Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Emisiuni Economice La Tv
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Dezbaterilor: Stiinta si Cultura > Exploratorium > Afaceri si economie
nefertiti-old
Haideti sa vedem ce emisiuni economice se pot vedea pe canalele tv romanesti. Multe nu sunt, din pacate...

Eu vad acum, de exemplu, EuroProfil, pe Antena 3. E prima data cand o urmaresc, pare interesanta, prin temele abordate si maniera. Trece dincolo de 'maruntisurile' pe care le vedem la stiri. E drept, e pe 'terenul' lui Voiculescu si anumite lucruri nu le vom auzi in aceasta emisiune laugh.gif , totusi...
Cucu Mucu
Ar mai fi aia de pe prima, (cum se numeste??) "Aventurile familiei Vijelie", unde vedem cum un intreprinzator neaos a reuseste sa obtina venituri neimpozabile, avand o cifra de afaceri relativ mare fara nici o investitie initiala.
Kyklos
Nefertiti sunt multe emisiuni pe teme economice . De pilda urmaresc in pe realitatea o emisiune despre bursa si una despre terenuri , imobiliare .
Sunt putine emisiuni pe aceasta , sau nu le cunosc eu ..
nefertiti-old
In luna decembrie postul Partener TV se relanseaza. Partener TV este o televiziune de nisa, un post dedicat pietei de capital, celei imobiliare si oamenilor de afaceri, care doreste prin noua grila de programe sa creeze emisiuni incitante si educative in domeniul economic. Piata bancara si cea imobiliara, integrarea Romaniei in UE reprezinta puncte strategice in politica acestui post de televiziune.
Kyklos
Apropo astazi este o emisiune pe realitatea Capital TV. Pe la 18 parca incepe ....
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.