Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Dinamo Bucureşti
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Fotbal
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Kyklos
rofl.gif Nu mai am de mult contact cu fotbalul, vă spun că echipa lui nea`Jan i va imbăta cu vin de Lechinţa pe patrupezi .... drunk.gif dacă joacă Dinamo ....sāmbătă sau duminică la Gloria...fac un drum pānă la stadion

Dacă vreun dinamovist face deplasarea īn oraşul imnului naţional...mergem la un compot de hamei după meci laugh.gif
John B
Ai dreptate cu borna. De obicei cam am viziuni premonitorii! biggrin.gif
Marcus
DINAMO INVINCIBILA - Cine ii va opri?

Liderul la zi al Ligii I, Dinamo Bucuresti, a bifat cea de-a 12-a victorie consecutiva din campionat, in deplasarea de la Bistrita, si se apropie de egalarea recordului de 14 victorii consecutive.
In ciuda startului bun de la Bistrita, marcat printr-o serie de ocazii ratate, jocul lui Dinamo s-a stins pe parcurs. Danciulescu, Cristea si mai ales Ganea, prin ratarile impardonabile ale acestuia din urma, au jucat mult sub ce s-ar fi asteptat fanii dinamovisti. Cand totul parea ca se indreapta spre primul semiesec dinamovist din acest sezon, Niculescu a "inventat" un eurogol de la 25 de metri, din singura lovitura libera de care a beneficiat, aducand toate cele 3 puncte echipei lui Mircea Rednic.

Remarcabila este evolutia constanta a lui Dinamo in acest start de sezon, in care din cele 18 partide oficiale, a castigat 17 si a remiza 1, aceasta din urma in deplasarea de la Sofia in compania formatiei Beitar Ierusalim.

Totusi, marsul triumfal al lui Dinamo in campionat se poate intoarce ca un bumerang in Cupa UEFA, acolo unde adversarii vor fi extra-motivati si vor pregati extrem de bine confruntarile.

Pana atunci insa... ramane intrebarea: "Cine o va opri pe Dinamo?"
Kyklos
Va fi oprită īn CUPA UEFA ....dat fiind faptul că e cea mai echilibrată grupă .. e dificl să aduni saşe puncte care-ţi asigură accederea īn primăvara europeană .
plictisitoru
QUOTE
DINAMO INVINCIBILA - Cine ii va opri?


Asa sa vaza si amicii stelisti...
Nimeni. smile.gif

Colimator, pacat ca un baiat asa destept ca tine traverseaza o perioada dificila insirand atatea erori. Daca n-a reusit Olariu lipit cu fata de veoza sa ilumineze jocul Stelei incat sa tina pasul cu ritmul infernal impus de singura echipa din lume care a castigat ultimele 13 etape, ce ar putea face chilotarii de la Besiktas ? Serban a culcat la iarba verde toata semifinalista cupei UEFA si a dat craci, Rapidul a fost facut numai din glezna si geometria paselor. Chiar nu intelegi ca Dinamo calca tot in picioare sezonul asta ?
Steaua a digerat ca bunica-mea, fara dinti saraca, participarea in Champions League. La cum molfaie apararea si plescaie in atac a taiat pofta oricarui ros-albastru. ( cu scuze, scrisesem alb, dadui in olteni )
Sa nu uit:

Otelul-Steaua 2-1 clapping.gif
Marcus
FC DINAMO 007 ... cred ca ar fi trebuit sa se numeasca FC DINAMO 012 wink.gif

user posted image
Kyklos
Prima partidă īn compania celor de la Beşiktaş, nu va aduce emoţi īn tabăra cāinilor . Totuşi Leverkusen deja a realizat un semi eşec cu Brugge, singurele care mai pot opri pe Dinamo sunt Tottenham şi Leverkusen, momentan īn campionat defilează şi profită de eşecurile contracanditatelor la titlu.
John B
Te cam grabesti cu aprecierile. Chiar daca Besiktas si Bruges nu au facut jocuri reusite, nu se poate spune ca sunt echipe slabe sau batute dinainte.
John B
Marcus, bine ai revenit printre noi!
ypsilonalpha
Douăşpe puncte avans după douăşpe etape ... hi hi ... Să tragem concluzia că la sfīrşitul campionatului vor fi 34 de puncte avans?!? rolleyes.gif
frozen.blue
Pt DINAMO urmeaza borna cu nr. 13 (sa fie cu ghinion?...nu cred...are meci usor)
mutulica
daca ii duce capul sa nu vanda jucatorii la iarna, si sa nu se mai certe intre ei... dinamo sparge tot in campionatul asta.
John B
QUOTE (frozen.blue @ 23 Oct 2006, 06:31 PM)
Pt DINAMO urmeaza borna cu nr. 13 (sa fie cu ghinion?...nu cred...are meci usor)

Dinamo nu va avea meciuri usoare. Toate echipele se mobilizeaza impotriva lor. Nu confundati cu sindromul Steaua, unde echipele s-au dat la o parte.
Urmeaza meciuri cu Poli Iasi (0-0 cu Rapid in ultima etapa) si Otelul (2-1 cu Steaua in ultima etapa).
mutulica
poti sa stii!!!
acuma echipa care o bate pe dinamo o sa isi puna pe cap cununa de "prima care a reusit sa opreasca Dinamo din seria de exceptie... bla, bla"
o sa se bucure mai tare decit ca ia campionatul
au crescut asteptarile enorm pentur echipa asta
John B
E datoria lor sa demonstreze ca se ridica la nivelul asteptarilor. Eu nu pot spune ca Dinamo are un joc formidabil. Are un atac beton, e adevarat, are un antrenor inspirat (cel putin pana acum). Dar jocul cam scartie si nu a avut meciuri cu aversari puternici. Pentru ca Steaua si Rapid nu au fost (cel putin la momentul jocului cu Dinamo) adversari puternici.
John B
Dinamo - Besiktas 2-1
Cel mai slab joc facut de Dinamo in acest sezon. Au avut bafta cu carul.
ypsilonalpha
Dap. Spre sfīrşitul meciului stăteam şi mă rugam să se termine dreq 1-1, să ne alegem cu măcar un punct.

Au cedat complet mijlocul terenului. Degeaba zice Rednic că nu contează şi că posesia turcilor la mijloc a fost orientată mereu spre lateral ...

Pe atacurile noastre, la mingile care erau respinse de fundaşii lor spre afara careului lui Beşiktaş am avut cam zero recuperări.

Jale!

Lucru pozitiv: Beşiktaş e practic out.

Acum mai trebuie lucrat la Bruges. smile.gif
Marcus
Trebuia să mai avem şi noroc după ce s-a īntāmplat anul trecut, īn două rānduri, la Sofia şi la Marseilles... S-a īntors roata... pe jumătate. wink.gif Trebuie să ne şi calificăm īn ultimul minut, ca să se īntoarcă roata pe de-a-ntregul. smile.gif

BRAVO, DINAMO pentru această victorie importantă! Şirul victoriilor a ajuns la 20 din 21 de partide oficiale ale acestui sezon. Este ceva senzaţional! Numai īn pielea suporterilor dinamovişti să fii īn această perioadă! smile.gif Trebuie admis că Dinamo işi va găsi naşul īn cele din urmă, dar să sperăm că asta se va īntāmpla īntr-un meci fără miză mare. tongue.gif
ypsilonalpha
Cel mai probabil ar fi să se īntīmple īn etapa următoare, la Cluj.

Dacă şi acolo cīştigă, atunci nu văd cum ar putea Dinamo să fie oprită să facă 17 victorii īn acest tur de campionat.
Kyklos
Dinamo va fi susţinută la Cluji , aşa spun clujeni,de rivala de o viaţă a lui CFR ....''U''Cluj, slabe şanse să oprească feroviari marşul .

ypsilonalpha
Şi totuşi s-a īntīmplat.

C.F.R. cluj - Dinamo 2-1

Mai bine aşa, decīt să fi pierdut cu turcii şi să fi cīştigat la Cluj.

Era şi mai bine dacă ar fi cīştigat ambele meciuri, dar se pare că un meci de cupă europeană īi oboseşte peste măsură pe dinamovişti. Hmmmm...
John B
Se pare ca dinamovistii au cam obosit. Si cu Besiktas si cu Clujul s-au chinuit serios.
frozen.blue
QUOTE (John B @ 6 Nov 2006, 10:39 AM)
Se pare ca dinamovistii au cam obosit. Si cu Besiktas si cu Clujul s-au chinuit serios.

Oboseala inchipuita... de ce nu au stiut sa marcheze dupa min 88?
John B
Cred ca psihic s-au blocat. Se vede insa ca jocul scartaie si Rednic trebuie neaparat sa ia masuri. Cu Brugges sau Tottenham nu va fi deloc la fel ca si cu Besiktas
mutulica
se apre ca se duce si linistea din vestiar...
daca ii mai sopteste cineva vreo prostie la ureche lu' Ganea... iar iese circ
John B
Ganea e un frustrat. Peste tot unde a fost a facut circ. A sarit la bataie, a injurat, a amenintat. Dar in ultimele meciuri a fost varza.
frozen.blue
QUOTE (John B @ 7 Nov 2006, 11:46 AM)
Ganea e un frustrat. Peste tot unde a fost a facut circ. A sarit la bataie, a injurat, a amenintat. Dar in ultimele meciuri a fost varza.

Nea Mircea e prea domn sa-l alunge de la echipa!! De ce nu cauta si el o echipa de varsta lui... una de din ligile inferioare ale EUROPEI!
mutulica
de acord... Ganea are o problema de atitudine, mereu a avut...
dar ce faci cu echipa?
John B
Problema de acum de la Dinamo este cea care o dezbateam la Steaua in urma cu doua luni. Anume lipsa de jucatori de valoare de rezerva, care se inlocuiasca titularii obositi. Nu mai adaug o lipsa de pregatire fizica adecvata ca asta e evidenta pentru toata lumea.
La Dinamo a scartait intotdeauna apararea, iar acum, cu exceptia lui Radu Stefan, ceilalti sunt parca super obositi. Catalin Munteanu, care i-a salvat pe caini incateva meciuri n-a mai facut nimic de spatamani bune, iar ZE Kalanga parca e altul dupa accidentare.
In plus, se mai cearta si atacantii intre ei, singurul compartiment care mergea bine. Asa ca nu tre sa ne miram de nimic.
In plus, disesniunile dintre actionari, care pana acum n-au rabufnit in presa dar au existat, ies intotdeauna la suprafata in vremuri de izbeliste.
Au mare noroc cu Rednic.
ypsilonalpha
Dimpotrivă, Dinamo e singura din cele 3 mari bucureştene care are o bancă de rezerve suficient de lungă şi cu oameni care pot intra īn teren fără să se facă de rīs.

Greşeala e că s-au crezut super-eroi prea repede. Credeam că duşul rece (la propriu şi la figurat spoton.gif ) din amicalul cu Şahtior a avut darul să-i trezească. Ei bine, nu!

Să mai notăm că meciul de Cupă pierdut cu Pandurii (0-1) e primul īn care Dinamo nu marchează īn acest sezon.
ypsilonalpha
N-ar fi rău ca după episodul "trei puncte pierdute la cluj = trei puncte cīştigate miraculos cu Beşiktaş" să asistăm la partea a doua, "un singur punct căştigat la Urziceni = un punct cīştigat īn deplasare la Bruges" rolleyes.gif
mutulica
inclin sa cred ca accidentul de peste weekend e unul de protectie. achipa nu avea nevoie sa accelereze mai mult decit era nevoie, in conditiile in care are in curand un meci destul de serios de jucat.
de preferat in conditiile lor sa faca frumos in UEFA

cu putina sansa, o sa le dam putin peste nas occidentalilor cu liga lor cu tot
John B
Sa vedem ce-om face in seara asta... Forma slaba din ultimul timp si cele 7 absente ma fac sa fiu cam circumspect
ypsilonalpha
E un meci parcă făcut spre a fi pierdut smile.gif

Bănuiesc că şi Rednic l-a trecut la pierderi planificate, adică dacă scoate un egal sau o victorie e super-OK, dacă pierde nu-i nici o pagubă, importantă e victoria cu Leverkusen.

Hmmmm...
andra_v
Ar fi cazul ca Dinamo sa faca ceva si in Cupele Europene.
John B
QUOTE (andra_v @ 23 Nov 2006, 12:11 PM)
Ar fi cazul ca Dinamo sa faca ceva si in Cupele Europene.

Important este clasamentul grupei la 17 decembrie. Atunci vom stii daca a facut sau nu. Pana atunci mai sunt 3 meciuri.
andra_v
Asa e. Sa speram ca anul asta vom avea 3 echipe in Primavara Europeana.
John B
Da, din care doua se intalnesc intre ele in sferturi, iar castigatoarea joaca cu cealalta in semifinala ca sa fim siguri ca prindem finala rofl.gif
andra_v
Nu, sa nu se intalneasca pana in semifinale! Pot ajunge si fara sa se intalneasca in sferturi, ca anul trecut, cand stii despre ce "coincidenta" vorbesc la tragerea la sorti. Sper ca Dude sa nu ma execute pt. teorii conspirationiste.
In alta ordine de idei, ma bucur pt. Rednic ca i-a dat peste nas lui ingamfatu ala de Copos, care l-a dat afara de doua ori de la Rapid.
Am ceva de lucru, revin.
mutulica
he he... de mult nu a mai avut Romania atitea echipe pe acolo. sper sa se intalneasca in cupa cit mai tirziu posibil. in finala daca s-ar putea
John B
Dinamo a jucat bine si a pierdut doua puncte mari aseara, din cauza unui dobitoc, care nu stiu ce dracu cauta la echipa asta. mad.gif
Oricum, au sanse mari. Le mai trebuie un punct din doua meciuri. Trebuie subliniat ca au avut si noroc aseara, dar parca ar fi fost mai frumos sa plece cu toate punctele.
ypsilonalpha
QUOTE (ypsilonalpha @ 20 Nov 2006, 10:24 AM)
N-ar fi rău ca după episodul "trei puncte pierdute la cluj = trei puncte cīştigate miraculos cu Beşiktaş" să asistăm la partea a doua, "un singur punct căştigat la Urziceni = un punct cīştigat īn deplasare la Bruges" rolleyes.gif

spoton.gif Oracolul de la Hanu Ancutei a prezis bine.

Şi acum, dacă se poate, am vrea să tranzacţionăm victoria cu Leverkusen īn schimbul cīştigării unui singur punct (īn loc de cele trei cuvenite rolleyes.gif ) la Tīrgu-Jiu īn utlima etapă de anul ăsta.

rofl.gif
John B
As da si trei puncte din etapa 16 pentru victorie cu Tottenham in ultima etapa wink.gif
Asa, de faima
mutulica
un 11 metri de tot jegu'
parca inadins a facut-o, sub ochii arbitrului, ca in divizia C

eu sper sa ii termine pe Leverkusen. Imi doresc un 3-0 ca un dus extrem de rece.
sa le mai taie elanul la nemtalai, ca prea au inceput sa comenteze de noi ca avem prea multe echipe in cupe

sa vada pe pielea lor de ce
ypsilonalpha
QUOTE (John B @ 24 Nov 2006, 01:33 PM)
As da si trei puncte din etapa 16 pentru victorie cu Tottenham in ultima etapa wink.gif
Asa, de faima

Nu se mai poa', etapa 16 a fost asta cu Urziceniu', ;i am dat/o la schimb cu Bruges rofl.gif
John B
Da, am socotit gresit, ma gandeam la prima etapa a returului laugh.gif Am uitat ca s-au facut iar 18 echipe
ypsilonalpha
Īm concluzie, īn această grupă de cupa UEFA Dinamo joacă numai cu echipe disperate degeaba.

Cu Beşiktaş: ăia erau disperaţi că dacă pierd al doilea meci consecutiv, o să fie aproape eliminaţi. Dar iată că nu e aşa, tipii mai au 2 meciuri şi şanse bunicele de calificare dacă bat Bruges şi trag cu dinţii la Bayer. Deci, erau disperaţi degeaba.

Cu BrugesŞ şi ăia erau disperaţi, dacă nu căştigau, rămīneau cu cel mult 2 puncte după trei partide (ceea ce s-a şi īntīmplat) şi sīnt morţi. Ei bine, nu e aşa. Dacă bat la Istanbul, fac 5p şi stau binişor īn clasament ...Deci, erau disperaţi degeaba.

Acum, cu Bayer, idem. Şi ăştia-s disperaţi. dar, chiar dacă pierd miercuri cu Dinamo, au şansa unei victorii acasă cu Bruges, şi ăşi trec īn cont 4p. Iar grupa de faţă e o grupă din care sīnt destule şanse de calificare cu 4p (ba chiar şi cu 3p rolleyes.gif aviz Rapidului ...).

Mă īntreb dacă şi Tottenham o să fie disperaţi īn ultima partidă din grupă ... rofl.gif


Pe de altă parte, nu pricep de ce mai toată lumea o vede pe Bayer victimă sigură la Bucureşti. unsure.gif
mutulica
simplu, pentru ca de cind Steaua s-a fasait in Liga campionilor, meciul dintre Dinamo si aspirine ar putea vinde ceva ziare in plus
John B
Mai mult, am vazut aseara meciul cu Energie Cottbus (3-1) si nu mi s-au parut deloc o echipa slaba. Ba din contra, as putea spune. Au doi oameni super tari (Frier si un brazilian Athison parca) plus atacul format din Barbarez - Voronin, care se inteleg foarte bine.
Marcus
Probabil cel mai bun episod pentru Dinamo ar fi un punct obtinut din partidele cu Leverkusen si Tottenham, punct care ar plasa-o la final pe locul 3, si sanse mai bune de a trece de saisprezecimi. Pentru ca, de pe locul 2 va trebui sa infrunte echipele din Liga Campionilor, si cand te gandesti ca Manchester United se bate sa prinda locul 2, Barcelona e si ea pe muchie de cutit, iar daca nu e Barcelona atunci e Werder Bremen; Sahtior si AS Roma se bat la locul 2.......... nu prea ne mai vine sa zambim. smile.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.