Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Dinamo Bucureşti
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Fotbal
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
TheK
ypsi te-am notat inainte sa merg la pariuri te contactez laugh.gif
ypsilonalpha
Neah, nu-i bine, că n-am nimerit scorul exact, ci doar tendința. că dacă te duci la ghișeul casei de pariuri și-i zici lu ăla; știi, io io am zis că o să fie o victorie concludentă, și nici n-am greșit cu mult scorul, funcționaru' d-acolo îți dă cu ceva în cap rofl.gif

Și, de-acu înainte, Dinamo poate să reia netulburată seria de meciuri egale laugh.gif pușchea pe limbă ...
ypsilonalpha
Era cît pe ce să reînceapă seria de egaluri ... 2-1 cu Argeșul, cu golul de 2-1 marcat în ultimele secunde.

Îl remarcăm pe Dînciulescu (un gol și o pasă de gol). E drept că pasa de gol a fost la adversar, dar ce mai contează! rofl.gif Și Goian a respins de pe linia porții (a porții adverse rolleyes.gif ) în meciul cu Luxemburgul, așa că putem construi o tradiție în fotbalul românesc în sensul ăsta ...
John B
Bai nene, da chiar nimeni nu se bucura pe aici ca Dinamo si-a batut joc de toate echipele din Liga I anul asta? Ca a castigat intr-o maniera nemaivazuta la noi campionatul? V-ati consumat toti energiile pt un referndum care oricum avea un final asteptat!

Bravo Dinamo! Cel mai categoric succes de dupa 89.
Marcus
Vara aceasta, campionii au realizat cea mai buna campanie de transferuri din Romania.
Bratu, Zicu, Vali Nastase, Stoican si Chiacu au intarit liniile dinamoviste in asteptarea unuia dintre cele mai disputate sezoane de pe prima scena a fotbalului romanesc, la finele caruia Romania va alinia nu mai putin de 6 echipe la startul cupelor europene, dintre care campioana va intra direct in grupele Ligii Campionilor.

Paradoxal este ca anul trecut pe vremea asta nimeni nu dadea nici o sansa lui Dinamo cu lotul pe care-l avea, si totusi au castigat campionatul intr-o maniera categorica. Oare acum, cu un lot teoretic mult mai valoros decat cel din sezonul trecut, Dinamo va domina si mai categoric campionatul sau dimpotriva, va fi mai greu?
andra_v
Desi are un lot mai pe hartie mai valoros si un antrenor foarte capabil, Dinamo nu va mai defila prin campionat. S-au intarit si celelalte echipe, iar Clujul, Timisoara emit pretentii la titlu. Cred, in schimb, ca va face o figura si mai frumoasa in cupele europene. Asta daca sortii nu-i vor scoate in cale o "putere" a fotbalului european.
Ovidius
Mai aveau putin in meciul cu Vasluiul si faceau norma impusa de Borcea, de trei goluri pe meci. ohyeah.gif
bobo66
Mai trebuie si cate un dus rece! ohyeah.gif
Poate ma lamureste cineva de unde vine numele de "caini rosii"? Si , mai nou, de "spartani"?! blink.gif
ypsilonalpha
QUOTE(Ovidius @ 6 Aug 2007, 10:00 AM) *
Mai aveau putin in meciul cu Vasluiul si faceau norma impusa de Borcea, de trei goluri pe meci. ohyeah.gif


Aşa mă gîndeam şi io, or fi înţeles băieţii pe dos ...

Serios vorbind, terenul ăla din Groapă ar trebui lăţit, mereu au fost probleme împotriva echipelor care vin să se gruăeze în apărare. Şi asta nu de ieri de azi, să ne amintim seria de egaluri şi de meciuri cîştigate chinuit din primăvară, să ne amintim că Dinamo a făcut scor cu Steaua şi Rapid la acestea acasă, pe terenuri mai late. Dacă ne mai întoarcem oleacă în timp, constatăm că şi în primăvara lui 2006 Dinamo a făcut o serie incredibilă de rezultate proaste, după aceeaşi reţetă ca şi în primăvara asta: adversarii veneau ăregătiţi să se apere şi eventual să muşte pe contraatac. Ceea ce de obicei se şi întîmpla.

Noroc că Stadio Olimpico şi stadionul Lia Manoliu sînt şi ele mai late rofl.gif ...
andra_v
A, de-aia a invins Dinamo la scor la Piatra Neamt!
TheK
QUOTE
UEFA a anunţat că va analiza în detaliu incidentele de la partida Lazio – Dinamo 1-1, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. La fel ca şi la meciul de prezentare cu Panathinaikos Atena, suporterii echipei romane l-au luat în colimator pe singurul jucător de culoare de pe teren, dinamovistul George Blay, la adresa căruia au strigat scandări rasiste.

În plus, forul european va deschide o anchetă pentru a afla detalii cu privire la incidentele petrecute în afara stadionului, înaintea meciului, când cinci suporteri ai lui Dinamo au fost răniţi în urma unor ciocniri violente cu fanii italieni.

În cazul în care se dovedeşte că suporterii laziali au folosit scandări rasiste, echipa romană riscă să fie exclusă din competiţie, întrucât se află la a treia abatere. „UEFA a avertizat cluburile că vor fi excluse din competiţiile europene în cazul incidentelor rasiste şi le-a transmis arbitrilor să oprească imediat meciurile în cazul scandărilor de acest fel. Lazio a fost pedepsită de trei ori din cauza violenţelor sau a rasismului, clubul roman fiind chiar nevoit să joace un meci fără spectatoti în Cupa UEFA în 2004. Nu este doar problema UEFA să rezolve astfel de cazuri, este nevoie de implicarea autorităţilor din toate ţările unde sunt astfel de incidente”, a declarat un purtător de cuvânt al forului european.

”UEFA a avertizat cluburile că vor fi excluse din competiţiile europene în cazul incidentelor rasiste şi le-a transmis arbitrilor să oprească imediat meciurile în cazul scandărilor de acest fel. Lazio a fost pedepsită de trei ori din cauza violenţelor sau a rasismului, clubul roman fiind chiar nevoit să joace un meci fără spectatoti în Cupa UEFA în 2004. Nu este doar problema UEFA să rezolve astfel de cazuri, este nevoie de implicarea autorităţilor din toate ţările unde sunt astfel de incidente”, a adăugat oficialul UEFA


Hai poa` are si Dinamo noroc wink.gif
andra_v
Cu gandul asta am deschis si eu netul: Dinamo numai ghinionul nu poate invoca la meciul cu Lazio. A scos un 1-1 dupa un joc slab. La Bucuresti, daca face un meci bun, are sanse la calificare.
In alta ordine de idei, daca la UEFA exista un dram de corectitudine, Dinamo ar trebui sa castige la masa verde. In conditiile in care echipele romanesti au fost suspendate dupa incidente minore, Lazio ce sanctiune ar trebui sa primeasca in urma scandarilor rasiste de o agresivitate fara margini?
Superunknown
QUOTE(andra_v @ 16 Aug 2007, 04:07 PM) *
Lazio ce sanctiune ar trebui sa primeasca in urma scandarilor rasiste de o agresivitate fara margini?

Exagerezi, eu am fost la meci si n-am sesizat "scandari rasiste de o agresivitate fara margini". Doar tachinarile obisnuite la un meci de fotbal. Ma dezgusta atitudinea asta de genul "hai poate avem noroc si ii suspenda pe aia". Tocmai pentru ca am trecut si noi, romanii, prin asta (steaua a avut terenul suspendat dupa niste scandari "rasiste" la un meci cu niste irlandezi), ar trebui sa ne gindim de doua ori inainte de a dori raul altuia. Decit sa va revolte "scandari rasiste" inexistente sau izolate, mai bine v-ar revolta infiltrarea politicii in fotbal la cel mai inalt nivel. Vi se pare normal ca o echipa sa fie pedepsita pentru ca suporterii ei n-au facut altceva decit sa-si exercite dreptul la libera exprimare?
bobo66
Conducerile echipelor "sponsorizeaza"galerii agresive. Da, e normal echipa sa fie penalizata pt aceste incidente din incinta stadionului. blink.gif
Superunknown
QUOTE(bobo66 @ 18 Aug 2007, 04:22 PM) *
Conducerile echipelor "sponsorizeaza"galerii agresive.

Sentinta asta are si o motivatie? Sau tu preiei pe nemestecate sloganele lansate de tabloidele "sportive'? In cazul lui Lazio cel putin, o astfel de afirmatie n-are nici un fel de acoperire, conducerea a facut toate eforturile pentru a scapa de eticheta de "rasism": a adus jucatori negri la echipa, a organizat evenimente multiculturale penibile gen "Cupa prieteniei" (la care au invitat o echipa din Africa si una din Israel) si a interzis accesul pe stadion al unor suporteri considerati "indezirabili". La meciul cu Dinamo, a trebuit sa suport din 10 in 10 minute apeluri la toleranta si nediscriminare de zici ca eram in "1984". Acum poate ne explici tu in ce fel a "sponsorizat" conducerea lui Lazio galeria agresiva... ?
TheK
QUOTE
Ma dezgusta atitudinea asta de genul "hai poate avem noroc si ii suspenda pe aia"


Eu n-am zis asta, eu am zis ca poa are si Dinamo noroc sa ajunga in CL , ca in meci direct.. vai de ei.
ypsilonalpha
QUOTE(Superunknown @ 18 Aug 2007, 01:07 AM) *
Vi se pare normal ca o echipa sa fie pedepsita pentru ca suporterii ei n-au facut altceva decit sa-si exercite dreptul la libera exprimare?


Hai să fim serioşi, am impresia că nu prea ştii ce-i aia drept la liberă exprimare. Acesta are nişte limite - dacă ţie ţi se pare că "liberă exprimare" înseamnă că poţi spune tot ce-ţi trece prin cap, atunci eşti într-o eroare gravă.

Bineînţeles, chiar poţi să spui ce vrei, dar atunci trebuie să ştii care-s consecinţele. De exmplu, dacă te duci la unu şi-i zbieri în faţă "Mori, jigodie!", ţi-e clar că în momentul următor jigodia o să te trăsnească peste bot de nu te vezi ... şi nu prea ai ce comenta la o fază de-asta, să-l întrebi de pildă "de ce dai, nenea?!?"

Deci per total, e f.f. simplu: spune ce vrei, dar aşteaptă-te la consecinţe. Pentru Lazio, consecinţele ar fi cele sugerate (nu cred că o să-i suspende din cupele europene, poate doar terenul, sai poate joacă fără spectatori)
bobo66
Am exagerat spunand ca se sponsorizeaza galerii agresive . Este clar ca,macar in Romania, se tolereaza multe manifestari care trec de pragul bunului simt
si al liberei exprimari.
Marcus
Doar o remiza pe teren propriu in ultimul meci impotriva nou promovatei Dacia Mioveni... in ciuda ocaziilor imense (2 bare) pe care le-a avut Dnamo, mingea nu a vrut sa intre in poarta decat in minutul 90. La meci a asistat si antrenorul lui Lazio, care nu prea a avut ce vedea, vorba gazetarului, a venit bou si s-a intors vaca. laugh.gif
ypsilonalpha
Clar, ăsta e cu ghinionu, antrenoru lu Lazio, cu el în tribună pierdurăm cu Vasluiul şi făcurăm egal cu Mioveniul.

Echipă mare Dacia asta, doar condiţie fizică nu prea aveau, hop-ţop erau pe jos şi se tăvăleau rolleyes.gif

P.S. Badea, Cohn, Turcu, mă tată mă, lăţiţi mă terenul ăla cum v-am zis, sau mutaţi pe 23 August meciurile de acasă rofl.gif
Marcus
In noaptea asta am visat scorul partidei Dinamo Bucuresti - Lazio Roma 4-3 !!! rofl.gif Dinamo a condus cu 2-1, Lazio a revenit si a condus cu 3-2, iar in final Dinamo a castigat cu 4-3. Ce frumos si fabulos. smile.gif Nu am retinut marcatorii tongue.gif
Leonardo
QUOTE(Marcus @ 22 Aug 2007, 09:35 AM) *
In noaptea asta am visat scorul partidei Dinamo Bucuresti - Lazio Roma 4-3 !!! rofl.gif Dinamo a condus cu 2-1, Lazio a revenit si a condus cu 3-2, iar in final Dinamo a castigat cu 4-3. Ce frumos si fabulos. smile.gif Nu am retinut marcatorii tongue.gif



Important e ca stim scorul si evolutia, daca stiam si marcatorii si minutele in care s-a inscris nu mai aveam nicio placere sa vedem meciul. rofl.gif

Sa fie precum spui, ar fi extrem de frumos. thumb_yello.gif
TheK
QUOTE(Leonardo @ 22 Aug 2007, 03:44 PM) *
Important e ca stim scorul si evolutia, daca stiam si marcatorii si minutele in care s-a inscris nu mai aveam nicio placere sa vedem meciul. rofl.gif

Sa fie precum spui, ar fi extrem de frumos. thumb_yello.gif


Nuuu, vreau marcatorii si minutele ! Ma imbogatesc la pariuri! rolleyes.gif
andra_v
Un egal, sau o victorie "italieneasca" a lui Dinamo. Cu Lazio nu merge n goluri, au o defensiva puternica. Ocazia si golul. Si o aparare de fier.
Nimeni nu conteaza pe o victorie la masa berde, chiar si dinamovistii isi doresc sa elimine barbateste echipa italiana.
motanul_incaltat
Borcea is trying to connect to UEFA Champions league server...loading...fatal error...the connection was reset by LAZIO...please try again next year. rofl.gif
ypsilonalpha
QUOTE(Marcus @ 22 Aug 2007, 10:35 AM) *
In noaptea asta am visat scorul partidei Dinamo Bucuresti - Lazio Roma 4-3 !!! rofl.gif Dinamo a condus cu 2-1, Lazio a revenit si a condus cu 3-2, iar in final Dinamo a castigat cu 4-3. Ce frumos si fabulos. smile.gif Nu am retinut marcatorii tongue.gif


He he ... ai visat corect numărul de goluri italieneşti.

Lasă, mai încercăm şi la anul smile.gif
March
Poate ca nea Jiji le-o fi platit bine pe nepoatele si suratele "mamei Omida " sa faca ceva ! laugh.gif
ypsilonalpha
Sau de fapt i-a făcut la puază farmece lui Vali Năstase.

Deşi, Năstase jucînd în centru, parcă-parcă n-ar fi fost treaba lui să alerge ca disperatul pe margine să.l blocheze pe italian la faza cu penaltyul. Acolo trebuia să fie Pulhac, sau, dacă nu era el, un mijlocaş de acoperire. În fine ...

Ca şi la golul 2, unde l-au scos vinovat pe Bley (ca şi la golul din Supercupă cu Rapidul). Păi ce, Bley e cel care trebuie să strîngă de nebun pînă în mijlocul careului? Nu cumva asta era treaba fundaşilor centrali, care însă admirau faza de la cinci metri în spate?

La golul trei, da, Bley e de vină, că n-a făcut pasul la ofsaid cum trebuie (treabă de juma de metru, dar n-a făcut-o).

Mă rog, trecem şi meciul ăsta la capitolul "Sindromul Benfica".

Să vedem acu candidaţii pentru turul 1 UEFA smile.gif
Marcus
Trecand peste amaraciunea ratarii calificarii si sansa de a avea doua echipele in grupele Ligii, exista si o parte buna a lucrurilor: In Cupa UEFA, Dinamo poate aduce mai multe puncte Romaniei in clasament decat ar putea-o face Steaua in Liga Campionilor. spoton.gif
motanul_incaltat
Asta ramane de vazut...
Sa speram ca asa va fi, desi mi-e sa nu urmeze o mare degringolada in tabara dinamovista.
Serenity
Dinamovistii ziceau ca acum, dupa ratarea calificarii in grupele CL, cel mai mult ii intereseaza campionatul, nu UEFA...
Superunknown
Pe mine unul nu ma intereseaza nici campionatul nici cupa uefa, ma intereseaza sa plece cei vinovati de aceasta noua umilinta, in frunte cu conducerea (Badea, Turcu, Borcea) si terminind cu Rednic si jucatorii care s-au facut (si ne-au facut) de ris marti seara. Sper sa inteleaga de vorba buna, ca sa nu se ajunga din nou la moda vandalizarii masinilor celor vizati.
Serenity
Rednic ma?! Ala cu care ati castigat campionatul? blink.gif Eu nu inteleg ce vina a avut Rednic, e omul pe care il apreciez cel mai mult de la Dinamo (pe langa Radu Stefan drool.gif )... Dar da, mi se pare corect, ca suporter adevarat, cum o da echipa in bara putin, sa condamni pe toata lumea si sa sustii sus si tare ca toti ar trebui sa-si dea demisia. Din cate am inteles Nastase si-a dat-o deja, dupa ce si-a turnat cenusa in cap si a sustinut ca el e singurul vinovat pentru necalificare. E drept ca a facut o greseala tampita, dar chiar si mie, care nu agreez Dinamo, mi-a parut rau de el auzind declaratiile. Oamenii gresesc si fotbalistii sunt si ei oameni... parca nu merita atata ura. Mai ales ca a fi suporter inseamna sa-ti sustii echipa atat la bine, cat mai ales la greu. Sa luam ca exemplu autogolul ala stupid a lui Nicolita in meciul cu real Madrid. Miza era mult mai mare, faza si mai stupida, dar nu am auzit prea multi suporteri sa ceara in gura mare rezilierea contractului lui Banel... Iar acum Banel si-a revenit, da goluri si pase de gol. Dinamovistii de genul tau, Superunknown, ne fac sa antipatizam atat de mult echipa Dinamo... si sunt sigura ca vorbesc in numele tuturor cand zic ca de astfel de suporteri nici o echipa nu are nevoie.
Superunknown
Mersi pentru aprecieri, Serenity, desi n-ar trebui sa fii atit de categorica cu niste lucruri care te depasesc. "Dinamovistii de genul meu" vin meci de meci la stadion, fac sute sau chiar mii de kilometri pe banii lor pentru a-si incuraja echipa, atit la partidele decisive, cit si la cele considerate "fara miza". Isi incurajeaza jucatorii si la victorie si la infringere, cu conditia ca acestia sa demonstreze devotament si spirit combativ. Nu fac parte din cei 45-50.000 de suporteri de conjunctura care se aduna la un meci cu Manchester sau cu Lazio, ci din acei 800-900 care isi sustineau echipa dupa 7 infringeri consecutive si care continuau sa tina cu Dinamo in anii '90 cind steaua cistiga titlu dupa titlu, iar Dinamo se zbatea sa prinda un loc de cupa uefa, cupa din care iesea oricum din primul tur. Poate de-aia sint mai patimas si mai categoric decit alti dinamovisti care abia daca stiu drumul la stadion si urmaresc echipa doar la TV. Si poate de-aia mi-e sila de cei care incearca sa-mi explice ce inseamna "a fi suporter".

Legat de Rednic, e un antrenor bun, il apreciez, datorita lui am cistigat campionatul trecut si le-am invins pe steaua si pe rapid si acasa si in deplasare. Cu toate astea, Dinamo are nevoie acum de un antrenor, o conducere si niste jucatori care s-o duca in Europa, in liga campionilor mai exact, unde-i este locul, nu intr-o competitie de consolare cum e cupa uefa. Rednic a demonstrat ca nu e-n stare sa abordeze competitiile europene, de aceea, cu tot respectul si fara nici o suparare, cred ca ar trebui sa se dea la o parte.

Comparatia dintre meciul cu Lazio si autogolul lui Banel mi se pare stupida si ma face sa ma intreb de ce-mi pierd vremea explicindu-ti niste lucruri pe care oricum nu le pricepi. Totusi, daca tot am inceput: Banel si-a dat autogol intr-un meci cu Real Madrid care nu mai conta decit pentru palmares, steaua fiind deja eliminata din cursa pentru optimile UCL. N-a fost nici o tragedie ca steaua a pierdut acel meci, era un deznodamint previzibil pentru toti stelistii cit de cit lucizi si realisti. Pe de alta parte, Dinamo a pierdut nu doar un meci cu Lazio, ci a cincea sansa de a accede in grupele ligii campionilor (acolo unde ar fi trebuit sa fie, in calitate de campioana a Romaniei, daca Milan si Liverpool nu ajungeau in finala UCL din sezonul trecut). Ca urmare, Romania nu va fi reprezentata in liga campionilor de campioana tarii, ci de echipa care a prins locul doi doar stimulindu-si adversarele - si adversarele adversarelor - cu genti pline cu bani lasate prin vestiare. Pe linga asta, rezultatul e cu atit mai tragic si mai greu de digerat cu cit, in ciuda greselilor (care sint intr-adevar omenesti si pot fi iertate), intreaga echipa a renuntat la lupta prin minutul 60 si prin asta ne-a dezamagit pe noi, "dinamovistii de genul meu", mai mult decit ne-au dezamagit rezultatul sau pierderea calificarii.

[Mesaj adaugat de Marcus: Te rog sa nu iti mai provoci partenerii de discutie prin afirmatii prin care incerci sa-i faci sa para inferiori tie, si sa-ti reprimi acele "sageti" din cuvinte. Ma refer la fraza de mai sus pe care am subliniat-o. Daca in locul lui Serenity ar fi fost altcineva, mai mult ca probabil ca de la acea fraza discutia avea sa degenereze in jigniri la limita regulamentului sau mai mult.]
Serenity
Ok, Unknown-ule... mi-am iesit putin din pepeni mai devreme si asta pentru ca am vazut mult prea multe cazuri de genul celor de care vorbeam. My bad, tu stii mai bine care e cazul tau. Dar eu cred in continuare ca nu e vina lui Rednic ca Dinamo a ratat calificarea. Ma distreaza cum ai pus problema: Dinamo merita sa joace in Champion's League, dar cu alti jucatori, alta conducere si alt antrenor laugh.gif De care Dinamo vorbeai? Parerea mea e ca nici una din echipele romanesti nu au ce cauta in Liga Campionilor acum.

Edit: Marcus, sa fim corecti... eu l-am provocat. Si bine am facut, ca altfel n-am fi stiut cat de suporter e de fapt Superunknown biggrin.gif
Ovidius
QUOTE
Romania nu va fi reprezentata in liga campionilor de campioana tarii, ci de echipa care a prins locul doi doar stimulindu-si adversarele - si adversarele adversarelor - cu genti pline cu bani lasate prin vestiare.

Hai ma, parca Dinamo a luat campionatul pe drept. Numa cand ma gandesc ce mizerie de arbitraj a fost la Steaua - Dinamo anul trecut...
abis
Oricat ai fi de dezamagit, nu-i o solutie sa incendiezi masini (cum nu sunt o solutie nici "represaliile" aplicate suporterilor italieni inainte de meci). Asta nu se cheama ca esti suporter, ci huligan.
mutulica
o echipa are 11 jucatori... si meciul dureaza cel putin 90 min

ca vali nastase a gresit... s-a facut scorul 1-1
la 1-1 meciul se juca inca, dar echipa a cazut psihic... iar antrenorul a impietrit...
poate ca era bine sa faca o schimbare, sa bage autobaza in poarta si sa astepte penalty-uri sau sa spere la un contra-atac... nu stiu, nu sunt expert, sunt doar un chibitz

o echipa mare are si fani ...
care au facut o atmosfera extraordinara la inceputul meciului, si care au facut o atmosfera super la marcarea primului gol
dar... care au disparut dupa 1-1... de fapt atunci cind era nevoie ca glasul lor sa impietreasca pe Lazio si sa dea avant echipei

la sfarsit ... a fost un singur tap ispasitor...
Nefertiti
Traieste mutulica!!!!! yeah.gif
ypsilonalpha
Mda ... să dea dracii dacă pricep despre ce umilinţă vorbiţi. Dinamo a pierdut o calificare în Liga Campionilor, dar trebuie să-şi urmeze drumul în Cupa UEFA şi să adune punctele care să-i permită un coeficient decent pentru a fi cap de serie în eventualele tururi preliminare de Ligă de la anul.

Dar Borcea şi compania nu pricep asta, pentru ei a fost ratată o afacere de atîtea şi atîtea milioane de euro - tot aşa gîndesşte şi Jiji, sînt sigur, şi Mureşan de la Cluj, nu mai zic de alde Copos rofl.gif . Nu au cum să gîndească în perspectivă, deşi se cheamă că ar fi oameni de afaceri.

Să spui că Rednic n-are faţă de Europa e total aiurea.

A, dacă Dinamo ar fi eliminată din primul tur în cupa UEFA (indiferent de adversar) atunci da, aia ar fi o umilinţă. Deocamdată eu nu mă simt deloc umilit.
Superunknown
OK Serenity, imi cer si eu scuze dac-am intrecut masura si te-am jignit. Recunosc ca devin mai patimas cind vine vorba de Dinamo si de suporteri. Pina la urma, intr-un fel de vad lucrurile dinauntru, in alt fel se vad din afara, iar adevarul e undeva pe la mijloc. De ce zici ca te distreaza cum am pus problema? Dinamo nu sta nici in conducere, nici in antrenor, nici in jucatori. Cei din conducere au depasit, spre lauda lor, faza cind vindeau jucatori pe banda rulanta. Acum sint in faza in care aduc jucatori; din pacate, jucatori ieftini, fara valoare si fara viitor, chilipiruri. Au demonstrat, mai intii ca nu vor, apoi ca nu pot sa asigure conditii de performanta la Dinamo. Un singur exemplu: pentru ei, "modernizarea stadionului" a insemnat largirea parcarii de la tribuna oficiala. Dupa parerea mea, actualii actionari si-au depasit demult termenul de valabilitate. Trebuiau sa plece o data cu Giovanni Becali, pe care l-au pus presedinte acum 2 ani si care a distrus echipa intr-un timp record.

In cel priveste pe Rednic, i-am recunoscut meritele din trecut, dar nu poti spune ca n-are nici o vina in pierderea calificarii: una, doua greseli individuale intra in "sarcina" jucatorilor si pot fi intelese si iertate; dar pentru 3 greseli fatale in 20 de minute si alte 25 de minute de sterilitate si lipsa totala de combativitate, toate intr-un meci extrem de important, trebuie sa-si asume si antrenorul o parte din vina.

Iar jucatorii, cu exceptia lui Lobont, un mercenar in sensul bun al cuvintului (adica un profesionist care incearca sa-si faca treaba cit mai bine indiferent de echipa la care joaca), se impart in indolenti (cazurile tipice: Niculescu si Danciulescu) si impotenti (care, cu toata bunavointa, nu pot mai mult: Blay, Pulhac, Margaritescu, Cristea). Ezit deocamdata sa-i includ in a doua categorie pe Stefan Radu si Ropotan, pentru ca inca mai sper ca se vor da pe brazda.

QUOTE(abis)
Oricat ai fi de dezamagit, nu-i o solutie sa incendiezi masini (cum nu sunt o solutie nici "represaliile" aplicate suporterilor italieni inainte de meci). Asta nu se cheama ca esti suporter, ci huligan.

Nici n-am prezentat-o ca pe o solutie ci, dimpotriva, mi-am exprimat speranta ca nu se va ajunge din nou acolo. "Represaliile" aplicate suporterilor italieni s-au dovedit a fi o noua exagerare a presei, ca si povestea cu dinamovistii injunghiati la Roma.

QUOTE(Ovidius)
Numa cand ma gandesc ce mizerie de arbitraj a fost la Steaua - Dinamo anul trecut...

Te referi la meciul ala in care am condus cu 3-0 la pauza si am mai avut si un gol anulat gresit pe motiv de ofsaid? ohyeah.gif

QUOTE(ypsilonalpha)
Să spui că Rednic n-are faţă de Europa e total aiurea.

Pai, enumera-mi performantele remarcabile ale lui Rednic in Europa. In afara de o calificare scremuta in "primavara europeana" (impropriu spus primavara, ca aventura s-a terminat prin februarie) nu-mi vine in minte decit acel Anderlecht-Rapid de pomina...

PS: Marcus, apreciez ca incerci sa tii lucrurile sub control pe topicurile de sport, dar cred ca exagerezi. Prin definitie, fotbalul naste pasiuni, e normal ca discutiile de aici sa fie mai aprinse. Pe linga asta, sintem cu totii oameni maturi, suportam "sagetile" din cuvinte, iar daca depasim masura ne dam seama si singuri si ne cerem scuze. Nu-i nevoie sa intervii cu pixul rosu de fiecare data. Si-apoi, stii cum se zice, in fotbal arbitrii discreti sint cei mai apreciati, spre deosebire de cei care stau tot timpul cu mina in buzunarul cu cartonase. La fel si pe forum, cu moderatorii...
Serenity
QUOTE(Superunknown @ 31 Aug 2007, 12:57 AM) *
De ce zici ca te distreaza cum am pus problema? Dinamo nu sta nici in conducere, nici in antrenor, nici in jucatori.


E drept, nu sta in niciuna din cele enumerte de tine, dar impreuna, alaturi de suporteri, alcatuiesc echipa Dinamo, nu? Daca ar fi schimbate toate, am mai putea vorbi de aceeasi echipa? Ce-ar mai ramane la fel, in afara de nume? Poate suporterii... De fapt, cu cine tinem? Cu ce a fost, va fi sau am vrea sa fie echipa? Sau cu echipa care este? hmm.gif tongue.gif
mutulica
sa fie de la mentalitatea spartana? au dat-o in branza si acum se omoara intre ei?
cred ca o fi uitat Borcea vreo butelie deschisa pe la stadion, si acum se fasaie toti
Ovidius
QUOTE(Superunknown)
Te referi la meciul ala in care am condus cu 3-0 la pauza si am mai avut si un gol anulat gresit pe motiv de ofsaid?

Ai dreptate, meciul asta a fost castigat pe drept de catre Dinamo. Vroiam sa vorbesc de fapt de meciul din tur, Dinamo-Steaua 1-0, cand, mai ca nu a intrat si arbitrul in joc pentru Dinamo ca sa ii ajute sa dea gol. Cred ca a fost cel mai mizer arbitraj ce l-am vazut vreodata la un derby, si asta arata ce putere are Borcea daca pana si pe Gigi il face, Gigi care a cumparat si el meciuri si de care, ca stelist fiind, mi-e rusine!
Dar la urma urmei, cred ca toate mizeriile astea sunt facute cu buna stiinta a lui Mitica si Mircea Sandu. Poate chiar la inceputul campionatului ii aduna Mitica pe toti si le zice: baietii, anul asta iese Dinamo, sau Steaua, sau poate chiar organizeaza o licitatie, ceva.

Si ca sa inchei in spirit de gluma, cica dupa meciul cu Bate, ii zice Borcea lu Jiji: Jiji, daca crezi ca nu-ti ajung artificiile, lasa ca-ti mai dau eu de la mine, ca mi-au ramas o gramada.
Superunknown
La meciul de care vorbesti Steaua a avut intr-adevar doi jucatori eliminati, dar amindoi si-au meritat pedeapsa: Thereau il lovise cu cotul pe Moti, iar Nicolita a intrat in teren fara permisiunea arbitrului si a luat al doilea cartonas galben. Cred ca Steaua s-a invatat sa aiba arbitrii de partea ei, si de aceea isi permite sa joace mai dur decit celelalte echipe. Apoi, in rarele cazuri cind gasesc un arbitru impartial, se pling ca au fost furati, ca arbitrii "isi bat joc de un simbol al Romaniei", cum a spus Becali dupa acel Dinamo-Steaua.

QUOTE
Daca ar fi schimbate toate, am mai putea vorbi de aceeasi echipa?

De ce nu? Steaua de acum nu mai are nici aceeasi conducere, nici acelasi antrenor, nici aceiasi jucatori ca acum 5 ani si totusi nici un stelist nu are indoieli in privinta echipei pe care o sustine (desi cunosc stelisti vechi care nu mai merg la meciuri din cauza lui Gigi Becali, dar asta-i alta poveste). Raspunsul l-ai intuit si tu, e vorba de suporteri: ei reprezinta elementul de continuitate al unei echipe. Cel mai bun exemplu il ai chiar la tine acolo in Banat: la Timisoara exista vreo 3-4 echipe care se revendica intr-un fel sau altul de la numele "Politehnica". Una dintre ele are chiar o hotarire judecatoreasca de partea ei. Cu toate astea, suporterii au ales sa sustina o alta echipa, nu neaparat cea mai indreptatita din punct de vedere juridic, dar cea pe care ei o vad drept pastratoarea si continuatoarea traditiilor vechii "Politehnici". (Sau, poate, o sustin pe actuala Poli pentru simplul motiv ca e in Liga 1, pe cind celelalte Politehnici sint prin diviziile inferioare? Dar asta-i cu totul alta discutie...) Mai sint si alte exemple in fotbalul european: Austria Salzburg, Manchester United, chiar si Petrolul Ploiesti, care demonstreaza ca spiritul unei echipe nu sta nici in conducere, nici in antrenor, nici in jucatori, ci mai ales in suporteri.
mutulica
nu are rost sa comentam calitatea arbitrajelor. la meciul cu Lazio nu am auzit pe nimeni sa conteste penalty de la Vali Nastase, in schimb multi au spus "bai ce prostie a facut asta ca s-a incurcat si a dat posibilitatea fluiericiului sa dea penalty"
de fapt asta ar trebui sa fie atitudinea la final, pentru ca o echipa cu adevarat mare reuseste sa treaca si peste erorile de arbitraj.
cit despre valoarea unei echipe... se vede la meciurile europene... Dinamo mai are o sansa. Sper sa le iasa de data asta, Eslborg aia sau cum ii cheama chiar ca sunt no name


QUOTE
Traieste mutulica!!!!!
te-ai indoit?
andra_v
Lazio era de eliminat, Dinamo a pierdut pe mana ei. Si a lui Nastase, care se vede de ani de zile ca nu are valoare pt. echipa campioana.
In fine, succes si sa adune puncte in Cupa UEFA! Sa avem doua sau chiar trei echipe in Primavara UEFA si tot e bine.
ypsilonalpha
QUOTE(Superunknown @ 31 Aug 2007, 12:57 AM) *
Pai, enumera-mi performantele remarcabile ale lui Rednic in Europa. In afara de o calificare scremuta in "primavara europeana" (impropriu spus primavara, ca aventura s-a terminat prin februarie) nu-mi vine in minte decit acel Anderlecht-Rapid de pomina...


Despre asta şi era vorba, Rednic a reuşit la Dinamo ceea ce nimeni nu reuşise de la Mircea Lucescu încoace.

Elfsborg.

Mda.

Primul meci e acasă parcă. Dacă se termină 0-0 e perfect, dacă batem cu 1-0 e senzaţional. De pîrlit trebuie să-i pîrlim în deplasare pe suedezii ăştia, altfel nu se poate ...
Marcus
ypsi, Dinamo poate juca bine si pe teren propriu chiar daca e terenul asa cum e. Iti amintesti perioada in care nici o echipa nu scapa fara 5 goluri primite in "Groapa" , nu? smile.gif Nu e terenul de vina, important e sa fie mijlocasi care sa poata pune in valoare atacantii prin centrari si pase f bune, asa cum era Petre cand juca pe vremea aia... sau Vlad Munteanu.

Nu stiu nimic despre Elfsborg, nu i-am vazut jucand dar am auzit despre ei doar cu numele. Sper ca Rednic sa-l bage titular pe Niculescu, mai bine sa joace cu 3 atacanti decat sa-l tina pe Niculescu pe tusa. Pastrand proportiile, a-l tine pe Niculescu rezerva la Dinamo e ca si cum l-ai tine pe Messi rezerva la Barcelona. smile.gif
ypsilonalpha
QUOTE(Marcus @ 1 Sep 2007, 12:39 PM) *
ypsi, Dinamo poate juca bine si pe teren propriu chiar daca e terenul asa cum e. Iti amintesti perioada in care nici o echipa nu scapa fara 5 goluri primite in "Groapa" , nu? smile.gif


Las că vedem noi diseară cu Gloria Bistriţa cît de potenţi ni-s atacanţii. rolleyes.gif

Tare mi-e teamă de un nou joc ratat.

Iar faza aia cu 5 în groapă ... a fost doar preţ de 2 meciuri, cu Everton şi cu Rapid thumb_yello.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.