatores, conţinător al normelor şi regulilor asupra bunei purtări şi asupra filozofării în dauna dragostei de filozofie, fiinţările sfârşitului de secol sucombă.
Bine vrăfuiţi sub teascul Istoriei, prin educatores, sălbatecii sau proaspăt creştinaţii SF au fost aiuritor de bine repartizaţi şi sortaţi în alveole alimentate cu grijă de surorile de caritate. Acestea, zâmbăreţele, fiind excrescenţele lui educatores, fiinţă fabuloasă asupra existenţei căreia vom reflecta încă o mie de ani.
Conţinând toate ismele, tămâiate sau nu, aruncând vălul peste ochii sălbatecilor sau proaspăt creştinaţilor, educatores a siluit actul guvernării, a întreţinut cu sârg aparatul represiv trecut şi actual, vorbind în contra anarhiei, în fapt cultivând-o.
Surorile de caritate, drapate atenian sau asudând în salopete staliniste, citind pe ascuns despre chibutz şI bursă, s-au masturbat cu eleganţă propovăduind în Istorie.
Ironia face ca fiinţările, fiinţele, fie ele şi SF, să treacă razant pe lângă înţelesurile profunde. De aici diletantismul, scepticismul, fuga după premii nimerind orbeşte în deşertăciune, de aici inocenţa şi cocarda prinsă pe reverul hainei în drum spre eşafod. De aici obtuzitatea şi superbia fiinţărilor, a se citi fiinţe glorioase.
Cum oare să nu mori de râs când educatores sodomizează şi perverteşte, hăhălind şi împingând la groapa istoriei, în ordine alfabetică, mii si mii de fiinţe cenacliere gâfâind după glorie, după cel mai bun dintre cei mai buni, după cel mai publicat sau după alte titrări confuze, difuze, obtuze.
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kyklos
QUOTE (Ovidiu Bufnila @ 23 Nov 2005, 09:51 AM)
Siliconul anunta infantilizarea Masculului Primar?


Femeia cu air-bag-uri are mari probleme in viata de zi cu zi ...o femeie voluptoasa nu poate sa zboare nici in cosmos nici in spatiul pamantean , poate zbura pe riscul ei , dar silicoanele nu se inteleg bine presiunea .... hh.gif o duduie cu un set de silicoane poate deveni peste noapte diva , femeie celebra....cand auzi Gyorfi , Mama Natura si Luci ...evident ca apar in fata silicoanele..si are dreptate BUFNILA : Masculul Primar devine infatil dintr-o data...la aparitia silicoanelor
mutulica
QUOTE
Siliconul anunta infantilizarea Masculului Primar?
ma indoiesc ca folosind silicon se poate revigora morcovul vreunui mascul, fie el primar sau prim ministru
as merge mai degraba pe teoria ca "albastreala exagerata nauceste mintile masculului primordial" dandui acestuia impresia ca poate astfel presta la asa nivel incat protuberanta cu pricina e pricinuita de el si nu de vreunul din masculii secundari, si suficient de infantili s-o umfle pe matroana in lipsa primordialului care se trateaza cu "aluviuni silicoase" pe la bai in timpul asta...

pe care le-am baut!
mankatzash
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.