Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Dinamo Bucureşti
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Divertismentului > Sport > Fotbal
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
mutulica
mda... cam asta e problema la dinamo, cind le merge bine, toti actionarii sunt eroi, cind merge prost se cearta ca la piata. am citit pe net zilele trecute ca netoiu sta la pinda si asteapta prima greseala ca sa apara iar la imparteala...
ypsilonalpha
Xanthi - Dinamo 3-4:

Aşa tuşieri ca bosniacii ăia n-am mai văzut de mult. Ei nu erau rău intenţionaţi, şi nici nu greşeau. Pur şi simplu, se pare că īn Bosnia aşa se aplică regula ofsaidului, adică ofsaidul se calculează nu īn momentul transmiterii pasei ci al recepţiei ei. De mare excepţie! Cred că din 15 ofsaiduri semnalizate, 10 nu au fost ... şi nu au fost cu metrul ca să zic aşa ...

Olisadebe s-a răzbunat, dar pe propriii coechipierii ohyeah.gif scorul a fost tot 3-4 pentru echipa vizitatoare, ca īn Dinamo - Polonia Varşovia. Şi a şi evoluat exact la fel ca īn acea partidă: 1-0, 1-3, 3-3, 3-4 ...

John B
Dinamo se ditanteaza si infruntea campionatului intern, dupa 2-1 la Vaslui.
mutulica
pare cea mai motivata echipa din campionat!!!
tin steagul sus de 7 meciuri la rind
ypsilonalpha
N-au mai avut parte de ofsaidul bosniac (iată că după sintagma gol turcesc apare şi ofsaidul bosniac). Pun pariu că Muio Tutun ăla ar fi ridicat sus steagul la golul de 2-0 al lui Dănciulescu ... rofl.gif
John B
Marea confruntare azi de la ora 20.30

Dinamo - Steaua

Se pare ca Rednic incepe cu N&D in atac. La steaua lipsesc Nesu si Lovin.
ypsilonalpha
Pun pariu că numitul Carlos o să gafeze decisiv ... rolleyes.gif
John B
Eu sper sa fie un meci frumos, cu goluri multe, si sa bata Dinamo. Fara bataie in teren si/sau tribune. Ar fi pacat!
eu_si_tu
QUOTE (John B @ 24 Aug 2006, 01:20 PM)
Bai stelistilor, ia certati-va in alta parte!

De ce nu-ti plac stelistii ?
ypsilonalpha
Aşa că ne-am īnşelat amīndoi, cel puţin parţial:

John B: Eu sper sa fie un meci frumos, cu goluri multe, si sa bata Dinamo. Fara bataie in teren si/sau tribune. Ar fi pacat!

Rezultat: a fost un meci urīt, cu un singur gol, şi au avut loc incidente atīt īn teren (ce-i drept după īncheierea partidei) cīt şi īn tribune.

Dar de bătut a bătut Dinamo. thumb_yello.gif


ypsilonalpha: Pun pariu că numitul Carlos o să gafeze decisiv ...

Rezultat: Carlos n-a gafat decisiv, golul neputīndu-i-se imputa, chit că l-a primit printre picioare.

Īn schimb a gafat la alte două faze, acea degajare spre īn spate (!) din prima repriză, şi respingerea absolut inoportună de la faza cīnd Petre Marin s-a accidentat.
John B
QUOTE
De ce nu-ti plac stelistii ?


Exista un topic dedicat stelistilor unde acestia se pot incontra in voie pe tema echipei lor favorite. Aici vorbim de Dinamo. Si nu-mi plac stelistii pentru ca sunt dinamovist. Logic, nu?

A fost intr-adevar un meci urat. Prea multa precautie, prea putin fotbal. Bine ca am castigat!
eu_si_tu
Nu , nu e logic JohnB .
Eu sunt stelist dar ii admir pe unii fotbalisti de la Dinamo . smile.gif
O fi ilogica admiratia asta a mea ? laugh.gif
Scuze pentru interventia off topic.
John B
Nu-mi plac suporterii stelisti, vis-a-vis de confruntarile directe Steaua - Dinamo. Pentru ca aici intervine doza de subiectivism. Mai mult, repet, cei in cauza se certau pentru Steaua lor in topicul dedicat echipei Dinamo.
Nu am nimic cu nimeni, nu sunt ultras, imi place sa cred ca am discernamant in a aprecia corect si cu fair play rezltatele si jocul unei echipe sau a alteia. Pentru exemplificari, citeste posturile mele din topicul dedicat Stelei sau din cele pentru Cupa UEFA.
Sper ca am lamurit-o. wink.gif
mutulica
John B - sunt stelist, si totusi nu as putea spune ca nu imi plac suporterii lui Dinamo, pt ca o mare parte din amicii mei sunt suporterii acestei echipe

in schimb nu mi-a placut atitudinea unor suporteri dinamovisti pe han, care au inceput sa semene vant...

hanul e un spatiu public, si nu vad de ce nu as putea sa imi dau cu parerea despre echipa chiar daca nu am legitimatie alb rosie

cit despre ultimul meci... as spune ca a fost chinuit... si ca dinamo a cistigat mai degraba razboiul psihologic decit pe cel din campionat.
cit despre campionat... e abia la sfert... mai vedem ce s-o mai intampla
abureala
Dinamo a reusit inca odata sa distruga ideea de sport. Cumperi arbitrii, castigi campionatul si vinzi jucatoii in China fiindca in Europa nu ti-i cumpara nimeni fiindca stiu ca este luat pe manevra.
Rezultatul? Jucatorii nu alearga la meciuri fiindca stiu ca sunt aranjate, deci performanta zero.
Actionarii d ela Dinamo vor doar bani. Becali vrea sa isi faca un nume. Diferenta? Se vede clar.
Dinamo in Champions League? Levschi Sofia a scapat usor.
John B
Mutulica, nu are ce sa-mi placa la suporterii stelisti, care ajung sa se identifice cu patronul echipei lor favorite in cuget si simtiri, pentru care de M... Dinamo e o forma de salut mai cunoscuta decat buna ziua.
Nu-mi place de suporterii dinamovisti care fac acelasi lucru la adresa Stelei. A ajuns sa nu-mi mai placa fotbalul intern din motive lesne de inteles.
Tie iti place de amicii tai, nu de suporterii lui Dinamo.

Abureala, probabil ca ideea de sport este mult mai bine sustinuta cu curse nebunesti cu banii in geanta la echipele cu care urmeaza sa joace adversarii, cu contracte cu jucatorii semnate inainte de meciuri decisive. Asa cum spuneam si mai devreme, cand o echipa pierde, e numai vina arbitrajului.

Nu a observat nimeni ca Steaua a avut o atitudine total defensiva in joc, nici o ocazie clara si un singur sut pe poarta.

Corpodean a avut o singura greseala daca se poate numi asa (neeliminarea lui Tames).

In rest a avut acoperirea reghulamentara la ambele eliminari:
Thereau l-a lovit fara minge pe Moti. Tare, incet nu conteaza. FARA MINGE. Regulamentul este foarte clar - eliminare.

Iar Banel a fost de cascadorii rasului. Olaroiu ar trebui sa-i mai invete mai degraba regulamentul decat sa-i invete sa dea declaratiile care le dau in presa. Nu fac decat sa invrajbeasca aiurea.
mutulica
John B - sa ne intelegem, incercam sa spun ca incerc sa nu judec pe suporterii vreunei echipe. nu neaparat ca ii plac sau nu ii plac.
cu cit mai multi suporteri cu atit mai multe sanse sa fie si uscaturi in zona

revenind la meci, dupa cum ai vazut nu am comentat arbitrajul. e parte din joc, si parte din razboiul psihologic. pe care l-a cistigat clar dinamo.
si daca as fi vreun sef pe la dinamo, mi-as baga picioarele in orice cupa si m-as orienta clar spre campionat, desi ca stelist, le doresc la dinamo cit mai multe jocuri in uefa ...
John B
Am apreciat ca nu ai comentat arbitrajul. Raspunsul ce viza arbitrajul era pentru abureala in special si pentru toti care increarca sa justifice altfel decat obiectiv acest esec al Stelei.

Ai 100% dreptate cu razboiul psihologic.

Iar in ce priveste suporterii...
abureala
QUOTE (John B @ 22 Sep 2006, 04:12 PM)
Am apreciat ca nu ai comentat arbitrajul. Raspunsul ce viza arbitrajul era pentru abureala in special si pentru toti care increarca sa justifice altfel decat obiectiv acest esec al Stelei.

Ai 100% dreptate cu razboiul psihologic.

Iar in ce priveste suporterii...

Sa joci din 3 in 3 zile meciuri derby cum a jucat si joaca Steaua si sa ataci in valuri ma indoiesc ca are asemenea lot. Steaua a jucat la remiza fiindca juca in deplasare. Dinamo cate ocazii a avut? Si cum vrei sa ataci in 10 oameni? Tot in valuri ? :-) Cand ti-a dat si atacantul afara?

John B
Nu spune nimeni ca nu sunt obositi. Ca nu sunt stresati. Dar ar trebui sa trateze meciurile profesionist. Nu sa dea vina pe arbitraj. Cand Salomir a tras cu Steaua la greu in meciul cu Rapid, "arbitrajul a fost impecabil" spunea MM Stoica. N-a mai vazut hentul lui Goian, n-a mai vazut intrarea lui Lovin. Si atunci erati abia la al doilea meci.

Aici e vorba de atitudine. Cum a ajuns Steaua in Champions League, trebuie sa ne dam toti la o parte, ca baietii sunt obositi, stresati, si sa nu-i suparam. Farul si UTA s-au conformat. FC Arges si Rapid nu s-au conformat, dar au intervenit arbitrii. Cu Dinamo se pare ca ceva n-a functionat.
mutulica
abureala - daca citesti ce postam pe topicul despre steaua, cam asta era cea mai mare temere... ca lotul e subtire pentru efortul ce urmeaza a fi depus
mai spuneam si ca dupa meciul cu kiev, altfel se vor pregati toti de intilnirea cu steaua... si atit despre ei aici

in schimb e o surpriza placuta exercitiul de imagine pe care il face rednic, precum si faptul ca isi motiveaza elevii aratand rezultatele stelei... e ceva de genul "sa fim mai buni ca ei"
John B
Si ca sa completez, o alta surpriza placuta e ca nimeni de la Dinamo nu se mai bate cu pumnii in piept ca suntem deja campioni. Asta e o atitudine profesionista pe care nu stiu cui sa o atribui: lui Rednic, conducerii care a realizat forta adversarelor, jucatorilor care si-au luat nasul la purtare prea devreme sezonul trecut... Nu stiu
ypsilonalpha
Ajurea ... nu vezi că acuma au dat-o pe partea ailaltă, că "Dinamo e echipa momentului". S-a trezit şi Turcu să vorbească!

Plus că lui Borcea īi sticleau ochii, īl mīncau pălmili s-o mai zică odată p-aia cu Liga Campionilor, dar s-a abţinut l-a timp, că e păţit. Nu că n-ar fi vrut să sloboadă din guşă cugetarea cu campionii ...

John B
Borcea e un exemplar croit parca pt MM Stoica. Turcu probabil are nevoie de ceva publicitate, ca pana acum n-am auzit de el.
mutulica
din pacate pentru Dinamo... Rednic e slujbas pe statul de plata, si la prima coteala are sanse sa repete schema Andone, si sa fie trimis la plimbare...
Turcu si Borcea insa vor ramine
adister
Turcu se viseaza a fi un fel de Gigi Becali al lui Dinamo - deja evolutia lui e similara celuilalt, adica putin in umbra in perioada initiala, iar apoi din ce in ce mai mediatizat. Incearca sa scoata capul putin cate putin, iese in fata cu orice ocazie, oricat de mica ar fi ea. Din pacate astia sunt oamenii care controleaza fotbalul...
ypsilonalpha
Eeee, mai are mult pīnă la nivelul lui Jiji ... īncă nu l-am văzut īn pusee mistico-religioase şi nici zbierīnd sau bătīnd la oameni, convins de propria dreptate şi propriul mesianism.

Deocamdată Turcu e doar amuzant.
John B
Pai nici n-o sa-l vezi ca Jiji. Nu e singurul actionar, si cum va scoate o perla mai de soi ii da Borcea peste gura.

Oricum Dinamo se pare ca joaca pe 5000 EUR de om prima de calificare in grupele UEFA. Antrenorul grec al lui Xanthi Skoda si-a dat demisia.
ypsilonalpha
QUOTE (ypsilonalpha @ 20 Sep 2006, 12:10 PM)
Pun pariu că numitul Carlos o să gafeze decisiv ... rolleyes.gif

Şi-a păstrat gafa monumentală nu pentru Dinamo - Steaua, ci pentru meciuri mai importante, adică cel cu Lyon ... rofl.gif
mutulica
Bafta Dinamo, mult succes in turul urmator
John B
Multumim Mutulica!

Meciul e greu pentru ca grecii n-au ce pierde. Sunt pe ultimul loc in campionat, iar antrenorul principal a demisionat cu 2 zile inainte de meciul asta. E sansa lor de reabilitare.
Rex_Pelasgorum
La ora actuala, Dinamo pare sa fie cea mai in forma echipa romaneasca, lucru care nu poate decat sa ma bucure. Sa speram ca va reusi sa treaca de grupele Cupei Uefa....si mai mult, va reusi sa isi rezolve problemele cu apararea. Acela e punctul critic al echipei wink.gif

Forzza Dinamo smile.gif
plictisitoru
Rex, dulaii au dintii prea ascutiti sa ierte ceva sezonul asta. Cupa UEFA se apropie incet dar sigur de soseaua Stefan cel Mare si Sfant, campionatul e ca si luat. Discutam deja ca planuri de viitor despre Liga Campionilor. Acolo am putea avea probleme prin sferturi sau semifinale cu alde Barcelona sau Real.
Ca tot ai adus vorba de grupele cupei UEFA, tragerea la sorti a rezervat, firesc, echipe mari celei mai puternice formatii din sud-estul Europei. Prefer ca macar meciurile din deplasare sa fie partial echilibrate. Ar fi plictisitor sa vezi numai Dinamo pe teren , castigand cu 3-4 goluri diferenta. Rapidului ar trebui sa-i crape obrazul de rusine la ce grupa e obligata sa indure. Mlada Boleslav ( sau ceva de genu` ) si Hapoel Tel-Aviv nu sunt echipe de fotbal. Pana si calificarea ar fi fost rusinoasa intr-o asemenea companie.


John B
Bravos dom'le da optimist mai esti! Pana una lta sa nu uitam ca Dinamo n-a avut nici un adversar mai acatarii in cupa Uefa. Iar in campionat, in afara de o echipa a Stelei decimata de accidentari si fara vlaga, si un Rapid iesit din forma, nu le-a pus nimeni probleme. Asa ca stai sa trecem intai de grupa asta si dupa aia ne mai gandim la ce-o fi la anu'!
eu_si_tu
QUOTE
Rex, dulaii au dintii prea ascutiti sa ierte ceva sezonul asta. Cupa UEFA se apropie incet dar sigur de soseaua Stefan cel Mare si Sfant, campionatul e ca si luat.

nu mai spune ! laugh.gif
Esti prea optimist Plictisitorule . smile.gif
frozen.blue
sa fim realisti:DINAMO are sanse mici in grupe(are adversari puternici):RAPID ar putea trece de grupe da nu cred ca face fata presiunii(campionat : UEFA), de STEAUA ce sa mai zic?....poate sa ia campionatul?.....e greu!!!de grupele LIGII CAMPIONILOR NU POATE FI VORBA. EU LE DORESC BAFTA celor trei echipe atat in campionat cat si in "drumetiile" lor EXTERNE.
John B
Frozen.Blue, esti exact pe dos decat Plictisitoru laugh.gif Eu cred ca toate au sanse reale de a trece de grupe, daca vrei si o ierarhizare, cred ca Dinamo are cele mai mari sanse, apoi Steaua si la urma Rapid. Si ma bazez aici nu numai pe numele adversarilor, ci si pe forma aratata in ultimele meciuri, ambitia cu care joaca in Europa etc.
Si nu inteleg de ce nu poate fi vorba de Liga Campionilor hmm.gif Eu le dau dreptate celor care spun ca Dinamo in sezonul asta chiar se pregateste pentru Liga Campionilor, in grupele careia arte sanse 90% sa participe la anu'.
frozen.blue
ce mult mi-as dori sa treaca DINAMO de grupe(BAFTA!!!!) DINAMO are mari sanse sa castige campionatul , are deja 80 la suta avans . Dar ca pasionat al sportului sunt realist.Apropo am vazut un meci de UEFA din anii 80 DINAMO-BENFICA(sper sa nu ma insel)cred ca a fost cel mai spectaculos meci.
Kyklos
Sanse mici de calificare .... daca pierde primavara europeana pierde si campionatul .
frozen.blue
e pregatita DINAMO pt LIGA CAMPIONILOR ? biggrin.gif va ajunge sigur acolo.....dar ce va face?
Kyklos
Va face exact ca si in amicalul cu echia lui IL LUCE ....din cate am observat nu au jucat toate vedetele lui Lucescu unsure.gif
plictisitoru
QUOTE (John B @ 5 Oct 2006, 09:45 AM)
o echipa a Stelei decimata de accidentari si fara vlaga, si un Rapid iesit din forma

Eu nu voi sa neg absentele Stelei dar nici nu pot trece cu vederea dominarea zdrobitoare a lui Dinamo. Chiar si cat au fost in efectiv complet oamenii lu` jiji s-au aparat supraaglomerat. Cand o echipa cu asemenea pretentii nu poate oferi mai mult inseamna ca adversarul e foarte puternic. smile.gif
Atat de iesit din forma e Rapidul incat a ajuns iar in grupele cupei UEFA. Probleme in deplasare avea si-n campionatul trecut. tongue.gif
plictisitoru
QUOTE (frozen.blue @ 5 Oct 2006, 05:35 PM)
sa fim realisti:DINAMO are sanse mici in grupe(are adversari puternici)

Cand o echipa foarte puternica are adversari puternici sansele ei sunt mari.
mutulica
dinamo a ajuns in iarna cu 7 puncte avans fata de locul 2... si apoi s-au certat actionarii, l-au dat afara pe falcos si s-a dus totul naibii
oare acuma cum o sa fie, scapa rednic?
plictisitoru
Singura sansa la titlu pentru intunecatii din Giulesti si ciobanul din Ghencea. Problema ii ca norocul prostului nu poate repeta la nesfarsit istoria.
Kyklos
Limbajul elevat lasa-l in alta parte ....mister plic`.
Dinamo se bucura cat mai poate , George va recurge si la jocuri de culise pentru a castiga campionatul , e obsedat de victorie pe toate planurile .
plictisitoru

Poa` Georgica sa cumpere tot, oricum Dinamo nu mai pierde sacul de puncte pe care-l are in fata.
Kyklos
Din punctul meu de vedere e prematur sa discutam castigarea campionatului de catre Dinamo , si in curtea lor exista un conflict latent .
John B
Dinamo trece si de borna 12, continuand parcursul fara greseala de pana acum. O victorie obtinuta greu, in fata unui adversar deloc comod. Dinamovistii si-au facut singuri viata grea, prin ratarile exasperante din prima repriza. O pierdere importanta insa s-a produs prin accidentarea lui Ze Kalanga, jucator foarte important pe flancul drept. Va lipsi cel putin o luna.
ypsilonalpha
E doar borna 11, dar să sperăm că ai capacităţi premonitorii, īn sensul că al doişpelea meci e la Bistriţa, unde doar Rapidul e primit cică cu braţele deschise ... spoton.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.