Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Dinamo Bucureşti
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Fotbal
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Vornicum
QUOTE (Marcus @ 16 Sep 2005, 12:54 PM)
Da, acum ne permitem sa visam frumos! De cand cu victoria Romaniei in fata Cehiei, suntem o Romanie pe val! thumb_yello.gif

Domnul moderator, haidem sa nu ne euforizam si entuziasmam degeaba.
Mai avem pana sa ne ocupam locul in loja campionilor. Muuuult.
Fitzcarraldo
Nu sunt dinamovist, dar baietii au jucat f. bine. Bravo lor !
dead-cat
QUOTE (PatricianuS @ 16 Sep 2005, 09:24 AM)
Asa, dom'le dead cat, care esti... crezi matale ca bat Evertonistii cu 4-0 acasa? Sau pierde Steaua ( OLE OLE OLE) acasa cu nebelungii aia desirati cu 4-0?
Noah bine... nici chiar asa!

ce-mi amintesc la repezeala...
exemplu de echipa ce s-a bucurat prea devreme:
Borussia Mönchengladbach - Real Madrid 5-1 (tur) / 0-4 (retur) in sezonul 85/86, daca-mi amintesc bine hmm.gif
Eclectic
[editat] Mesaj offtopic, provocator la adresa unui suporter.
Superunknown
QUOTE
stati ca este si un retur.

Doare rau, nu-i asa dead-cat? spoton.gif ohyeah.gif
dead-cat
nu chiar, pentru ca exista 4 echipe din anglia, la care le-as dori sa retrogradeze in fiecare sezon daca s-ar putea: Manchester United, Leichester City, Everton si Derby County.
asta-i valabil si pentru Dinamo (intr-o masura mai scazuta si pentru Steaua, Gloria Bistrita si FC Arges) asa ca mi-era greu aseara sa ma decid hmm.gif
Eclectic
QUOTE
Incepe-ti sa-mi placeti tot mai mult! Bravo PatricianuS intotdeauna am admirat obiectivitatea si cand ea vine de la un stelist ce mai pot zice?


Si eu am admirat intotdeauna corectitudinea gramaticala. wink.gif Unii mai au de lucrat. biggrin.gif
alfa
Corectez. Stai pe aici ca imi esti de folos. Scriu neglijent. wink.gif
Si pe asta l-am editat. thumb_yello.gif
alfa
Steaua-Dinamo 2-2. Asadar egal afara. Mie mi se pare un rezultat bun daca tinem cont ca Dinamo era mult mai obosita dupa meciul cu Everton, de arbitrajul evident partinitor, cel putin doua lovituri de pedeapsa refuzate si de ghinionul teribil la numeroasele ocazii avute.
Din pacate n-am apucat primele 35 de minute, a fost un deranj cu astia de la cablu si nu am vazut nimic. Este clar ca meciul a fost la discretia lui Dinamo, nimeni nu poate conesta asta si doar ghinionul si arbitrul au impiedicat-o sa castige. Oricum ii mancam in retur.
Hai Dinamo! Caine pana la moarte!
Eclectic
Tu ce meci ai vazut ? roflmao.gif
Eclectic
Jos palaria pentru corectia administrata rapidului. ohyeah.gif
alfa
Dinamo-Rapid 5-2
Fara cuvinte
Hai Dinamo! Caine pana la moarte!
Fitzcarraldo
Ca muntele de granit este echipa Rapid ! rofl.gif
alfa
Sunt de acord cu tine! rofl.gif
alfa
Dupa ce a spulberat pe Everton la general cu 5-2, Dinamo se indreapta catre castigarea cupei UEFA.
Hai Dinamo! Teroare in groapa! Cainii nu lasa supravietuitori!
skysurfer
Din pacate dupa un meci urat. Dinamo nu a mai fost echipa pe care o stiam, desi ma asteptam sa stea Everton pe ei. S-au complacut in jocul mizerabil al unei echipe dure. Ma bucur ca au stat calare pe Dinamo ca sa le testeze si apararea. In rest, un meci de nota 3, poate si pentru finalul in care ai nostri au luat 3 cartonase si culminand cu intrarea criminala a lui Plesan. Rusine lui si magarului de Ferguson. Locul lor e la K1 nu pe teren.

Sper ca de acum incolo sa avem parte de meciuri ca in turul cu Everton.
Marcus
GRUPA F

TSKA Moscova
Olympique Marseilles
Heerenveen
Levski Sofia
Dinamo Bucuresti


"Heerenveen e o echipa ce joaca extraordinar!"

Ioan Andone a vorbit mai mult despre adversari, preferand ca detaliile legate de Dinamo sa ramana o necunoscuta. Antrenorul a recunoscut ca il asteapta astazi un meci mult mai greu decat cel sustinut impotriva englezilor de la Everton.
"Heerenven joaca extraordinar! Se apara in zona iar locul lor din campionat nu reflecta realitatea. In deplasare nu au avut asa rezultate bune. Din ce am urmarit joaca un 4-4-2 clasic cu o aparare in zona. Olandezii joaca cu pase simple iar meciul va fi total diferit fata de cel cu Everton".
Antrenorul a anuntat ca in afara accidentatilor Chihaia si Niculescu, are tot lotul valid si ca se asteapta ca elevii sai sa dea dovada de inteligenta.
"Maine ma voi hotari asupra formulei si sper ca stadionul sa fie plin!"

(Sursa: dinamomania.net)

Dinamo porneste cu prima sansa in duelul din seara asta impotriva formatiei olandeze Heerenveen. Dupa forcingul din campionat, echipa este in forma maxima, iar absentele din atac ale lui Niculescu si Chihaia ar putea sa fie usor compensate cu Zicu si Bratu.

LUPTA DINAMO!! yay.gif
Marcus
Dinamo vs Heerenveen 0 - 0

Dinamo porneste, din pacate, ezitant, campania de calificare in primavara europeana. Jocul "cainilor" a fost sub asteptarile noastre. Desi ocazii au existat iar Dinamo a parut mereu echipa "calare" pe adversar, lipsa de concentrare, de inspiratie si chiar lipsa de noroc au facut ca meciul sa se incheie cu o remiza alba, dezamagitoare pentru majoritatea suporterilor dinamovisti. Andone trebuie sa-si ambitioneze mai mult jucatorii si sa le insufle incredere pentru meciurile viitoare, si sa speram ca Dinamo se va clasa pe unul din primele 3 locuri la finele celor 4 partide din grupele Cupei UEFA.
Lupta Dinamo!!
alfa
Marcus
QUOTE
Dinamo a parut mereu echipa "calare" pe adversar

Corect!

Cine i-o fi pus aluia fluierul in gura?
skysurfer
Eu cred ca aseara DInamo a pierdut calificarea. Sau cel putin a facut un pas mare inapoi. Nu cred ca doar o victorie cu SOfia o sa ii fie de ajutor, pt ca Marseille si Moscova chiar joaca bine. Sunt foarte dezamagit de ei. Nu imi vine sa cred ca au putu juca atat de aiurit aseara cu o echipa care, ce-i drept nu a contat in atac, dar a fost excelent asezata in teren. Noi am cazut in plasa lor, am intrat in panica si am inceput sa aruncam baloane inalte in careu. Joc de nota 3. Sunt suparat. Nici macar melodia aia cu SUparat, Doamne, Suparat nu cred ca poate sa arate cat de suparat sunt. Bine macar ca a castigat Steaua. Sper sa castige si Rapidul pt ca inainte de a fi DInamovist sunt roman si tin cu toate echipele romanesti, chiar si cu Rapid. tongue.gif
Marcus
Eu cred ca Dinamo are inca sanse reale la calificare. Marseille e o echipa inconstanta, si cu ceva mai multa concentrare la finalizare fata de ceea ce am vazut aseara, Dinamo poate invinge in deplasare pe franţuzi. smile.gif Acum ca revine si Niculescu, atacul lui Dinamo este in efectiv complet si echipa poate juca dezinvolt, cu clasicele patrunderi laterale ale micutului Petre si ritmul alert de pase ale mijlocasilor ofensivi.

Ceea ce nu mi-a placut este evolutia lui Plesan, si nu ma refer doar la meciul de aseara, ci in general. Am impresia ca Mihaita incetineste de multe ori jocul, prealuarile sunt prea largi, iar obisnuinta paselor din prima nu e inca formata. Oricum, Andone isi cunoaste jucatorii mai bine decat mine si este posibil ca Plesan sa aiba potential mult mai mare decat arata pe teren, dar noi, suporterii, suntem cei care nu au rabdare cu jucatorii...
abis
Dinamo trece printr-o pasa proasta: a fost eliminata din Cupa Romaniei de divizionara B Petrolul Ploiesti.

Dar se intampla si la case mai mari: si Liverpool, campioana Europei, a fost eliminata din Cupa Ligii Angliei de catre o echipa din divizia secunda, Crystal Palace, cu acelasi scor de 2-1.
nefertiti-old
yay.gif
alfa
rolleyes.gif 50.gif
Marcus
600 DE ULTRASI MERG CU DINAMO LA SOFIA!

user posted image

Mai sunt putine zile pana la meciul decisiv cu Levski Sofia din 3 noiembrie. In conditiile in care costul deplasarii costa doar 500.000 (drum dus-intors plus bilet la meci, iar numarul de autocare este nelimitat) pentru suporterii legitimati la peluza Catalin Hildan si 750.000 pentru cei de la Peluza Sud, aproximativ 600 de suporteri au anuntat deja ca vor face deplasarea in capitala Bulgariei. Practic la Sofia va fi poate cea mai ampla deplasare de suporteri romani la un meci din afara tarii.

(Sursa: dinamomania.ro)

user posted image
nefertiti-old
Eh, s-or fi plictisit sa se cafteasca numai p'aci, p'acasa, s-au gandit sa mai schimbe decorul. spoton.gif
alfa
tongue.gif
Marcus
ALO, OBOSITII, AICI E DINAMO!
Astfel titreaza site-ul oficial al "cainilor", acuzandu-si jucatorii de indolenta si nepasare dupa partida sustinuta aseara in Stefan cel Mare impotriva nou promovatei Jiul Petrosani.

Dinamo vs Jiul Petrosani 1 - 1
min 61 - Drida (penalty) 0-1
min 77 - Grigorie 1-1


Etapa a XI-a a produs una din surprizele campionatului, nou promovata Jiul Petrosani obtinand un rezultat de egalitate impotriva vicecampioanei Dinamo chiar in "Groapa", acelasi stadion pe care nu demult, Dinamo umilea Everton, Rapidul si CFR Cluj. Dupa socul eliminarii din Cupa de catre divizionara secunda Petrolul Ploiesti, rezultatul de aseara demonstreaza ca Dinamo trece printr-o perioada dificila, tensiunea la club fiind alimentata si de amenintarile cu demiterea antrenorului, si de lipsa de unitate a jucatorilor care nu mai formeaza "marea familie alb-rosie".

Dinamo a resimtit din plin lipsa suporterilor si a unor piese de baza in angrenajul echipei precum capitanul Fl.Petre sau Cl.Niculescu, si a avut o prestatie modesta, pe alocuri penibila. Fara aportul publicului si cu un moral scazut dupa eliminarea din Cupa Romaniei, "cainii" au evoluat fara determinare. Jiul a demonstrat ca se descurca mai bine in deplasare si a reusit un egal de prestigiu in Stefan cel Mare. Minerii au venit in "Groapa" decisi sa lupte pentru fiecare bucatica de teren si au castigat majoritatea duelurilor fizice. Prima repriza a fost una slaba calitativ, oaspetii multumindu-se sa respinga atacurile firave ale dinamovistilor. In minutul 35, Bratu a avut o interventie in afara regulamentului, dar arbitrul Martis nu a acordat nimic.

"Centralul" a tolerat gesturile lipsite de fair-play ale lui Bratu, care, nervos pentru nereusitele sale, a jucat la intimidare, lovindu-si adversarii in repetate randuri. In finalul mitanului, oaspetii puteau deschide scorul dupa o gafa a lui Tamas. Ciprian Petre a scapat singur cu Gaev, dar s-a complicat si portarul ros-albilor a intervenit salvator, pastrand tabela imaculata. Jiul a iesit mai mult la joc dupa pauza si, dupa o noua greseala a internationalului Tamas, Drida (54) a ratat deschiderea scorului. Doua minute mai tarziu, Bratu a avut o interventie preluata din K1 si l-a accidentat pe Hotoboc, iesit in intampinare. "Bomba" a explodat insa in minutul 59: Mircea Gheorghe a patruns in careu si sutul sau a fost respins cu mana de pe linia portii de Moti, care a fost eliminat. Arbitrul a acordat lovitura de pedeapsa si Drida l-a executat pe Gaev. Contrar asteptarilor, Dinamo a devenit mai periculoasa in zece oameni si a fortat egalarea, impinsa probabil de la spate si de gindul evitarii unei rusinoase infringeri. In cele din urma, Grigorie (77) a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, dupa o eroare de marcaj a fundasilor adversi. Mijlocasul ofensiv a reluat din 8 metri cu capul o centrare venita de la Pulhac. Dinamo a realizat in ultimul sfert de ora o presiune constanta asupra careului Jiului, dar petrosenenii s-au agatat cu tarie de rezultat.


(Sursa: "TotalSport.ro")
Marcus
Stire BOMBA! Dinamo ar putea castiga meciul cu Jiul!

Dupa incheierea meciului Dinamo 1 : 1 Jiul, conducerea dinamovista a depus o contestatie legata de folosirea de catre Jiul Petrosani a lui Ciprian Petre, jucator pentru care Jiul nu a achitat suma de transfer la Juventus Bucuresti. Daca contestatia cainilor este gasita justificata, Dinamo ar putea castiga cu 3:0 meciul cu Jiul.
nefertiti-old
Intr-o alta viata! devil.gif
alfa
Goooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!

2-0 pentru caaaaaaaaaaini.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...Sa auda si Nefertiti.....
Fc Vaslui- Dinamo 0-2 doof.gif
nefertiti-old
Pai cu Vaslui, manca-t-as! Aia e echipa??? rofl.gif rofl.gif devil.gif
alfa
Manca-m-ai nefertiti ce pusca mea ca a fost meci afara..si a castigat cu 2-1
Manca-m-ai neferititi doof.gif ca rapidul a luat-o cu 2-1 la Bistrita iar steaua e condusa la Cluj cu 1-0

Ooooooooo, oooooooooo, oooooooooooo
Luuuuuuuuupta Diiiinaamooooooooooooo!
nefertiti-old
Da, ma', dinamovistule, da' Poli a castigat ieri!!! rofl.gif
alfa
Ce ma intereseaza pe mine echipe d-astea care se lupta sa evite retrogradarea...eu vorbesc de cele cu pretentii la titlu....la Cluj e tot 1-0. DINAMO se detaseaza!!!!!!!


OOOOOOOOO, OOOOOOOOO, OOOOOOOOOOOO

HAAAAAAAAAAAAIDE! DIIIIINAAMOOOOOOO!

Gata! Steaua a furat-oooooooooo! Dinamo e ca si campioana!
dead-cat
noroc ca nu-i Petrolul in A devil.gif rofl.gif
nefertiti-old
Dinamo-FC Arges 1-2!! yeah.gif

p.s. harhar.gif harhar.gif
nefertiti-old
FC National-Dinamo 2-0

Dinamo e pe drumul cel bun! devil.gif
Ovidius
QUOTE
Dinamo e pe drumul cel bun!

yay.gif
John B
Dinamo este prin rezultate oglinda fidela a ceea ce sunt conducatorii clubului.
Pestele de la cap se-mpute intotdeauna!
Sunt convins ca vor face un meci interesant cu TSKA Moscova, dar mai mult nu.
Culmea e ca sunt dinamovist sad.gif
alfa
Hai Dinamoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drumul catre castigarea cupei UEFA nu poate fi oprit!

Caineeeeeeee pana la mooooooooooaarteeeeee!
John B
QUOTE
sunt dinamovist
thumb_yello.gif
P.S.
Sa moara rapidu ca ia bataie azi ....hehehe...nu mai e taticu Lucescu sa dea meciu.
nefertiti-old
Felicitari pentru victorie. thumb_yello.gif

Da' pe Zicu trimiteti-l cu caprele la pascut, ca dupa cum rateaza...
alfa
DINAMO-TSKA 1-0 !!!!!!!!!!


QUOTE
Felicitari pentru victorie. thumb_yello.gif


Schimbarea la fata.... biggrin.gif
Leonardo
thumb_yello.gif Adevarat a-nviat! smile.gif

deocamdata e doar o floare, dar va fi greu ca la Marsilia sa faca alta minune si sa castige smile.gif
mutulica
le doresc la dinamo sa cistige la marsilia. asta insa.... doar pt ca sunt o echipa romaneasca...
caini, ne-caini... tot de echipa militienilor mi-o amintesc
alfa
mutulica

QUOTE
tot de echipa militienilor mi-o amintesc


Ce conteaza asta? Nu mai are treaba cu gaborii...cea mai tare echipa din Romania!!!!!!
Hai Dinamoooooo! Dinamoooooooooooooo! Caine pana la mooooooooooooooooarte!

ohyeah.gif Ii omoara pe francezi!

P.S. Si Steaua a cui a fost ? A lu` Ceausescu! Huooooooo Ceausescu!!!!!!!HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

P.S. Luuuuupta Dinamoooooooooo!

P.S. Si Rapidul a cui e? A lu` Copos. HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
Kyklos
Citeam prin presa ca Andone se teme de un joc de culise la meciul dintre Heerenveen - Levski .Depine mai mult de prestatia lui Dinamo cu Marseille decat de jocul de culise .
alfa
Cainii sunt CAMPIONI!

DINAMO-poli timisoara 1-0 !!!!!!!!!!!!!

....sa treaca si polistele pe aici sa vada...
Belphegor
QUOTE (alfa @ 5 Dec 2005, 08:25 PM)
Cainii sunt CAMPIONI

De toamna, deocamdata...
nefertiti-old
QUOTE (alfa @ 5 Dec 2005, 08:25 PM)


....sa treaca si polistele pe aici sa vada...

rolleyes.gif

Pana una-alta, bagati niste bani in teren, ca s-a jucat ca pe aratura.

Si la Steaua e la fel. Mai mare rusinea.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.