< tag awards >

Un proiect aproape copt care a fost lansat astazi, 3 octombrie 2005. Este un gen de portal de design web. Seamana mai mult cu o colectie de site-uri (ceea ce este de fapt), insa unicul lucru ce il apropie de un portal este ca site-urile respective sunt create de catre niste cunoscatori de la care un designer ar avea ce invata. Un ne-designer ar savura cu placere privelistea.

Ii spune < tag awards > dar in realitate creatorii siteurilor ce apar acolo nu primesc un premiu material. Unicul premiu este de ordin spiritual si se numeste "satisfactie".

Siteurile selectate pentru afisarea in paginile < tag awards > sunt gasite de catre realizatorii proiectului in lungile perindari pe internet insa o mai mare atentie va fi acordata proiectelor trimise prin e-mail la adresa tag@yacana.net . Acestora li se va oferi un mai mare grad de importanta si o mai mare atentie. Daca site-ul propus va fi ales, va ramine in cap de lista timp de o saptamina (exact perioada de timp dintre 2 reactualizari ale siteului ,< tag awards > ).

Cu timpul vom pune la punct un motor de cautare in site, care va putea lista siteurile premiate dupa anumite criterii stabilite din timp. In citeva zile veti avea posibilitatea sa ne trimiteti creatia voastra chiar de pe site.

sanapace