Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Cablu Rs 232c Ar 339
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia IT > Software, Hardware si Programare > Hardware
georgeones
Am o camera Olympus C 800 l si nu imi gasesc cablu , i-am intrebat pe cei de la Olympus si mi-au zis ca am nevoie de un cablu rs 232c , problema e ca nu prea am gasit de unde sa iau , cine ma poate ajuta ramana dator .Cateva pagini sa vedeti despre ce este vb

http://www.arvel.co.jp/cable/rs232c/cam_cable/ar339_1.html

My Webpage

http://www.pcmura.jp/cable/rs232c.htm ultimul cablu

P.S.: Daca topicul nu este pus intr-o sectiune adecvata subiectului imi cer scuze dar nu am gasit alt loc mai potrivit
bdl
Hombre, zi clar ce camera ai, foto sau video?
Si ce trebuie sa faca acel cablu?
De obicei e vorba de un cablu 1349 sau fire wire
pt transferul datelor....da mai multe amanunte sa ma lamuresc....

Scuze, hai ca vazui primele doua link-uri...e ciudat cablul....o mufa e s-video si celalalt capat arata ca un serial....o sa arunc un ochi prin magazine...poate ai noroc.... wink.gif

Cam veche , nici nu cred ca se mai fabrica ......
georgeones
Camera foto , cablu esste pentru transferul pozelor din camera pe calculator , mufa aia mica s video vine in camera si cealalta in calculator , cam asa arata aparatul :

http://www.digitalkamera.de/Kameras/olympus-c-800l.asp
bdl
Hombre,
Nu se mai gaseste asa ceva prin magazine.....aparatul cred ca nu se mai fabrica deja iar standardele noi s-au impus de prea mult timp....azi am fost la un magazin specializat in computere si nu aveau asa ceva....sorry....
axel
Am impresia ca te-ar costa mai mult cablul decat face camera acum (tehnologie veche, nu se mai face de muuuulti ani - camera am inteles ca a aparut prin '97, cand nu prea era USB), asa ca ai doar doua solutii practice:
- renunti
- faci rost de schema cablului (cum legi firele intre cele doua mufe), faci rost de o mufa seriala si una s-video (se gasesc destul de usor) si-ti faci cablul sigur

Dar inainte de a te apuca de treaba: drivere ai? Pentru ca a avea cablu si a nu avea software nu te ajuta cu nimic.
georgeones
Drivere am , le-am luat de pe siteul lor , de facut singur m-am gandit si eu sa le fac dar problema este ca nu stiu daca schemele pe care le-am gasit sunt bune sau daca se potrivesc .
georgeones
Le-am trimis mail celor de la olympus si mi-au trimis o pagina cu schema , dar sa dea al devil.gif de am inteles ceva din schemele astea scheme .O alternativa pe care mi-au spus-o a fost sa cumpar un smart media card , dar nu vad nici un loc un camera unde l-as putea baga .
Endgegner
Pretul cablului e de 65 de euro in Germania si cum a zis Axel depaseste pretul actual al camerei. Mai bine treci la tehnica mai noua.

Bafta

Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.